- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
A "katt és kész" esetében nem csak az, hanem a sw és hw, amik lehetővé teszik a pillanat alatt elkészülő, és nem mellesleg, értékelhető képeket, legyen az OIS, vagy épp a "Live HDR" (ami épp 2014-ben lett bevezetve, és először az S5 használta, ha jól emlékszem), vagy a lézeres autofókusz (G3), stb, stb. Mellesleg mostanában az éjszakai fényképezést javítják, megalkották a szupergyors fókuszt (S7), de a nappali képminőség nem igazán emelkedett pl. egy Note 4-hez képest (arra majd az idén fekhetnek rá).
-
doooo
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #63 üzenetére
"El lehet játszogatni vele, de ahogy a cikkben is leírtam, az átlagos, "katt és kész" használatra jobb egy mai teló."
Arra egy akkori teló is jobb...
Nem túl sokat fejlődtek azóta, max. a képminőség.
-
doooo
veterán
Épp a múltkor dícsértem magamban ezt a telefont, amikor felfedeztem az aláírásodban, és lám egyszer csak itt a teszt is... Ami jó lett!
A telefonban (fényképezőgépben) a legjobban a stabilizátorok hiánya zavar. Nagyon frusztráló lehet vele ennyi elmozdult képet lőni... (igaz, én eleve szoktam több képet készíteni valamiről, főleg ha olyasmi, amit többször garantáltan nem fogok úgyanúgy látni, de akkor sem állandóan)
A hw-es részhez még annyit, hogy szinte mindennel, elfogadható módon megbírkózik még az S801.Kommentekhez: Mindenki S4 Zoom-mal dobálózik... És a Galaxy K-Zoom-ot elfelejtettétek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest