- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Kérdezés előtt kérlek olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
-
Szia!
Lauda, értem a problémád, de most komolyan egy 700Ft-os apróságon vitatkozunk, ami egy embernek boldogság, a többinek meg kb 2mp az életéből?! Van aki ennyiért egy órát melózik. Csak nem tartom meg, ha már egyszer tudom, hogy nem fogom felhasználni...
Szerintem nem vitatkozott rajt senki.
Abban viszont igazad van, hogy odaírhattam volna, hogy aki felhasználta az legyen olyan Nedves és köszönje meg, hogy a többiek már ne nyalják be.
Velemenyem szerint ez az egyik amit lehetett volna tenni, viszont mint irtam is korabban, akar olyan ember is fel tudja hasznalni, aki soha be sem regelt ide, ezert en az ilyesmit privat uzenet formajaban kuldtem volna at, hogy egy csomo embert megkimeljek a kod felesleges probalgatasatol.
Aktív témák
Hirdetés
A kupon kéregetés TILOS!
Először a régebbi kuponokat vigyétek és ne a legfrissebbeket!
Folyamatosan vannak felajánlva kuponok, kéregetés helyett látogassátok sűrűbben a topikot. A felhasznált kódot(-kat) illik megköszönni.
Egyes kódok többször is felhasználhatóak. Hogy át is lehessen látni a topikot, a felhasznált kódos hsz.-ek off státuszba kerülnek. A kuponok a felhasználási idő végével szintén off státuszba kerülnek.
Ha felajánlasz egy kupont, légy oly kedves jelezni milyen kuponról van szó. Köszönjük!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest