- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88 #375 üzenetére
zavvi.com, thehut.com, game.co.uk (utóbbin nem ingyenes a szállítás)
Mindegyiken rendszeresen vannak akciók. -
Shing
őstag
válasz
gyuribácsi88 #133 üzenetére
"ezzel kb a felhasználók 90%-a van így szerintem."
Általában a fórumokon senkik sem vallja be, hogy szokott letölteni, ne is próbálkozz vitatkozni, itt mindenkinek minden eredeti, nagy a jólét az országban. -
shaddam
aktív tag
válasz
Ami játék nem éri meg hogy megvegyem az arra sem méltó hogy az időmet rá áldozzam.
-
keIdor
titán
válasz
30-40 óra az elég extrém ma már, Skyrim, CS: GO és BF3 kivételével nem is játszottam egy játékkal sem ennyit, maximum a felét.
Egyébként meg akinek tudom, hogy százezrei állnak rendelkezésére most azonnal bármilyen hardverre annak nem kéne warezolnia. Akkor sem.Szerk.: Bár igy hogy most megnéztem a Steam fiókomat voltak azért még játékok, 30-40 óra körül, Fallout 3+NV, GTA4, Far Cry 3, Batman: AC, TDU 2, de ez 5 év termése csak.
Nekem jó a 10-15 óra is ha tartalmas, Bioshock: Infinite vagy Tomb Raider.
-
Jakuu
őstag
válasz
gyuribácsi88 #65 üzenetére
Elonye ?
Es amikor masra akarod hasznalni a gepet ? Akkor bekapcsolod es nezel ki a fejedbol, hogy azt a feladatot nem tudod elvegezni ? -
Rypejakten
addikt
válasz
gyuribácsi88 #65 üzenetére
lehet, kicsit paradoxon, de en pl. a konzol hatalmas elonyenek azt tartom, hogy nem bovitheto.
nem mintha eddig sulyos szazezreket oltem volna a jelenlegi gepembe, de barmikor kijon egy ujabb jatek, szinte kotelezve vanaz atlag jatekos, hogy fejlesszen, csereljen valamit.
ez a konzoloknal nincs. megveszed az alapgepet cirka 100k-ert, melle egy lcd-t 80k-ert, es letudva 3 evre a bevasarlas.
netezni pedig lassan mar egy 20k-s tableten is zokkenomentesen lehet.ettol fuggetlenul en nem fogok valtani, de sokan, akik kiabrandultak az allando cserekbol, atpartolnak a konzolokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest