- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én megfogalmazásomban jelenti ezt az okosóra, hanem ez a "definíciója".
Nekem (és szerintem az okosóra-használók döntő többségének) pl. semmit nem érne, ha nem mutatná a nem fogadott hívásokat, egyéb értesítéseket, tehát nem lehetne összepárosítani a telefonnal.
Én jelenleg pl. pont azért tettem le az okosóráról, mert egy butafonban van benne az a kártyám, aminek az értesítéseit szerettem volna rá "átküldeni". -
zdanee
őstag
Erre sem nagy etvasz programot írni. Sőt, lényegesen egyszerűbb, mint a konkurensekre. Még egy SDK-t sem kell letölteni, regisztrálsz a CloudPebble-re and code away! Az, hogy mi "undormány" és mi nem, az egészen szubjektív dolog (nekem pl más, nagyon népszerű gyártó terméke nem jön be). Nekem pl tetszik. Június közepe óta hordom, és nem, nem szorítottak fegyvert a tarkómhoz és a csuklóm sem fonnyadt el az érintésétől. Nem minden óra feltétlenül fém. Régen Casiom volt. Az sem volt ékszer meg ez sem az, és nem is azért van rajtam. Szerintem ez a legkevésbé kompromisszummentes okosóra (mármint a Pebble ökoszisztéma), azaz nem másfélmillió forint, majdnem egy hétig bírja, folyamatosan mutatja az időt, vízálló és rengeteg program érhető el hozzá, illetve bárki írhat is rá programot. Hiába vannak szebb kijelzők, vagy éppen hosszabb üzemidők, gyémánttal kirakott aranyozott burkolat vagy éppen a USS Enterprise egy darabjából személyesen Pickard álltal faragott űrhajóacél óratestek, ez így egyik konkurens terméknél sincs meg egyszerre.
-
Ezt tök jó, viszont aki értesítéseket akar rajta nézni, meg nem fogadott hívást, + spotifyt (vagy bármi mást) vezérelni futás/autózás közben az a hajára kenheti ezt az órát. Tudom, pl. te nem akarsz, azért ezt vetted, de azért azt lásd be hogy milliók meg igen, és nekik egy Pebble jellegű jószág az ideális perpill. Abból pedig egy rozsdamentes acél házas elegáns óra designos változat 55kHUF tokkal-vonóval, ahogy az már fentebb többször is megjegyeztük, szóval még az árral kapcsolatos hasonlítgatás se releváns.
-
Ha jól értem, az nem okosóra. Ez az.
Nem összevethető.Ennyi erővel idetehetném bármelyik korábban használt órámat, ami ugyan csak az időt mutatja, de legalább több évig jó az elem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest