- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Kérdezés előtt kérlek olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
-
creation
senior tag
Nem szerettem volna ha magadra veszed. Teljesen ártalmatlan szándékkal kérdeztem. És belátom, hogy hibáztam a kiíráskor, de így már te is látod, hogy miért nem körlevél, vagy privát formájában tettem meg a felajánlást.
Célba ért a mondanivalód. Hisz be is láttam az igazad.
-
creation
senior tag
Szervusz,
Ha olyan használta fel, aki nem regisztrált be ide, akkor viszont ez egy jó pont a PH-nak. Lehet, hogy e miatt fog beregisztrálni. Így máris megérte.
"en az ilyesmit privat uzenet formajaban kuldtem volna at, hogy egy csomo embert megkimeljek a kod felesleges probalgatasatol"
A barátaim nagy része (itt nem csak PH-t értve) nem nagyon szokott webshopból rendelni, ha mégis, akkor meg pestiek, tehát bemennek érte. Így maradt az a célközönség, akiket nem ismerek. Ugyebár te ezt nem tudhattad, ezért jogos a felvetésed.
Ez a döntésem nagyon valószínű, hogy azoknak fáj a legjobban, akik kipróbálták a kódot, de nem nyertek, mert már felhasználta valaki. (Tán fel szeretted volna használni?) Őket vigasztalja a tény, hogy nem csak nekem van ilyen kuponom elfekvőben
Szóval van még esély.
S egyúttal elnézést kérek a fáradtságukért
-
deicide
veterán
Úgy látszik még nem jártál a Bluegift-es topikban, ott is simán csak bekopizza a kódot a delikvens és akinek sikerül aktiválni, az beírja, hogy köszönöm, onnantól mások már nem próbálkoznak. Nyilván ha nem veszi a fáradtságot az, aki beaktiválja, hogy legalább szól, hogy nekem sikerült, akkor lehet, hogy 2 hét múlva is lesz, aki megpróbálja.
De megfordítva: Ha ki van írva, hogy nem vagyunk itthon, kulcs a szokott helyen, te nem próbálnád meg megkeresni és kirabolni a helyet? Ha meg valaki már megtette, akkor sincs gáz, már nem tudod kirabolni a helyet.
Aktív témák
Hirdetés
A kupon kéregetés TILOS!
Először a régebbi kuponokat vigyétek és ne a legfrissebbeket!
Folyamatosan vannak felajánlva kuponok, kéregetés helyett látogassátok sűrűbben a topikot. A felhasznált kódot(-kat) illik megköszönni.
Egyes kódok többször is felhasználhatóak. Hogy át is lehessen látni a topikot, a felhasznált kódos hsz.-ek off státuszba kerülnek. A kuponok a felhasználási idő végével szintén off státuszba kerülnek.
Ha felajánlasz egy kupont, légy oly kedves jelezni milyen kuponról van szó. Köszönjük!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest