- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonny84
csendes tag
Szervusztok.Lenne egy nagyon fontos kérdésem.Hogyan lehet gigabyte geforce 9600 gt-t sli-be kotni.Mik kellenek hozzá,hol és hogyan kell beállitani.Na meg ha benntvan a gépbe a kari kell e hozzá illesztő.Segitségeteket elore is koszi.
-
lacy86
addikt
Sziasztok!
A GAMERHUD-dal hogyan lehet a videókarit húzni? én találom sehol azt a beállítást!
köszi , üdv.
-
Exon
tag
válasz
kicsi joe01 #74 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyenem van, és 65 fok fölé nem megy terhelve. Igaz ehhez elengedhetetlen egy jól szellőztetett ház. Ez a kari manualjában is le van írva, ha bezárod egy dobozba ne csodálkozz ha felmegy 100 fok fölé
-
kicsi joe01
csendes tag
sziasztok én vásároltam egy ilyen kártyát gigabyte geforce 9600gt passzív hűtésel.Nagyon jó kártya,de a passzív hűtés nem éppen jó!!! Komolyabb játékoknál felmelegszik akár 108 fokra alapon is 68-79 fok.Ez engem nyugtalanít,de kaptam infót,hogy ez a kártya 120 fok után tilt a tiltás is abból áll,hogy vissza vesz a teljesítményből amig vissza hűl.Csak az a gond ,hogy egy ilyen nagy teljesitményű kártyánál nem megoldott a passzív hűtés véleményem szerint.
-
Cadal
őstag
Hello! Én így oldottam meg a dolgot!
-
antee_g
tag
Hi!
Tudna valaki képet mutatni vagy leírni, hogy mivel, hogyan rögzítetek ventilátort erre a karira?
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
sztanesz
tag
Egyik hirdetésben egy srác azt mondta nem ajánlja mert mennek tönkre
Enyémnek semmi baja -
SimonYana
addikt
Szerintem a 90 fok környéke sem vészes!
A Tesztben azt olvastam ,hogy ezek 120 fokig simán bírják és ha 30-40 fokal hűvösebb akkor az nem rosz eredmény.Én kihoztam a nagykerből egy 8800GT XFX-et.Mikor beraktam , már szedtem is ki és vittem vissza!Elviselhetetlen hangja volt a ventinek.Mint egy fűnyíró.Annó a 7600GT gyári passzív hűtésel a mai napig megy gond nélkül.
Szerintem nem lesz ezekkel gond! -
Mankó
veterán
Már megint úgy indult a gép, hogy zsizsás volt a kép, de csak indításkor. Win-be már normális a kép. Felőrli az idegeimet.
-
Cadal
őstag
Grat az eredményhez
Amúgy sztem vedd vissza a tuningot, jobb lesz a kép is
. Vagy próbáld ki a legfrissebb nvidia drivert.
-
Mankó
veterán
Hát furcsa. Nekem a VGA alap beállításaival 11699 pont 3dmark2006-ban. Igaz 3.5Ghz-en járó 8200-al.
Na de nem is ezért akartam írni, hanem, hogy néha újraindításkor a VGA kártya képe "bezsizsásódik". Tehát minden megy csak a képek háttere, kicsit olyan, mint amikor a tv-ben nincs kép. Ha simán leállítottam ezekután a gépet, s reboot, akkor semmi gond.
Volt valakinek hasonló problémája, illetve melyik drivert használjátok? Nekem most a gyári van fent. -
Cadal
őstag
Hello
Én eddig jutottam a tuningal: GPU 870/2200/2300 @1,3V CPU3320Mhz 3DMark06 11166 pont. De GPU alapon 720/1800/2000@1,1V CPU 3240Mhz 10404. részemről feleslegesnek vélem a kártya tuningolását, nem hoz akkora különbséget. Jó az alapon is. Viszont az erős proci sokat számít.
-
sztanesz
tag
-
sztanesz
tag
játék alatt 118 érte el, bár ez a hud nemtom milyen pontos. most rátettem egy prociventit ami halk, eredmény 32C alapon.
-
sztanesz
tag
Nekem olyan 80 körül megy játék alatt, egy ventit azért ráteszek én is.
-
Ferdzsoo
addikt
Hát terhevel azért felkúszik 95 fokig is a cucc.
Szerintem ez már nem túl egészséges...
Nembaj beszarik legariztatom! -
Hunter2
addikt
ipon-ban 35k-ba fáj.
-
Mankó
veterán
Nekem is van egy ilyen kártyám. Elől-hátil 12cm-s venti, a kártya fölött, a ház oldaán szintén egy 12.-es fújja el róla a meleget. Idel 34 fok, load 50-60 között, játéktól függően.
Szerintem tökéletes.
Bár most lehet lecserélem egy 8800Gt-re, mivel iszonyat sokat kellene ráfizetnem az előtte lévő venti hibás Galaxy Oc-re. Inkább +10 s 8800gt, mint plusz 8 Giga hp.
Szerintetek? -
Ferdzsoo
addikt
Most rendeltem egy ilyen karit, remélem nem fogok csalódni benne, nekem mondjuk elég nagy házam van, meg van egy 12-es hátul, nagyon remélem nem fog kelleni megtámogatni egy 12-es ventivel mert iszonyat mérges leszek!!!
-
Cadal
őstag
Hello!
Meddig érdemes a gamer HUD-al a kártyát húzni?
Nekem 800/1800/2200-as beállításoknál lefagyot
A Shader Clock-ot kell valami miatt 1800-as értéknél feljebb állítani, mit befolyásol?
Van valakinek működő, a gyárinál magasabb beállításai? -
as81
csendes tag
Nekem visszaveszi a kártya magát 2D-ben, de a HUD-ban nem látszik, automata módban van, csak onnan veszem észre, hogy jóval hidegebb a kártya. Amúgy nekem egyáltalán nem bírja hűtés nélkül szegény, egy 12centis venti pörög alatta nagyon halkan... már gondolkoztam rajta, h visszaviszem, csak lusta vagyok rá
Kíváncsi leszek, az ASUS-féle változat bírja-e majd... gyanítom, még ennyire sem. -
taro
csendes tag
A kártyához kapott HUD egyik feladata az lenne, hogy 2D-ben visszavegye a tempót, de nekem valami miatt nem teszi ezt meg (azaz sima Win-nel is fullon hajtja a kártyát).
Van valakinek ötlete mitől nem óhajtja a v1.3 lenyomni a feszültséget és a frekvenciértékeket magától? Milyen másik programot ajánlotok terhelésfüggő (automatikus) frekvencia álításra? -
Armando_19
őstag
válasz
Antibazsi #42 üzenetére
Mem annyira nem melegszik ezeken a karikon.(szerintem) Múltkor fogtam én lekötöttem a 2 ventit az accelelrómról, és megnéztem mennyire melegszenek a dolgok terhelés közben passzívan. Annyira nem volt vészes mint gondoltam, 80 fok körülre ment föl a kártya 25 perc source után, és nem volt semmi süni a memeken.
-
Antibazsi
aktív tag
Legyen szép napod!
(Meg Dubmasternek is
)
VGA Gigabyte PCIe NX96T512HP-9600GT 512M 37410Mellesleg ezen a memóriát nem is hűti semmi?
-
neooen
aktív tag
Senki többet harmadszor?
-
-
3d
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol lehet ilyet venni Magyarországon? -
Hunter2
addikt
erre is rakhattak volna egy ventit ami mndjuk 70-80 foknál kapcsol be , valamelyik gyártónak van ilyen megoldása.Árra kiváncsi lennék.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Durva? Nem kell ennek durva házventi. Nekem Gigabyte 7600GT-van és ezen még "csak" a Silent Pipe II-es passzi hütési megoldás van. A házam pedig egy AeroCool AeroEngine ház, elején 12cm-es ventivel ami mindig csak vissza fogva megy. Ha ki van kapcsolva a venti akkor a vga windowsban 45fok játékban (WoW, Far Cry több órás játék mellett) 49fok (max) venti ha megy akkor 42fok windowban és ugyan azokban a játékokban pedig max 45fok. Lényegében nem kell egy izom állat venti, amúgy meg aki csendes gépet akar és jó gépet (aki 9600GT-t vesz) akkor az úgy is telepakolja hatékony és halk ventikkel a gépet.
Amúgy tetszik ez a 9600GT, de majd inkább a következő szériából választanék magamnak VGA karit
-
Nekem a "sima" giga 9600gt van, ez sem hangos és úgy vettem észre nem is nagyon melegszik. Ha besz rik rajta a venti majd keresek rá vmi zalman hűtőt.
-
ddekany
veterán
-
HavocS
senior tag
válasz
Intelligencs #26 üzenetére
Nálad nincs elviselhetetlen áramkörzaja a passzív Giga 8600GT-nek terhelve? Havernak olyan van, és olyan hangja van, mint egy csapágyas tápventinek, elviselhetetlen.
-
Gregorius
őstag
Giga 2600XT-m van passzívban, nincs mellette venti, csak a 3 db házventi forgatja a levegőt, és így felmegy 90-95 fokra is a GPU.
Remélem ennél jobban oldották meg
Ízlések és pofonok. Tudod nekem személy szerint egy idő után k**vára elegem lett belőle, hogy szűk egy év alatt az összes grafkártyámon meglehetősen hangosnak nevezhető koncert keretében megadja magát a ventillátor, amit aztán nem tudok pótolni, vagy ha mégis, akkor repülőgép turbinákkal. Ha ez a cucc minőségben felér a SilentPipe-os 7600GT-vel, akkor asszem megvan a következő áldozatom. -
Hack3er
őstag
válasz
Intelligencs #26 üzenetére
Vagy rá kell beföttes gumizni egy 12cm-es ventit és 5v-ra állitani, halk és nem meglegszik.
Mint én is ezt műveltem a Giga 8600GT-mell. -
A harmadik passzív hűtésű Gigabyte-om van (6800, 6600GT, 8600GT), nagyon is sok értelme van. Én speciel meg is találtam ebben a kártyában a negyedik passzív hűtésű GB karimat.
Ha valakinek van legalább 2 db házhűtő ventije (egy befele, egy kifele), annak abszolút tökéletes, ha halk PC-re vágyik.
-
Godefroy
senior tag
Ennek mi értelme
-
Hebry
senior tag
Valahogy az hogy kilóg a házból egy darabja a hűtőbordának, valahogy nekem egyáltalán nem tetszik, és nem tartom praktikusnak sem. Csak zavar a DVI kábel becsavarásában, és nem gondolom, hogy az az 1 centis felület olyan sok hőt leadna ott.
-
ddekany
veterán
Elég soványnak tűnik az a hűtő egy ilyen cuccra... (Talán meghálálnák a vevők ha nem filléreskednének ebben a kategóriában, de biztos csak túl sokra tartom a vevőket.)
Furcsa, hogy a második blokkot keresztbe fordították a hátlapon keresztül áramló levegő irányával. Kíváncsi lennék, vajon csak hasra dobják ezeket össze, vagy kísérleteznek is vele hogy hogyan lenne a legjobb.
-
KrAt
veterán
Szép, emberi méretű kari
-
waverider
senior tag
azért egy HDMI(1.3) csati elfért volna még rá
-
twollah
nagyúr
Silent Pipe 2es 7600Gtm van es en nem vettem eszre, hogy nagyon meleg lenne.
A haz hatuljaban 2 80mmes ventilator -
Ra3
őstag
nekem a silentpipe 2-es gigabyte 6600gt-m akart megsülni nyáron, kapott is egy vf700-at. akkor eldöntöttem hogy passzív gamer kártyát soha, esetleg low-endet.
-
Thomas1
addikt
Giga 2600XT-m van passzívban, nincs mellette venti, csak a 3 db házventi forgatja a levegőt, és így felmegy 90-95 fokra is a GPU.
Remélem ennél jobban oldották meg. -
H.O.D.
senior tag
válasz
Foglalt név #7 üzenetére
Meg. Alátámasztom.
-
Foglalt név
addikt
Aztán ha nem raksz mellé valami durva házventit, ez is megsül
-
zoo8800
veterán
8800 GT nem lesz passzív hűtéssel???
-
Antibazsi
aktív tag
végre! azt hiszem erre vártam
Már majdnem megvettem a povercolor passzív 3870-ét de ez nekem jobban fekszik.
-
cizoe
őstag
Szép-szép... Bár nem vagyok passzív hívő, ez tetszik. Mondjuk lehet hogy csak a kék nyákkal harmonizál ilyen szépen.
szerk.: Csak nekem tünik úgy, hogy a jobboldali bordázat néhol deformált? Vagy ez direkt van így, esetleg a szemem káprázik?
-
Kis, töpörödött, non-referencia NYÁK. Be szíp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest