- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1332 üzenetére
De most a BR-ről van szó! Amúgy ahhoz is kaptam ilyen füzetet, ezzel nincs is gond. Csak a számlán van az általános sablon 12 hónap garancia szöveg...
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1330 üzenetére
És azt honnan tudjam, hogy nem szürkeimportos?
E Digitalnál vettem.
üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
Kösz. Már nem akarok sokat offolni. Amúgy egyik nap kiírt egy szép U73-as kódot... a fórumok szerint ez HDMI hiba, de előtte nem volt ilyen... mindenesetre beszéltem a Pana szervizzel, azt mondják, vigyem be és nézessem meg, mert lehet gond a túlmelegedéssel. Csak ha náluk nem jön elő, akkor meg pofáraesek és felesleges volt a bevizsgáltatás.
Értem. BR-t csak idén novembertől tettem bele, előtte nem is volt ilyen lemezem! Tehát akkor azt "nem is használta" a lejátszó...
Az ED-ben vettem, 2011 júliusban, 1 év garit írtak a papíron. Ez mit jelent akkor? Ha meghibásodik, akkor csak a szerviz díját fizetem, az alkatrész ingyenes? De az ED-ből tuti elhajtanának az 1 év lejárta miatt... :S
Üdv!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
G20-as teven UPC HD medikartyaval nincs ilyen problema.
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1322 üzenetére
Hello!
Off, de mégse... kösz! Érdekes téma ez, de most írom rendesként.
Szóval az áruházakban a Pana szaggatva játszotta le azt a BBC videót amiben benne is van a killa. Az LG-Samsung tv teljesen jól. a Sony nem ismerte fel... az NTFS pendrive-ot./mint az utólag kiderült/ ezért azon tesztelni sem tudtam.
Hogy ezt az avi-t más BR hogy játszotta volna le, azt nem próbáltam...
Nekem így a kritériumok
1. Játszza le az NTFS-t. Vagy új TV-t kell vegyek (ezzel amúgy megoldódna a gond, hacsak a legújabb
Pana plazmákon is szaggat...)
2. Ha lejátsza, akkor támogassa az mkv-t és legyen jó rajta.Írod az LG-t. Nem rosszak azok. Sajnos tavaly vett BD65 Pana BR lejátszóm kezd nekem is meghalni. Már a gari persze túl van... Túlmelegszik vagy nem tudom és elkezd szaggatni a DD hang az erősítőn. Először a 12 éves Onkyo 575X-re gondoltam, de a többi bemenetnek nincs baja, surroundban sem.
Ez abból is bebizonyosodott, hogy HDMI-n a tv-re küldve a hangot az is elkezdett elromlani, el-el ment a hangja.
Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
Nekem az újabb széria azért nem volt jó, mert ott már csak HDMI kimenet van, az erősítőmön az nincs, csak koax és optikai bemenet...Ha ez a hiba tényleg beigazolódik (szervizbe fogom vinni BR-t), akkor megingott a Panába vetett hitem. Lehet, hogy inkább 60e-ért de érdemes egy Onkyo BR-t venni. A régi Onkyo DVD-mnek a mai napig semmi baja, anno 70 volt az is... persze semmit nem játszik le, csak gyári DVD-t meg a -R-t.
Inkább mégis off!
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1318 üzenetére
Kösz. Ja, hogy nem is támogatott? Az újabb Panák már viszik... sajnos még a Pana BR-em sem viszi és az se látja... az összes LG és Samsung "hulladék" rég viszi. Arról nem is beszélve sajna, hogy a killa sample simán beszaggatott sajnos a G30 szintű plazmán is a MM-ban...
Legjobb, ha a BR-t cserélem olyanra, ami már támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged