Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
Napfényben a kijelzőt védő borítás (Gorilla Glass?) zsírosodásával és csillogásával van gond, de szerintem a kijelző kontrasztja is gyér. Bár a fekete elég jó, de a mutatók színe középszürke. NEM világosszürke, vagy pláne nem fehér. A hagyományos mutatós órámon (ezüst számlap/ezüst(!) mutatók) egy pillantás és tudom az időt, ennél aktívan nézni, figyelni, "értelmezni" kell a látottakat. Egyáltalán nem olyan "egy pillantás" fíling a dolog. Ha meg több infó van a kijelzőn, pl. naptár, időjárás, hőmérséklet, satöbbi, akkor a sok kis bizbaszt elolvasni és "feldolgozni" szinte lehetetlen, nem beszélve a korábban említett 3 másodperces háttérvilágításról. Értelmes színes appokat, óraképet szinte nem is találtam, az óra átvezető animációi ugyan színesek, de minek. Nehéz kérdés a dolog, mert a korábbi modelleket nem ismerem, de egyelőre mint írtam ez a kijelző TÖK FÖLÖSLEGES. A dizájn viszont frankó. Én kifejezetten nem fém órát szerettem volna (hiszen egy olyan már van titán tokozással és zafír üveggel), viszont a legelső Pebble óra, a sima nem nagyon tetszik. Fotók alapján úgy látom, hogy a műanyagja fényes ujjlenyomatgyűjtős, ami nálam kizáró ok. A Time műanyagja matt, a fém "keret" kicsit fel is dobja a kinézetét, nem gyerekjátéknak tűnik, de nem is akar nagyon komolykodni. simán viselem inghez, zakóhoz, de a strandon sem néznék ki vele hülyén, mint a fém órámmal, ami viszont jó lesz öltönyös bulikra.
A mobilos appja viszont nagyon jó, kézenfekvő a használata és baromira gyors az appok, óraképek feltöltése. Ez piros pont.
Ha megoldódik a háttérvilágítás kérdése, akkor csillagos ötös, így nem éri meg (nekem) egyelőre. Akinek a kinézet nem számít, az szerintem jobban jár a régi simával vateráról.Kérdéseimre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest