- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
gyuribácsi88 #133 üzenetére
30-40 óra az elég extrém ma már, Skyrim, CS: GO és BF3 kivételével nem is játszottam egy játékkal sem ennyit, maximum a felét.
Egyébként meg akinek tudom, hogy százezrei állnak rendelkezésére most azonnal bármilyen hardverre annak nem kéne warezolnia. Akkor sem.Szerk.: Bár igy hogy most megnéztem a Steam fiókomat voltak azért még játékok, 30-40 óra körül, Fallout 3+NV, GTA4, Far Cry 3, Batman: AC, TDU 2, de ez 5 év termése csak.
Nekem jó a 10-15 óra is ha tartalmas, Bioshock: Infinite vagy Tomb Raider.
-
keIdor
titán
Én még idén próbálom majd beszerezni a PS4-et is, meg az Xbox One-t is, aztán meglátjuk mennyire válnak be hosszútávon. Forza 5-ről és Killzone Shadow Fall-ról nem szívesen mondanék le, egyelőre csak ez a két exkluzív cím érdekel, amiről csak egy trailer jött (pl. Quantum Break) arról még nem nyilatkoznék... mert az semmi egyelőre.
PC meg... marad a mostani, csak egy GTX-780 jön majd a napokban, de csak egy. Azért a Rome 2 Total War-ról nem szívesen mondanék le, meg a Company of Heroes 2 is tetszik. Viszont 2014-et és 2015-öt a konzolokkal képzelem el, szerintem sokkal kevesebb baj lesz velük, utána meg majd meglátjuk.
Tirexi: Igen úgy valóban több játék van PC-re, hogy csak 15 percre lewarezold egy videó erejéig majd delete. Viszont akit csak 10-14 cím (főleg AAA) érdekel évente, annak mindegy mit vesz, nem mérvadó az, hogy 12k vagy 14k a legelején. Viszont továbbra is úgy gondolom, hogy akinek beleférnek ezek az összegek erre a hobbira, mint neked vagy nekem, annál gusztustalan orrba-szájba warezolni, én nem is teszem, neked sem kéne. Annál megértem, akinek 20k-ja marad hónap végén, de nálad nem, és a youtube sem mentség...
A fejlődést meg az nVidia fogja vissza, The way it's meant to be played (ruined), szerintem ez a szlogen sokaknak mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest