- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolem
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #88 üzenetére
Hajrá! Meglesem.
-
válasz
Dr. 444Hertz #87 üzenetére
Jó hír, lesz teszt, még a hónap végén.
-
válasz
Dr. 444Hertz #25 üzenetére
Sajnos úgy tűnik, nem fog összejönni a CM1 vs 808 teszt, hacsak nem áld meg valaki eggyel egy-két hétre.
Ami éppen nálam van, kamerahibás... -
envagyok
veterán
Én a múltkor az s7edge-t egy Nikon 1 j5-el és egy Canon eos 450d 24-105f4l obival hasonlítottam össze.
Megdöbbentő volt az eredmény.
A 125 ezres Nikont porig alázta az s7.
Sokkal élesebbek voltak a képek (főleg a sarkok környékén), sokkal kevesebb kromatikus aberráció volt a nagy kontrasztkülönbségű átmeneteknél. (ennyit számít a fix Obi a zoomhoz képest?) Az 1080p60 videóban is az s7 edge nyert, ráadásul fele helyfoglalással.
Vissza is vittem a boltba. Minek fényképezőgép, ha a teló is jobbat csinál?
A dslr alapvetően elérte a minőséget, de nem sokkal.
Viszont sötét részeknél sokkal képzajosabb volt.
Látszik már nem mai technika.
2 hátránya van a s7-nek:
Gyenge vaku, fix objektív -
nullpoint
őstag
Szép szó
-
-
HoaryFox
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #81 üzenetére
Egyperkettőhármas
-
nullpoint
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #81 üzenetére
Én is arra gondoltam de rohadt hülyén hangzik
-
-
nullpoint
őstag
Az 1/2.3 colt azt hogyan kell mondani?
-
-
zolem
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #76 üzenetére
De, jöhet bármilyen teszt. Ez is tetszett. Csak a szenzor méretre allergiás vagyok. 😂
-
-
zolem
aktív tag
Tetszik a cikk.... De. A szenzor típusa 1",nem pedig az átló mérete. 😁 Az átló kb 16mm. Vagy mi?
-
Most látom, hogy volt már kamera-telefon hibrid készülék, ami Android 2.3-mal működött.
Ráadásul Panasonictól, Softbank Lumix Phone 101p néven.... Ugyanúgy Venus Engine képfeldolgozóval.
Mondjuk csak Japánban volt elérhető, úgyhogy emiatt nem írom át az irományomat -
moleculez
veterán
válasz
Francia91 #20 üzenetére
Ennek ellenére sem kerestem az állam a padlón, csak szimplán jobb, mondjuk úgy, többet vártam. Ne kérdezd mit, de valahogy nem ültem seggre, és csak a kameráról beszélek.
Maga a teszt viszont nagyon jó lett. Én egy 1020-t tervezek beszerezni, második telefonnak, majd nyaralásra. -
Tibor_560sec
aktív tag
Jó teszt lett!
Köszi. -
doooo
veterán
A "katt és kész" esetében nem csak az, hanem a sw és hw, amik lehetővé teszik a pillanat alatt elkészülő, és nem mellesleg, értékelhető képeket, legyen az OIS, vagy épp a "Live HDR" (ami épp 2014-ben lett bevezetve, és először az S5 használta, ha jól emlékszem), vagy a lézeres autofókusz (G3), stb, stb. Mellesleg mostanában az éjszakai fényképezést javítják, megalkották a szupergyors fókuszt (S7), de a nappali képminőség nem igazán emelkedett pl. egy Note 4-hez képest (arra majd az idén fekhetnek rá).
-
F.B.I.
veterán
Jó látni és olvasni, hogy gyártottak még minőséget. Most miért nem tudnak ilyet, jelenlegi szoftverekkel? Kösz a tesztet!
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #63 üzenetére
"El lehet játszogatni vele, de ahogy a cikkben is leírtam, az átlagos, "katt és kész" használatra jobb egy mai teló."
Arra egy akkori teló is jobb...
Nem túl sokat fejlődtek azóta, max. a képminőség.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #41 üzenetére
Bátran írd, nagyon minőségi, alapos teszt, nagyon jó volt olvasni
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #63 üzenetére
Hát igen.
Nem is olyan régen a Kodak Ektra-t láttam sok cikkben. [link]
A tesztek alapján egy sz@r lett. -
válasz
tibcsi0407 #60 üzenetére
Ez az első telefonom, aminek a kamerája annyira összetett, hogy az ismerőseim nem tudnak vele olyan képeket készíteni, ami a Facebookra felkerülve cikkancs rám nézve
El lehet játszogatni vele, de ahogy a cikkben is leírtam, az átlagos, "katt és kész" használatra jobb egy mai teló. -
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #60 üzenetére
Az is igaz.
Bár a fotósok sem hordják magukkal 0-24ben a cuccukat, kell nekik is egy ilyen kis zsebkattogó.
-
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #58 üzenetére
Ki a franc vesz egy C1-et ha nem konyít legalább egy icipicit a fotózáshoz?
na sikerült pont rosszul összekeverned a 2 felhasználást. Csoportképnél "csípőből" lő az ember kutyafuttában, ezért oda kell/jó az 1/50. Csak éppenséggel az emberek is mocorognak, és a samu 1/10 expoideje alatt vígan elmosódnak többé-kevésbé(és mehetsz a menübe turkálni vmi módért ahol feljebb viszi legalább 1/30ig a záridőt). tehát C1 wins.
(aztán lehet az S7 szoftvere van olyan smart hogy ha emberacrot észlel akkor default nem engedi 1/30 főlé, érdekes lenne kipróbálni mit tol a két automatika portrézáskor)
jaja, ettől még egy ois elfért volna, de méginkább egy f1.8-2.0 "optika" bár egyik sem raális ennyire kompakt méretben ekkora érzékelőhöz. Ezért ördögi kör ez a szenzorméret dolog...
-
tibcsi0407
félisten
Persze, de többet nem tudsz kitartani. OIS nélkül nem fog labdába rúgni mellette.
Hiszen hogy fotózik az ember, ha mondjuk családi fotó van, vagy fontos pillanatok?
Megkérsz mindenkit, hogy álljon vigyázzban, míg beállítod az ISO-t, meg vagy 5x rápróbálsz stabil kézzel képet lőni?
Nekem egy Mi Note 2 van IMX318 szenzorral, néha bármit megadnék egy OIS-ért, ha rossz fényviszonyok között kell fotóznom.
Biztos jobb a nyers teljesítménye a Pana szenzorának, de átlagjózsi pont nem sokra megy a manuál móddal.
Tehát odafigyeléssel a C1 igencsak jobb lehet.Tehát fotós tapasztalattal rendelkező felhasználó kell, az egységsugarú már nem is célközönség ilyen szempontból.
900 Eurós árba belezsúfolhattak volna egy stabilizátort. (szerintem)
Akkor még az S8-cal is felmosná a padlót, de így egy szűk célközönség tudja csak értékelni.
Minden esetre egy érdekes készülék, jó volt róla a tesztet olvasni! -
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #53 üzenetére
1/25el különösebb erőlködés nélkül ki lehet tartani tökéletesen.->ISO1600
1/15-el pedig pici koncentrálással simán -> ~ISO1000Nem kicsit lenne jobb képe.
És dobjuk be a kalapba, hogy a samu OIS-e a mozgó dolgokat nem fogja megállítani, ergo:
Totál statikus dolgot fotózol, akkor valószínűleg vmit kreatívkodsz, életszerű hogy nem csípőből félkézzel lősz, hanem megfogod stabiln, tehát 1/10-1/15el lehozható a dolog.
Vmilyen emberekkel, mozgó dolgokkal teli eseményen fotóz az ember, akkor oda jó az 1/50, és mindenki bemoccanásmentes lesz, és a padló egy kicsit meg lett törölve az S7-el
Tehát odafigyeléssel a C1 igencsak jobb lehet.
-
válasz
tibcsi0407 #55 üzenetére
Igen.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #54 üzenetére
Mármint a próbálkozások száma?
-
válasz
tibcsi0407 #53 üzenetére
Azt is hozzáteszem, hogy ez főleg az automatánál igaz.
(Ahol a paraméterek terén nincs beleszólásom)
Manuálban azért jobb a helyzet. -
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #51 üzenetére
Akkor idézem magam:
Exif:
Samu: 1/10 is250
C1 1/50 Iso 3200 Wóó!
Így azért más a leányzó fekvése. 1/15öt ki lehet azért tartani telóval ebben a 28-30mm körüli tartományban kis koncentrációval. Lehet a végén még jó leszSzóval ISO250 vs 3200. És most koppanhat az áll, hogy alig rosszabb még így is a C1.
-
Kleroo
veterán
válasz
tibcsi0407 #49 üzenetére
Akkor nézz rá 100%on is a képekre.
-
tibcsi0407
félisten
Nagyon érdekes készülék!
Szép képeket lő, de azért az kemény, hogy az S7-től kikap kamera terén. (szerintem legalább is) -
Dr.NX
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #44 üzenetére
"két olyan dolgot spóroltak ki a masinából, amit azért egy ilyen telefonba – főleg egy ekkora házba – véleményem szerint illett volna beletenni. Az egyik a zoom-mechanizmus, ugyanis, ha a kamerával rá akarunk közelíteni egy témára, csak digitálisan tehetjük meg"
Azért egy fix fényerejű f2.8-as 3x zoomos objektív egyrész jóval nagyobb (lásd Sony RX100 III), másrészt a zoomobjektívek általában képminőségben is elmaradnak a fix gyújtótávolságú objektívektől. -
wizzgeri
tag
Ha nem titok szabadna tudni hogy mennyiért vetted? Lehet írtad a cikkben akkor bocsánat ha elsiklottam felette!
-
Igaz igaz... Csak mondjuk nálam a Z3C is 2014.
Ami akkoriban még nem számított annyira rossznak.
És ahhoz képest meg egy elérhetetlen univerzum a CM1.Igen, írhatsz privátban. Érdekelne.
A Samu vs CM1 rész kizárólag az automatáról szól, és ott nincs beleszólásom a záridőbe...
Szóval az a rész úgy marad -
Kleroo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
2014 nem volt rég. Akkor már bőven fasza szoftverek voltak.
Nem megyek messze. a Note4-em nappal partiban van az S7-el, és 2014ben jelent meg.Szóval szerintem egyszerűen valami félrement az R&D részlegen. GYALÁZNIA kellene a kis érzékelős telókat.
Javasolnám hogy a 100% crophoz más részletet válassz, rengeteg képen nagyon szépen kijön a nagy szenzor részletező képe. Ezen pont szinte semmi nem látszik. Ha gondolod priviben segítek.
Nappal 100%ban nézve szépen látszik a részleteken hogy jobb, sokkal(ezt meg kéne azért jegyezni a cikkben) és nem a "pixeles" felbontás okán.
Viszont dinamikában, tónusokban hááát... szóóval kár hogy csak ennyit tud
Az esti képeket is újra kell gondolni. Nem bírta bevenni az agyam hogy miért csinál jobb képet a Samu, hiába van fényerő előny.
Exif: Samu: 1/10 is250 C1 1/50 Iso 3200 Wóó!
Így azért más a leányzó fekvése. 1/15öt ki lehet azért tartani telóval ebben a 28-30mm körüli tartományban kis koncentrációval. Lehet a végén még jó lesz
-
-
Austin F.
tag
Érdekes volt a teszt, köszi!
Izgalmas a kütyü, korábban én is majdnem rágerjedtem.Egyetértek Veled, hogy:
- Rendkívül sajnálatos az optikai rezgéscsillapítás hiánya.
Épp az az egyik legrokonszenvesebb dolog a Panánál, hogy még az alsókategóriás kompaktba is tesznek OIS-t - itt meg ez kimaradt. Sírok.- A másik gyász az optikai zoom hiánya; ez a legfájóbb hiányosság az összes telefonkameránál, és még ekkora optikánál is képesek voltak ezt a ziccert kihagyni?! Szörnyűség, borzalom.
Némileg off:
"Ráadásul nincs lehetőség a SIM kártyara vagy a telefonra menteni az új kapcsolatokat."
Fontos az...? Szerintem a legjobb helyük a kontaktoknak a Google fiókodban van, amit automatikusan szinkronizál a többi telefonoddal a szerver, illetve PC-ről is látod őket bármikor.
Ha SIM-kártyán vagy a telefonon tárolod a kontaktokat, az egyenes út az adat-inkonzisztencia felé: azonnal összezavarodik az adatbázisod, ha új kontaktot viszel fel, vagy új telefonra költözöl, vagy ellopódik, illetve beadja a kulcsot a SIM-kártyád. -
K_Gabor
tag
válasz
Dr. 444Hertz #41 üzenetére
Igen, olvastam a hsz-ekben, várom is most már
Én se az android-ért, se a full tapi telefonokért nem vagyok oda, de egy ilyen Panasonic-ot lehet el tudnék viselni -
Azért lesz CM1 vs 808 teszt, mert nemsokára az utóbbira is szert tudok tenni.
Ha valaki felajánl egy 1020-at pár hét erejéig, szívesen beveszem őt is az írásba valamilyen formában, hiszen a 808 kistestvére a telóMindenkinek köszönöm az elismerő szavakat, előre is, utólag is!
Jól esik nagyon, biztos, hogy megírom a következő írásomat -
K_Gabor
tag
Grat és köszi a tesztet!
Pont mostanában kezdtem el gondolkodni egy 1020-onúgyhogy ahogy már előttem is volt aki említette, király lenne ha azzal is sikerülne összemérned
-
davidsone
addikt
micsoda mutáns
-
HoaryFox
őstag
Grat egyrészt a készülékhez, nem semmi, hogy mit nem hoztak ki ebből a kütyüből, bár olyan számomra, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne
Másrészről meg magáért a tesztért, nagyon szépen fel lett építve az egész, élvezet volt olvasni!
-
kottafej
csendes tag
válasz
Dr. 444Hertz #36 üzenetére
Köszi!
-
Én úgy tudom, hogy semmi.
A CM10 újabb, tömeggyártásos verzió, a kameragyűrűje fekete, és telefonálni nem lehet vele , mert elvileg a funkció gyárilag le van tiltva.
Netezni lehet vele, a SIM kártyát is kezeli, de csak mint androidos fényképező van (volt) jelen a piacon.
Gondolom a konkurencia nyomást gyakorolt a cégre, vagy valami hasonló lehetett a háttérben. -
kottafej
csendes tag
Szia! Mi a különbség a cm1 és a cm10 között? Hallottam arrol,h kétféle telefonja van a panasonicnak,és kb ugyanaz a kettő.
-
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Az OIS inkább a hardver része.
-
-
Neked is, és a többieknek is köszönöm!
Igen, az OIS hiánya annyira zavar, hogy a tesztben szereplő összes képből van 15 rosszul sikerült példány.
Vagy bemozdul, vagy nem, de akkor meg rájövök, hogy kicsit más szögből akarom lencsevégre kapni az objektumot.
De ha egyszer sikerül eltalálni a témát, úgy érzem, megérte.
Ráadásul az ultrarészletes RAW fájl gyakorlatilag verhetetlen alapanyagot ad a szerkesztett képekhez. -
Sigma7
aktív tag
Nagyon jók a képek, jó a szemed hozzá. A teszt is jó és nem lennék bánatos ha egy ilyen gépem is lenne...
-
doooo
veterán
Épp a múltkor dícsértem magamban ezt a telefont, amikor felfedeztem az aláírásodban, és lám egyszer csak itt a teszt is... Ami jó lett!
A telefonban (fényképezőgépben) a legjobban a stabilizátorok hiánya zavar. Nagyon frusztráló lehet vele ennyi elmozdult képet lőni... (igaz, én eleve szoktam több képet készíteni valamiről, főleg ha olyasmi, amit többször garantáltan nem fogok úgyanúgy látni, de akkor sem állandóan)
A hw-es részhez még annyit, hogy szinte mindennel, elfogadható módon megbírkózik még az S801.Kommentekhez: Mindenki S4 Zoom-mal dobálózik... És a Galaxy K-Zoom-ot elfelejtettétek?
-
Gibo
senior tag
Jó cikk lett!
Lassan többet olvasom a logoutot, mint a prohardvert és a mobilarénát összesen...Érdekesebb és minőségibb cikkek jelennek meg... -
Francia91
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #25 üzenetére
Összehasonlítottam az 1020-asom fotóival... Szerintem odaveri az 1020-ast, vagy legalábbis piszok szoros meccs lenne...
tudom, hogy nagynak számít. Nekem Fuji S9600-som van, abban is "csak" 1/1,5"-os szenzor van, és az sem számít kicsinek... -
Köszönöm mindenkinek!
#20 Francia91: csak az átlója kétszer akkora. A felülete viszont 4x nagyobb
Egyébként igen, nagynak számít még a szenzor a kompakt fényképezőgépek között is, de csak ott abban a ligában.#24: én is kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény a 808 és a CM1 között.
-
Francia91
veterán
Valamennyit tévedtem, elnézést
De a lényegből nem von le túl sokat, hogy szenzorügyben bizony fényévekkel előrébb van, mint az S4 Zoom. Nekem Lumia 1020-asom volt, de az is bitang képeket csinált, ha picit nyúlkáltam a beállításokbanMegnéztem a fotókat, amiket lő.. Hát fel fogja adni a leckét a 808-asnak, és az 1020-asnak is... Eddig ezt nem tudtam volna elképzelni, főleg hogy elég ideig használtam 1020-as Lumiát
-
*RLaci*
addikt
Grat. Nagyon jó lett !
-
szp1
addikt
válasz
Francia91 #20 üzenetére
Ennek a szenzora megegyezik a Nikon 1 szenzorával. A DSLR-ek, de még az átlag MILC-ek is jóval nagyobb szenzort használnak ( a FF méretről nem is beszélve).
[link]
Az tény, hogy a Samu g4 zoom a fasorban sincs ehhez képest, ahogyan az 1 hsz-ben linkelt tesztben is világosan kitűnik.Szerk : a kolléga ábrája szemléletesebb
-
-
rdt89
addikt
De rég volt dolgom már ilyen részletes kamera tesztes elemzéssel!
Eszméletlen jó írás lett, köszönöm az élmény. -
Kleroo
veterán
Gratulálok, igényes alapos teszt. Engem csalódottsággal tölt el amit képes nyújtani, hisz nem verte bucira az S7-et, pedig nem 7-8évvel öregebb masina. Illet volna padlót törölni vele.
-
Fotószem
csendes tag
Kösz a cikket, jobb volt, mint amit eddig találtam a Panáról.
(Én a Nokia N93 óta "normális" kamerafonnal még nem találkoztam, kijelző nuku, zoom nuku, sztereó mikrofon nuku, ergonómia nuku, átgondolatlan tervezési hibák-no, az nem nuku.... :-). Az akkori csúcs VGA videó zoommal, nos azt az akkori kompaktok sem mind tudták. Napokig ment és naponta 1-2 DVD-nyi anyagot le tudtam tölteni wi-fin hatalmas néhány KB-nyi "fénysebességgel" 1 töltéssel, de hát fejlődik a technika ugye, csak időnként mintha visszafelé, agyatlan módon tálalná magát. De biztos csak én maradtam le.
Mindíg eszembe jut ipari formatervező egykori barátom, aki a Kubába szánt dieselmozdonyokba lyukacsos "szitaüléseket" tervezett, mert gondolt a klímára is; de marketing szempontok miatt duci műbőrülésekkel szállították le őket.) -
siskad
őstag
Nagyon jó cikk lett, gratulálok hozzá!
-
-
A 37mm-es menetre nem objektívet, hanem szűrőt lehet felcsavarni.
-
Koszi a cikket! A keszulek abszolut nem tetszik, 20 forintot nem adnek erte.
-
szp1
addikt
Nem vagyok híve ezeknek a hibrid cuccoknak, de ez nagyon jó kis ismertető volt, érdeklődéssel olvastam.
A stabilizátor hiányát nem is értem, szvsz. belefért volna, ilyen lehetetlen fogású darabban szerintem kötelező, pláne egy Panasonic-tól.
Gondolom a 28mm az evkivalens gyútáv.
Szívesen olvasnék az említett csereobjektívekől ( vagy én értettem félre valamit ?).
A Samsung zoom-ot ideidézni meg.....hááát.. -
#7 Wildpath: majd meglátom, ha lesz 1020, szívesen megfogdosom azt is
Mindenki: köszönöm!
-
Köszönöm a cikket, jó kis gép!
-
kengyel
nagyúr
Gratulálok a cikkhez, egy nagyon jól összegzett tesztet olvashatunk.
-
Sanchez638
addikt
Samsung M8800 tetszett anno, csak annyira vitte az akkut...
-
Wildpath
tag
Korrekt, jól megfogalmazott teszt lett, köszönjük szépen! Azért ha megoldható lenne a 808 összehasonlítás mellé egy vs 1020 is jöhetne
-
Aryon87
félisten
Nagyon osszetett, nagyon reszletes teszt lett. Mehetnel a MA csapathoz teszteket irni, mert a fogalmazas hibatlan, es nem ereztem annak szukseget hogy 1-2 oldalt ugorva a kovetkezo reszt olvassam tovabb (ezt altalaban szoktam, mikor valamifele teszt jon ki, es sok a sallang benne).
Szep munka, kivancsian varom a tovabbi teszteket, osszehasonlitasokat.
(Jo hogy a G5-m nem kerult hozzad, meg jobban felsult volna a CM1 mellett)
-
Ricardo
titán
Jó teszt lett
A vas hozza azt a szintet amit a megjelenésekor "hoznia kellett", az akku mérete viszont érthetetlen számomra.
Jó kis telefon. Megmutatja ( az S4 zoommal ellentétben) hogy is kellene megvalósítani a mobilba oltott kompakt fényképező elképzelést.A 808 VS CM1 összehasonlításra kíváncsi vagyok.
-
Deadpapa
aktív tag
Ha eladó lessz én megveszem.
-
válasz
Dr. 444Hertz #2 üzenetére
Kicsit módosítottam, hogy egyértelműbb legyen, mire gondoltam.
-
-
nullpoint
őstag
"A készülék hihetetlenül egyedi darabnak számít, ugyanis a mai napig ez az egyetlen androidos okostelefon"
Samsung galaxy s4 zoom Ez meg egy krumpli.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest