- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Tervezd meg a sajátod, védjed le és próbáld eladni nekik. Dumálni bárki tud de ők profitálnak belőle, te meg csak beszélsz ez a nagy különbség.
Én is azon gondolkodom, hogy egy nagyon csendes gépet kellene összerakni használható grafikai teljesítménnyel. Vajon xf-el két ilyen tud 1680x1050-ben használható teljesítményt felmutatni a mai játékokban?
-
Turmoil
senior tag
Hybrid CFX-re pályázok, ergo nekem jó lenne. Plusz olyan házat tervezek venni, amiben nincs hely a kártya fölött, azaz pl. a Sapphire 3850-ese, passzív hűtéssel nem férne bele. Különben mennék és venném.
-
.mf
veterán
bocs, elnéztem a topicot
Biztos, hogy nem CF-kompatibilis? Elvileg van rajta csatlakozó, még ha a képen nem is látszik... bár ki használna egy ilyet CF-re, amikor a 3850 árát hamarosan megint csökkentik, és annak 128 helyett már 256bites a membusza, és 120 helyett 320 sp-je van. -
ddekany
veterán
Ebben a bordában az a fő poén, hogy: Beleraktak egy kis heatpipe-ot, ami a hátlaphoz közeli bordarészbe szállít. Ebben normális esetben az a ráció, hogy mivel hátlapi lyukakon keresztűl szeret ki- vagy beáramolni a levegő, az ottani borda jó huzatot kap. Erre meg elcseszik a hátsó fémlapon a lyukakat (asus felirat) amin a levegő ki- vagy beáramolna! Ez már fáj! Persze ez így is el fogja bírni,
A másik, hogy nincs gond azzal ha vmi két slot (mert hiszen kinek fáj az az 1 slot veszteség, hiszen ezzel senki sem SLI-zik), de azért erre kártyára simán jó lenne egy rém egyszerű heatpipe nélküli ritka lamellás 2 slotos alumínium borda. Annak gyakorlatilag semmi súlya nincs (bizonyára ennek sem sok egyébként...), olcsó előállítani, és persze egy ilyen kártyát elbír még nyáron egy gyengén szellőztetett (tehát csendes) házakban is.
De én már rég levontam a következtetést, hogy a kártyát hűtését vagy óvodások vagy (betépett-) marketingesek tervezik. Esetleg általános célú szellemi fogyatékosok. (Ennek ellenére még mindig örülők, hogy ha még felemásak is, de ismét vannak jó nagy passzív hűtéssel kártyát.)
-
ngabor2
nagyúr
kisebb borda, jobb kialakítás... de az nem ennyire dizálynos... há' hogy nézne ki egy zárt házban egy olyan borda, ami csak épp jól hűt, de semmi felesleges csicsa nincs benne. és különben is, hogy nézne ki egy olyan hátlap, ami "csak" szellőzik, de nem csicsás. legalább innen is lehet tudni, hogy az ázusz gyártotta e csodát. vagy ti nem a gép belsejét és hátulját szoktátok nézegetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest