Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berci77

tag

válasz sajo13 #1626 üzenetére

Napfényben a kijelzőt védő borítás (Gorilla Glass?) zsírosodásával és csillogásával van gond, de szerintem a kijelző kontrasztja is gyér. Bár a fekete elég jó, de a mutatók színe középszürke. NEM világosszürke, vagy pláne nem fehér. A hagyományos mutatós órámon (ezüst számlap/ezüst(!) mutatók) egy pillantás és tudom az időt, ennél aktívan nézni, figyelni, "értelmezni" kell a látottakat. Egyáltalán nem olyan "egy pillantás" fíling a dolog. Ha meg több infó van a kijelzőn, pl. naptár, időjárás, hőmérséklet, satöbbi, akkor a sok kis bizbaszt elolvasni és "feldolgozni" szinte lehetetlen, nem beszélve a korábban említett 3 másodperces háttérvilágításról. Értelmes színes appokat, óraképet szinte nem is találtam, az óra átvezető animációi ugyan színesek, de minek. Nehéz kérdés a dolog, mert a korábbi modelleket nem ismerem, de egyelőre mint írtam ez a kijelző TÖK FÖLÖSLEGES. A dizájn viszont frankó. Én kifejezetten nem fém órát szerettem volna (hiszen egy olyan már van titán tokozással és zafír üveggel), viszont a legelső Pebble óra, a sima nem nagyon tetszik. Fotók alapján úgy látom, hogy a műanyagja fényes ujjlenyomatgyűjtős, ami nálam kizáró ok. A Time műanyagja matt, a fém "keret" kicsit fel is dobja a kinézetét, nem gyerekjátéknak tűnik, de nem is akar nagyon komolykodni. simán viselem inghez, zakóhoz, de a strandon sem néznék ki vele hülyén, mint a fém órámmal, ami viszont jó lesz öltönyös bulikra.
    A mobilos appja viszont nagyon jó, kézenfekvő a használata és baromira gyors az appok, óraképek feltöltése. Ez piros pont.
    Ha megoldódik a háttérvilágítás kérdése, akkor csillagos ötös, így nem éri meg (nekem) egyelőre. Akinek a kinézet nem számít, az szerintem jobban jár a régi simával vateráról.

Kérdéseimre valaki?

Új hozzászólás Aktív témák