- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Igaz, hogy futott utorrent a háttérben, de még a program honlapja is figyelmeztet, hogy win8-on inkorrekt értékeket ad a program:
"Windows 8 Compatibility: The DPC latency utility runs on Windows 8 but does not show correct values. The output suggests that the Windows 8 kernel performs badly and introduces a constant latency of one millisecond, which is not the case in practice. DPCs in the Windows 8 kernel behave identical to Windows 7. The utility produces incorrect results because the implementation of kernel timers has changed in Windows 8, which causes a side effect with the measuring algorithm used by the utility. Thesycon is working on a new version of the DPC latency utility and will make it available on this site as soon as it is finished."Itt van egy topik erről: [link]
-
Jaj hát persze tudom én, nem is fogok vitatkozni senkivel, kinőttem már abból a korból hogy ismeretlenekkel leálljak vitatkozni. Tudom nagyon jól hogy ezeken a forumokon mindenki eredeti játékokkal játszik, mindenkinek eredeti a windows a gépén, mindenki eredeti filmeket vásárol (blu-ray lemezeket 5-7 ezer forintért) mindenki legálisan tölt le zenét amit ugye kifizet, és természetesen soha senki nem csinált semmi illegálisat sem. Mi vagyunk az az ország itt európa közepén (igaz balkáni fizetéssel) akik mindent tökéletesen és tisztességen csinálunk.
-
Kakaduku
senior tag
És most beszó'tál...?
Nem akarok beszállni a vitába és le is sz@rom, mert konkrétan ez a lényeg amit írtam. És nem kell itt sírni, meg veregetni a mellkasotokat, hogy nekem pc-m van és az jobb, meg nekem konzolom és überkirály vagyok!
Már unalmas a vita!!!Már rongyosra van beszélve a téma!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest