- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
válasz
Raysen623 #139 üzenetére
Igen.Nem vagyok tirexi féle megélhetési jútubos akinek fegyvert tartanak a fejéhez hogy minden mocsokról csináljon videót aztán delete. Durván 2010 óta EGYETLEN játékot se warezoltam. Playstation plus, ps3 játékok cseréje, gog.com meg amazon/steam mellett kb értelme nincs. Így is kínlódok ps3-on mert nem bírom a játékokat végigvinni, amiket a ps+ ad.A 250 gigás vinyó meg púposra van pakolva. Márciusban kaptam meg a mass effectet és még le se töltöttem a hddre
Februárban vettem ps vitát, mert annyi ps vita játék volt a psn accountomon hogy nem bírtam elviselni nincs min játszani
-
shaddam
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #133 üzenetére
Ami játék nem éri meg hogy megvegyem az arra sem méltó hogy az időmet rá áldozzam.
-
shaddam
aktív tag
Jaj tiri hihetetlen mennyire közöd sincs a témához(meg úgy kb minden pécésnek aki csak a sárgakezettás nintendót ismeri). Egyszer leszállhatnál a kórájhetes magas lóról és az utóbbi évek egyik legkomolyabb, leg "felnőttebb"(nem nem a csöcspáncélos elfektől meg a belektől lesz valami felnőtteknek való) játékát nem fikáznád le holmi képek alapján hogy undorító a grafikája. Tudom nem vagy nagy angolos, szerezz be egy német nyelvű last of ust, hátha rájössz hogy nem minden a grafika....
A játékárakat vicces hogy te hozod fel
Halkan megsúgom 10-12 ezer között megkapsz bármilyen új játékot, amire esetleg ha ráunsz eladod párezer forint bukóval. Persze ehhez kell egy bizonyos érettség hogy ne mindenféle mocsokkal akarj játszani, hanem csak az arra méltó játékokkal. Valahogyan nekem munka mellett eszembe se jut szutyok játékra az időm meg a pénzem pazarolni. Nem vagyok a magam ellensége
Nem tudom miféle fejlődést hátráltatnak a konzolok. Ott a már említett last of us, sem a sztori,játékmenet,animációk,zene, de sem a hangulat nem szenved csorbát, pedig a telefonomban több mint kétszer annyi ram van mint amin fut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest