- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Már megint úgy indult a gép, hogy zsizsás volt a kép, de csak indításkor. Win-be már normális a kép. Felőrli az idegeimet.
-
Mankó
veterán
Hát furcsa. Nekem a VGA alap beállításaival 11699 pont 3dmark2006-ban. Igaz 3.5Ghz-en járó 8200-al.
Na de nem is ezért akartam írni, hanem, hogy néha újraindításkor a VGA kártya képe "bezsizsásódik". Tehát minden megy csak a képek háttere, kicsit olyan, mint amikor a tv-ben nincs kép. Ha simán leállítottam ezekután a gépet, s reboot, akkor semmi gond.
Volt valakinek hasonló problémája, illetve melyik drivert használjátok? Nekem most a gyári van fent. -
Mankó
veterán
Nekem is van egy ilyen kártyám. Elől-hátil 12cm-s venti, a kártya fölött, a ház oldaán szintén egy 12.-es fújja el róla a meleget. Idel 34 fok, load 50-60 között, játéktól függően.
Szerintem tökéletes.
Bár most lehet lecserélem egy 8800Gt-re, mivel iszonyat sokat kellene ráfizetnem az előtte lévő venti hibás Galaxy Oc-re. Inkább +10 s 8800gt, mint plusz 8 Giga hp.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest