- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viztelen
tag
válasz
DonDragonka #577 üzenetére
nagyon szépen köszönöm
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #573 üzenetére
Meglovagolja a mai trendeket, amikoris a gyártók a telefonjaikba különféle "életmód" appokat integrálnak. A Misfit is ilyesmi, csak az órára. Számolja a napi megtett lépéseidet és hogy mennyit alszol. Tudsz magadnak ezekre vonatkozóan célt is beállítani és így, úgymond egészségesebb lehetsz...(kijelzi neked heti statisztikában is) Értelme kb. semmi, de legalább működik
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #568 üzenetére
Plusz ezek szerint megúsztad a sarcot is
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #536 üzenetére
Ilyen élőben:
-
sajo13
senior tag
válasz
DonDragonka #541 üzenetére
Nem gyorsabb, csak az animációk gyorsabbak, ezért tűnik úgy
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #536 üzenetére
Holnap lövök róla és felteszem
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #533 üzenetére
Én csak gmailt használok, minden más oda van behúzva. Ja, és Notify Pebble app
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #527 üzenetére
Küldtek egy másikat, nem kellett visszaküldenem a rosszat. Gyakori hiba, szerintem maguk sem tudják javítani, vagy drágább lenne, mint egy újat küldeni. Így a rossz darab tartozékai (szíjak, töltő) megmaradtak ugyan, de duplán fizethettem ÁFA-t az importkor, mert nem volt kimenő vámpapírom (akkor lehetett volna az ÁFA-t megúszni) Tekintve, hogy te most nem fizettél, így te nem jársz rosszul, ha nem kell visszaküldened.
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #520 üzenetére
1 - ne akard kinyitni, mert akkor oda lesz a vízállóság
2 - körbegörgetés nincs, de az appok sorrendjét tudod változtatni (menübe lépsz, középső gomb hossza nyom a kiválasztott appon amíg vibrálni kezd a kijelzőn és a fel-le gombokkal mozgatod, majd a jó helyen újra középső gomb)
3 - milyen gyakran csinálja a csíkozódást? Tudod szándékosan reprodukálni? Én ez első steelt emiatt reklamáltam. Igaz, az addig ment, míg végül teljesen elment a kép, de csíkozódással kezdődött. Próbáltam factory resetet és mindenféle visszaállítást, de nem lett jobb, így maradt a reklamálás. Az új, amit kaptam, az hibátlan -
mumk1
addikt
válasz
DonDragonka #524 üzenetére
Kellett neked csavaros!
Az viszont gáz, ha tényleg kijelző gondja van.
-
mumk1
addikt
válasz
DonDragonka #522 üzenetére
Na ja, mert a 301BL az nem a Steel.
A Steel-en van csavar. -
mumk1
addikt
válasz
DonDragonka #520 üzenetére
A beázások miatt erősen kontra-indikált a megbontása, szerintem tegyél le róla.
A görgetés tényleg gáz így, aki használ custom FW-t meg tudja mondani, hogy az tudja-e a körbe pörgetést vele. Én még nem próbáltam.
A kép szétesést még nem tapasztaltam, május óta használom és azt kell hogy mondjam, nekem eddig atom stabil volt.
-
doongoo
addikt
válasz
DonDragonka #494 üzenetére
Így vettem az elsőt: 1,5 hét alatt nálam volt. A DHL vámcsoport már előre bekérte a papírokat (gyakorlatilag azonnal, amikor megkaptam a tracking számot). Így mire az óra az országba ért, arra már le is volt vámkezelve és azonnal szállították is házhoz. 27% ÁFA ment rá (kezelési költség nem volt). Kiszállításkor a futárnak kellett perkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest