- Magisk
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az én megfogalmazásomban jelenti ezt az okosóra, hanem ez a "definíciója".
Nekem (és szerintem az okosóra-használók döntő többségének) pl. semmit nem érne, ha nem mutatná a nem fogadott hívásokat, egyéb értesítéseket, tehát nem lehetne összepárosítani a telefonnal.
Én jelenleg pl. pont azért tettem le az okosóráról, mert egy butafonban van benne az a kártyám, aminek az értesítéseit szerettem volna rá "átküldeni". -
zdanee
őstag
Erre sem nagy etvasz programot írni. Sőt, lényegesen egyszerűbb, mint a konkurensekre. Még egy SDK-t sem kell letölteni, regisztrálsz a CloudPebble-re and code away! Az, hogy mi "undormány" és mi nem, az egészen szubjektív dolog (nekem pl más, nagyon népszerű gyártó terméke nem jön be). Nekem pl tetszik. Június közepe óta hordom, és nem, nem szorítottak fegyvert a tarkómhoz és a csuklóm sem fonnyadt el az érintésétől. Nem minden óra feltétlenül fém. Régen Casiom volt. Az sem volt ékszer meg ez sem az, és nem is azért van rajtam. Szerintem ez a legkevésbé kompromisszummentes okosóra (mármint a Pebble ökoszisztéma), azaz nem másfélmillió forint, majdnem egy hétig bírja, folyamatosan mutatja az időt, vízálló és rengeteg program érhető el hozzá, illetve bárki írhat is rá programot. Hiába vannak szebb kijelzők, vagy éppen hosszabb üzemidők, gyémánttal kirakott aranyozott burkolat vagy éppen a USS Enterprise egy darabjából személyesen Pickard álltal faragott űrhajóacél óratestek, ez így egyik konkurens terméknél sincs meg egyszerre.
-
Ezt tök jó, viszont aki értesítéseket akar rajta nézni, meg nem fogadott hívást, + spotifyt (vagy bármi mást) vezérelni futás/autózás közben az a hajára kenheti ezt az órát. Tudom, pl. te nem akarsz, azért ezt vetted, de azért azt lásd be hogy milliók meg igen, és nekik egy Pebble jellegű jószág az ideális perpill. Abból pedig egy rozsdamentes acél házas elegáns óra designos változat 55kHUF tokkal-vonóval, ahogy az már fentebb többször is megjegyeztük, szóval még az árral kapcsolatos hasonlítgatás se releváns.
-
Ha jól értem, az nem okosóra. Ez az.
Nem összevethető.Ennyi erővel idetehetném bármelyik korábban használt órámat, ami ugyan csak az időt mutatja, de legalább több évig jó az elem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest