- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression #32 üzenetére
Azt hiszem akkor ezt kitárgyaltuk, a véleményed elfogadom, és az gondolom, ez szubjektív dolog, te azt látod, én mást.
a hazaszereteted pedig dicséretes, de ezúton ragadnám meg az alkalmat, és tennék tájékoztató jellegű kijelentést, miszerint - sajnos - az OTP mindössze 25%-ban magyar, a tulajdonosi struktúrából adódóan.
Magyarországon pillanatnyilag nincs magyar tulajdonú pénzintézet, és ilyen értelemben tökmindegy melyik rablólbandát támogatod. Ebből a szempontból talán még a PP a legkorrektebb, bár effektíve nem nevezhető banknak.
-
Depression
veterán
válasz
#48613632 #31 üzenetére
Azért jöttem élelmiszerrel, mert minden más esetben a garancia érvényes. A paypal-nál is a legtöbb esetben azért indul a dispute, mert nem érkezett meg az áru, vagy hibásan/törötten érkezett, és a felek többezer kilométerre vannak egymástól.
Az interneten én is szívesen fizetetek ezzel.
De egy belföldi, személyes találkozással egybekötött üzletnél egy külföldi cégnek semmi köze. Ha már így akarom, akkor majd az otp-s nfc-t fogom használni.Ez részemről hazaszeretet, és nem veszek magyar dalokat az itunes-ról sem.
-
törölt tag
válasz
Depression #30 üzenetére
lordfreyr pontosan erről (is) van szó
Depression: Nem ennyire futja tőlem, csak értelmetlennek tartom a további vitát Veled, minthogy nem vagy képes felfogni dolgokat, és szajkózod itt a hülye kenyér, meg túrórudi sztoridat.
De válaszolok akkor.
A Paypal NFC rendszere, mint tudjuk, még nem működik, így csak feltételezésekbe bocsátkozhatunk a működést illetően, és nyilván, ennek az alapja a mostani PP rendszer lehet, NFC-sítve. Eddig stimm?
Azonban a PP eddigi rendszere nem teszi lehetővé PP-n keresztül semmilyen élelmiszer, vagy élelmiszer jellegű termék vásárlását, legalábbis E-bayon keresztül biztosan nem, de tudtommal máshol sem! Márpedig a PP rendszer pillanatnyilag 95%-ban az Ebay rendszerén keresztül működik, de lehet, hogy ez az arány nagyobb.
Ráadásul a PP és az Ebay pillanatnyilag mondhatni, hogy egy cég, hiszen az ebay 2003-ban felvásárolta, hogy saját fizetési rendszerrel rendelkezhesen.
Nyilván ezt a skatulyát szeretné most áttörni az NFC-vel, amire egyébként minden esélye megvan.
Ezzel szemben te itt szárazkennyérrel és romlott túrórudival érvelgetsz, ami finoman szólva is badarság. Nem az a badarság, hogy valamikor esetleg majd lehet ilyet, hanem az, hogy a PP buyer protection-jét alkalmazzuk egy esetleges vita lezárására.
Ugyanis a BP-n kersztül lehetőség van a partnereknek elrendezni egymás között az ügyes -bajos dolgaikat, és ha nem jutnak dűlőre, akkor "escalate claim" mely esetben a PP bírósága elé kerül az ügy, melyben ő dönt, megfellebbezhetetlenül.
Tehát elég valószínű, hogy az általad felhozott sarkos eset valójában sosem fordul majd elő.
Ennél valószínűbb, ha netán romlott rudit veszel PP-n keresztül, akkor visszaviszed, és eladó egy gombnyomással visszatérít, vagy visszadja cash-ba.
Másfelől eladó is készíthet feketelistát, ha esetleg valaki egy túró rudin vacakolna 40 nap után, akkor tiltja a további fizetést az ügyfél számára a saját számlája irányába, és bukott egy rudit.
harmadszor a PP-nél sem hülyék ülnék, és valszeg 40 nap mulva nem ítélnének meg egy szárazkenyér dispute-t a vevőnek, bármennyire is vevőpártiak.és ezek után én mondom:
szerk : Mindezeken felül ez egy szolgáltatás, és mint olyan választható opció, nem pedig kötelező, tehát Te maradhatsz továbbra is a kártyás rendszernél, mások meg nfc-znek.
Ha engem kérdezel, én továbbra is cash-párti vagyok, több okból kifolyólag is, pl nincs a bankok szemét lehúzása a semmiért, meg az önbizalmat és a libidót is jobban növeli egy guriga 20ezres, mint egy sz@ros bankkártya -
Rickazoid
addikt
Azért az érdekelne, hogy az ellenzők miért vannak meggyőződve róla, hogy 1-2 év múlva, amikor PayPalen keresztül lehet majd a legtöbb boltban vásárolni, ugyanúgy fog számlázni, mint ma internetes vásárláskor. Ez az egyik. A másik meg, amit meg kéne érteni, hogy a PayPal nem egy bank, nem is versenyez velük, hanem összeköti őket. PayPallel elérhetsz olyan szolgáltatásokat is, amiket bankokkal nem. Főleg hogy itt most az átutaláson van a hangsúly és nem a személyes vásárláson. Ne keverjük ide azt, amiről nincs még szó és nem tudni hogy fog véglegesen kinézni vagy mennyibe fog kerülni, ha már elterjedt. Átutalásnál viszont a PayPal fényévekkel elhúz a bankközi átutalások mellett, ennek pedig (mint mindennek) van egy ára. Majd ha a bankok tartani akarják a lépést és beérik a PayPalt, azok is megváltoztatják a díjazásukat, ha maradni akarnak, esetleg olyan új szolgáltatásokat kínálnak majd, amiket a bankok nem. Ismétlem tehát, a PayPal nem a bankok vetélytársa, hanem egy a bankok működésére épülő feláras kényelmi szolgáltatás.
És még egy előny, ha több számlád is van több banknál, elég a PayPal-hez kapcsolni őket és azt az NFC modulos telefonra, majd ha gond van csak azt letiltani és nem minden egyes számlát külön-külön hozzárendelni minden eszközödhöz és probléma esetén mindegyiket külön-külön tiltani. Ez már két számla esetében is kényelmesebb. -
törölt tag
válasz
Depression #27 üzenetére
Depression≠normális vitapartner
-
Depression
veterán
válasz
#48613632 #26 üzenetére
Nem, tudom megértettni veled, így tőmondatokban megpróbálom:
paypal≠nfc
otp≠bankkártya
otp is indít NFC fizetési lehetőséget a mobilszolgáltatókkal és a Supershop-pal együtt 2012-benAz a kereskedő, akitől visszakapja a vevő egy hónappal később a kenyér árát a panaszos, az azonnal törli a paypal programot.
-
törölt tag
válasz
Depression #24 üzenetére
Olvasd el mégegyszer a kérdéseimet, mert nem azokra válaszoltál, amit kérdeztem.
Eladói szempontból mindegy, amiket írsz mert paypal≠nfc. Itt pl. otp fix 100Ft-os nfc kontra paypal 90Ft+3% nfc verseny van. Beruházási költsége, meg tulajdonképpen minden más megegyezik.
Mondom, hogy nem egyezik meg, így kezdtem, hogy az nfc rendszer gyakorlatilag megoldható egy mobiltelefonnal, kis üzletekbe nem kell telepíteni POS terminált, szal TE olvass vissza.
És azt hiszem a többi kérdésedre is válaszoltam, amire meg nem, azt kérdezd a PP-től.
Egyéb körökbe meg nem akarok belemenni, mert valódi információhiány helyett csak kötözködsz.
Nyilván nem a túró rudi árát kell visszafizettetni, azt visszaadja eladó, kb ugyanazzal az eljárással, mintha vinnéd vissza a blokkal együtt.azt javaslom, tanulmányozd a PP rendszerét, nagyon is vevőpárti, inkább eladói oldalról okozhat ez problémát, de vevőiről semmiképp.
Toobee
Nem ismerem a paypass rendszert, meg nem is nagyon értem, hogy mit mondasz. tehát ha van egy karórád, akkor nem kell PIN kód? De nyilván a paypal más. Ettől függetlenül lesznek, akiknek nem fog tetszeni. Pl DepressionDe ahogy látom, neki alapból semmi nem tetszik
-
Toobee
veterán
válasz
#48613632 #23 üzenetére
Egy kis személyes tapasztalat: fizettem a Nexus S-emmel paypass rendszeresen keresztül. Körülbelül 1/4 annyi ideig tartott, mint a kártyás megoldás. Azért vigyázni is kell, mert, akinek óra, vagy hasonlók vannak, azoknál 5ezer ft-ig semmilyen pin, vagy hasonló dolgot nem kér a rendszer. Szerintem lesznek ebből még visszaélések.
-
Depression
veterán
válasz
#48613632 #23 üzenetére
Olvasd el mégegyszer a kérdéseimet, mert nem azokra válaszoltál, amit kérdeztem.
Eladói szempontból mindegy, amiket írsz mert paypal≠nfc. Itt pl. otp fix 100Ft-os nfc kontra paypal 90Ft+3% nfc verseny van. Beruházási költsége, meg tulajdonképpen minden más megegyezik.
Vevői szempontból is egyedül a dispute az előnye. Itt ha bajod van vissza kell vinni a terméket, és az asztalra verni, nem külföldön panaszt tenni és majd ők eljárnak. Mit csinálnak? Azt mondod, hogy romlott volt a túrórudi, és ők visszaadják az árát? A bizonyítás terhe a vevőre hárul. Értékesebb dolgoknál meg a garanciával kell bajlódni, nem kérheted vissza a pénzt anélkül, hogy az eladóval kapcsolatba lépnél. Ez nem 45 napos pénzvisszafizetési garancia.
Visszaélésnél a bankodnál is visszakapod a pénzt. (tapasztaltam)A sima banki nfc-t is meglehet majd osztani több telefonon.
Továbbra sem látom, hogy a termék személyes átvételénél mi értelme a paypalt közbeiktatni. -
törölt tag
válasz
Depression #22 üzenetére
Mennyi paypal-os bankkártya van?
Tőlünk nyugatra a paypal bocsát ki hitelkártyát
... De kétlem, hogy ebben az esetben az eladó megadná a személyazonosságát.
Nem kell, hogy megadja. Internetes fizetésnél a PP 45 napig lehetőséget ad a tranzakció visszavonására, amennyiben elégedetlen vagy a vásárolt termék minőségével. Ekkor a kifizetett összeg eladótól levonásra kerül, amit vevő nagy valószínűséggel visszakap, miután megszületett a verdict.
De komolyan! A boltban mennyivel is lenne biztonságosabb, jobb, vagy gyorsabb az nfc, mint egy bankkártya vevői szempontból egy boltban?
Nem kell a PP-t szembe állítani a bankkártyás rendszerrel, mert nem leváltani akarja azt, inkább csak kiegészíteni.
De nézzük. Rengeteg kis üzletben nincs kártyás fizetési lehetőség, mert nincs POS terminál kihelyezve, ugyanis drága, és itt hívnám fel a figyelmed még egy tévedésre, a kártyás fizetési rendszer is költséges, ráadásul fix összeget is tartalmaz. Ezért van, hogy kártyás fizetésnél van minimum vásárlási összeg. Kis üzleteknél természetesen.
Biztonságos, mert létezik unauthorized transaction dispute, amivel azonnal törölheted a tranzakciód, amennyiben bizonyíthatóan valamilyen visszaélés történt.
Sokszorozható, mert a számlád tulajdonképpen a család bármely tagjának a telefonján aktivizálható, ezáltal nincs gond elveszített kártyákkal, vagy hogy éppen ki vegye magához ... ésatöbbi.
És ott is tudsz vele fizetni, ahol kártyával nem, mert elég, ha eladó egy hasonló nfc-vel rendelkezik, aminek nincs kiépítési költsége .. bla bla bla, de ezt már mondtam.Az meg hülyeség, hogy a banki rendszernél jóval drágább, mivel olcsóbb, sőt, ha jóba vagy a boltossal, akkor akár ingyenes is lehet, mintha készpénzt adnál.
De mégeygszer mondom, a PP nem akarja kilökni a debit cardot a piacról, pusztán akar egy szeletet a tortából, és ezért plusz szolgáltatásokat nyújt. Azt én sem gondolom, hogy a tescoban így fognak majd fizetni, de hasonló rendszer elképzelhető, hogy minden helyen, pl kocsmában, vagy a vécésnéninél is lesz.
-
Depression
veterán
válasz
#48613632 #21 üzenetére
Mennyi paypal-os bankkártya van? Azért van elterjedve, mert biztonságot ad az internetes vásárlásnál. Ez egy bizalmi kérdés, ezzel lehet meggyőzni a vevőt, hogy nem verik át. De az nfc-nél személyes találkozásra van szükség. Semmi értelme a paypal-nak, ha csak nem a parkolóban vásárolsz egy üveglapot monitor helyett. De kétlem, hogy ebben az esetben az eladó megadná a személyazonosságát.
De komolyan! A boltban mennyivel is lenne biztonságosabb, jobb, vagy gyorsabb az nfc, mint egy bankkártya vevői szempontból egy boltban? A boltnak miért is érné meg a paypal-t használni banki szolgáltatás helyett jóval drágábban?
Ha erre a két kérdésre tudsz válaszolni, akkor meg tudsz győzni. Mert én csak hátrányát látom az nfc-s paypalnak a személyes kereskedelemben. -
törölt tag
válasz
Depression #20 üzenetére
nyilván ezért nincs is elterjedve MO.-tól nyugatra
-
Rickazoid
addikt
válasz
Depression #16 üzenetére
Van egy hatalmas különbség a bankok és a PayPal között ebben az esetben. Ha utalsz pénzt, bankok között banktól függően 1-3 munkanap a tranzakció. Vagyis ha pénteken átutalsz valakinek és az egyik fél mondjuk az OTP-nél van, legkorábban kedden fogja megkapni a pénzt (szélsőséges estben kedden munkaszüneti nap van, ami miatt hétfőn is és így a tranzakció teljesülése csütörtökre csúszhat). Bankon belül gyorsabb, szinte azonnali, de mivel jó sok bank van, jóval ritkább a bankon belüli átutalás, mint a bankközi. PayPal-nél nincs várakozási idő, a PayPal számláról egyből levonódik a pénz és megjelenik a másik számlán, a mögötte lévő bank (ha van) pedig utal és könyvel, amikor utalni és könyvelni tud. Ha megoldják a bankok, hogy a bankközi átutalás, még a nemzetközi is bármikor percek alatt menjen végbe, akkor lesz igazad részben.
Egyébként a bankok pénze is külföldre megy jórészt, mivel többségében külföldi tulajdonú bankoknál vannak az emberek. De ha a PayPal itthon elterjedne bolti vásárlásra, szerinted nem adóztatnák meg? A mostani kormány biztosan megtenné vagy megtiltaná a lehetőséget.
Röviden a kényelmesebb, (okosan használva) biztonságosabb és gyors működés érdekében százalékos összeget kell fizetni a tranzakciókért valakinek, nem fix összeget. -
válasz
#48613632 #15 üzenetére
"Szimpla átutalásnál, és ez akkor lehetséges, ha nincs a tranzakció mögött áruvásárlás, vagy ÁFA tartalom, a tranzakció mindkét fél számára ingyenes. "
Ez így van - országon belül. Ha kintről utalják pl ide, Hun-országba, akkor 2,9% + 30 cent
Amennyiben mégis lehet ezt ingyen tenni, akkor kérlek, jelezd felém hogyan, mert az alapítványunknak épp több ember tervez pénzt adni egy projektre, és mindenki fizet 50 dodó után 1,75-öt. Nem olyan nagy összeg, de ha a hátralevőknek nem kell ennyit fizetni, az jó lenne.
-
Depression
veterán
Szerintem meg hiába soroljátok itt az nfc fizetés előnyeit, ha nem erről van szó, hanem a paypal-ról.szerintetek a hazai bankok nem fogják megcsinálni? Miért lenne gazdaságosabb paypal-lal fizetni a boltban? A paypal %-ai rákerülnek az árakra, minden fizetés után egyenesen külföldre szalad a pénzünk egy része. Ez szerintetek normális, és jó ötlet?
A bankkártyával való fizetésnél fix összeg van, ami a banknak megy. (emlékeim szerint 100Ft) a fenti összegeket alapul véve a paypal használata 300Ft feletti vásárlás esetén már drágább.
Ennek ellenére ugyanúgy jelszavat kell megadni, de fennáll a veszélye, hogy lemerül a telefon.
Nem értem, hogy mi jót láttok ebben. Azért kellene tapsikolni, meg örülni, hogy telefonnal tudok fizetni, és nem baj, hogy minden vásárlással felemeltetem az árakat?PitePeti71: minden paypal tranzakcióm után a bankom is von le némi pénzt.
Másrészt viszont viszont mindegy, hogy nekem nem kerül elvileg pénzbe az, hogy fizetek, ha az eladónak a plusz költségeit be kell kalkulálni az áraiba. -
törölt tag
Nos, úgy látom, rengeteg téveszme kering itt a paypalról fórumszerte. Lehet bevállalok egy logoutos írást erről. De akkor válaszolok is.
Szimpla átutalásnál, és ez akkor lehetséges, ha nincs a tranzakció mögött áruvásárlás, vagy ÁFA tartalom, a tranzakció mindkét fél számára ingyenes. Akkor is, ha a számla céges!
tehát ha Józsi küld egy ezrest Bélának, az teljesen ingyenes. Akkor is, ha a Józsi Bt. küldi Bélának, vagy a Béla Bt.-nek.Abban az esetben, ha a két cég között valamilyen vásárlás, szolgáltatás, vagy egyéb üzleti tevékenység miatt van szükség a PP fizetési lehetőségére, vagy eladó számlát küld vevő részére (send invoice) a tranzakció szintén díjköteles.
Ha az igényel összeg nem üzleti jellegű, akkor a "request money" menüponttal járulékmentesen igényelhetjük a pénzt.
Tehát pénzküldésnél díjköteles ha "purchase" optionnal küldjük az összeget, és nem díjköteles, ha a "personal" optionnal.
Pénz igénylésnél díjköteles ha a "create an invoice" menüponttal koldulunk, és nem díjköteles, ha a "request money" menüponttal.
mindkettő a request money menüpont alatt található.Ám (nem) minden esetben tartozik a PP számlához egy valós bankszámlaszám, adott esetben egy debit (nem credit) kártya szám.
Amennyiben az átutalás bankszámláról történik (mert nincs a paypalodon pénz) a tranzakció díjköteles lehet. (a levonás később jelenik meg)
Amennyiben az átutalás kártyáról történik (mert nincs a paypalodon pénz) a tranzakció ingyenes. (Az összeg azonnal levonódik)
A "díjköteles lehet" összegtől függ, mivel ritkán van olyan, hogy nincs a paypalomon pénz, ezért annyira nem tudom, de bizonyos esetekben valóban számol fel valamennyit.
De ígérem, utánanézek.A paypal számláról átutalás a hozzárendelt bankszámlára mindig ingyenes, ideje 2-3 banki nap.
A gyorsított utalás (wire transfer) gyakorlatilag 24 órán belül a számládra kerül, ennek díja 5 font (anglia) -
edward2
addikt
Azt hiszem a görögök is épp most telepítik a paypal 4.0át, mert ők is közel vannak a nem kell többé fém és papír pénzt használni állapothoz.
-
AkosL
aktív tag
a küldőnek igen. a fogadónak már kevésbé. legalábbis céges számlán.
és ha át akarod utalni a normál bankszámládra ott is kemény %-ot von le.igen, itt magán számláról van szó, de átutlani pl. otp-re akkor sem tudod. persze majd pár évtized múlva, amikor a kiflit a sarki kisboltban nfc-vel fizetem és természetes lesz, hogy nekik is van paypal számlájuk, akkor jó lesz...
-
törölt tag
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Bizony mondom Néked, tévedsz!
Két módon tudsz pénzt küldeni.
Az első esetben (purchase) van tranzakciós díj, de ekkor él a PP buyer protection.
A második esetben (personal) nincs díj, de a PP nem is szavatolja az utalást, tehát ha így fizetsz egy vásárlásért, utólagos reklamáció nincs.
Két pénznem közötti átváltás költségeit most nem vettem bele a műsorba -
Rickazoid
addikt
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Arra az USA-ban 2,9% + 30 centre, Magyarországon 3,4% + 90 Ft-ra gondolsz? Nem nevezném épp komoly tranzakciós díjnak, cserébe a biztonságos (főleg ha külön számlához van kapcsolva a PayPal és nem ahhoz, amin az összes pénzedet tárolod) és azonnali (még hétvégén is) átutalásért. A fizetés viszont továbbra is ingyenes.
-
b4zsi-
őstag
Biztos valaki nagyon örül ennek a mai rohanó világban. Nekem megfelel a személyes átadás/ banki utalás...kártyával fizetés...Remélem pár év múlva a pénztárnál is telefonnal fizetnek és még többet kell várni mert esetleg még (telefonál,csörög,lemerül,kikapcsol,nincs letöltve az alkalmazás).
Nem baj majd kivárjuk.
-
Azért ha találkozom valakivel, akkor - bár nem hordok magammal sok kp-t - inkább átadom a pénzt, mint telefonon utalok NFC-n keresztül. Vagy van net a telefonon és utalok úgy.
-
törölt tag
a szimpla paypal tranzakció ingyenes
-
Maxentius
addikt
válasz
Depression #4 üzenetére
Hát igen, az alapelv marha jól hangzik, csak a valósággal van némi baj...
-
Depression
veterán
Mekkora baromság!
Ki akar 6%-ot fizetni a paypalnak, meg jelszavakkal bajlódni ilyen esetben?
Odaadom a pénzt, oszt jó van!''Apu adj egy kis pénzt!
Á, nem! Hozd a mobilod, majd arra ráutalom.''
Na persze! -
törölt tag
Vajon ezen tranzakciónál van Paypal buyer protection, esetleg unauthorized transaction dispute???
szerk : egyébként mi a Paypal 2.0????
-
Toobee
veterán
Nagyon hasznos dolog ez az NFC. Remélem valaki kitalálja, hogy az iratainkat is tárolhatjuk majd a mobilkészülékeken, és NFC segítségével használhatjuk őket, ha kell. Utalom, ha a sok kacat húzza a zsebem.
-
Rickazoid
addikt
És a bankoknak már be sem kéne szállnia ugyanezzel, a PayPal elég lenne ide. Így jóval biztonságosabb azért, már ha az ember tudatosan és okosan használja az e fajta funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Android-alapú PayPal alkalmazás mostantól NFC-alapú közvetlen fizetést is lehetővé tesz.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest