- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
Rypejakten #86 üzenetére
nem ingyen dobaljak hozzad, de lenyegesen olcsobb, es, hogy olcsobb lesz honapok mulva sem feltetlen jelent hatranyt, sot!!!...a lenyeg, hogy leirtad milyen olcso is a konzol, mert megveszed a gepet, es hjaj de jo ami nem igaz, mert meg 30-40eFt-ot melle kell tenned, hogy legyen kb ket uj jatekod.
amugy sokan viragbolti verziot probalnak ki, majd ha tetszik vasaroljak meg a nem azt...tudom a konzol feltores sem lehetetlen dolog, de ha a rossz kozul kell valasztani, itt a pc hasznalhatobb...szerintem
ill. ugye a nepnyomasnak meghajolt a microsoft...szerintem utoljara...tehat most konnyen reklamozod a hasznalt konzoljatekpiacot, de ez azert majdnem nem igy lett...bar mint irtam ez nem feltetlen jobb mint a pc...
ott veszel 10k-ert egy jatekot...konzolon 16k....eltelik x ido 6k-ert veszel egy masik jatekot pc-re (zsir ujjat, csak 2-3honaposat), a konzolt eladod 8k-ert, es melle raksz megint 8-at..igen konzolra van egy uj jatekod, mig pcvel van ketto (igaz egyik sem uj, az ujjabb is 2-3honapos megjelenesu)...vagy eladod a 10k-s 3k-ert melle raksz 7k-t, es megint van egy uj jatekod...lehet matekozni, de a konzol jatek sosem lesz olcsobb....nekem a strategiai jatekok (mint alairasombol lathato)...ill az eger a gyengem...nem szeretem a konzol padjat (psp-m van, es azon sem szeretem a joy-t)...strategiat meg paddal jatszani (marha lenne ilyen jellegu jatek), kosz-de kosz nem. kb 20eve van pc-m old fashion vagyok...20ev mulva is lesz.
-
válasz
Rypejakten #86 üzenetére
mert amugy a pc-hez ingyen dobaljak utanad a jatekokat?
Fél évvel a megjelenés után szinte igen. Akinek van türelme kivárni az akciókat (pl. Steam-en), igen jól jár. 3-4-5eFt-ért vett játékokat meg az ember nem is akarja eladni, mert nem ér annyit az egész, hogy felemeljem a hátsóm a bőrfotelből
-
oxox
addikt
válasz
Rypejakten #72 üzenetére
lol.
es mit csinalsz harom evig...tv-zel, vagy gyonyorkodsz az alapgepben, mert jatekot meg egy darabot nem vettel?! -
Dany007
veterán
válasz
Rypejakten #72 üzenetére
Ha újra gépet kéne vennem, erősen elgondolkoznék azon, hogy vajon konzolt vegyek vagy PC-t.
PC-nél nálam a játék gép ~ 300k-nál kezdődik. Monitor nélkül. Ennyibe került a legutóbbi gépem 2007-ben. Most kitörölhetem vele a seggemet kb.A PS3 / X360 ~ 2006-os! És még ma is egész szépen futtatja a legújabb játékokat. Jó, mára már tényleg elhaladt felette az idő. De ha figyelembe vesszük az árát és amennyit azóta hardverre kellett költenie az embernek akkor bőven megéri még így is.
Szal ha megveszed a nextGen konzolt meg a TV-t 180k-ért akkor szvsz nem 3 évre veszel, hanem az előző generációból kiindulva legalább 5-6 évre! Így meg már mindjárt jobb sajnos, mintha PC-t vennél, amit minimum 2 évente, de inkább évente fejleszteni kéne a maximális élmény miatt.
Én abszolút PC párti vagyok / és voltam az elmúlt 15 évben... De mostmár nekem is be kell látni, hogy ha játszani akarok akkor konzolt vennék. A tényekkel nem lehet mit kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest