Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zdanee

őstag

válasz Postas99 #43 üzenetére

Erre sem nagy etvasz programot írni. Sőt, lényegesen egyszerűbb, mint a konkurensekre. Még egy SDK-t sem kell letölteni, regisztrálsz a CloudPebble-re and code away! Az, hogy mi "undormány" és mi nem, az egészen szubjektív dolog (nekem pl más, nagyon népszerű gyártó terméke nem jön be). Nekem pl tetszik. Június közepe óta hordom, és nem, nem szorítottak fegyvert a tarkómhoz és a csuklóm sem fonnyadt el az érintésétől. Nem minden óra feltétlenül fém. Régen Casiom volt. Az sem volt ékszer meg ez sem az, és nem is azért van rajtam. Szerintem ez a legkevésbé kompromisszummentes okosóra (mármint a Pebble ökoszisztéma), azaz nem másfélmillió forint, majdnem egy hétig bírja, folyamatosan mutatja az időt, vízálló és rengeteg program érhető el hozzá, illetve bárki írhat is rá programot. Hiába vannak szebb kijelzők, vagy éppen hosszabb üzemidők, gyémánttal kirakott aranyozott burkolat vagy éppen a USS Enterprise egy darabjából személyesen Pickard álltal faragott űrhajóacél óratestek, ez így egyik konkurens terméknél sincs meg egyszerre.

Új hozzászólás Aktív témák