- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1331 üzenetére
A G20-as TV-hez kaptam egy kék Panaconic füzetet a magyarországi szervizek listájával a jótállási információkkal és ebben van a cserére jogosító igazolás is amit a szervíznek kell kitölteni ha bekövetkezi a javíthatatlan garanciális hiba.
A füzeten vannak a TV adatai, a forgalmazó neve címe és az hogy 24 hó garancia a páneurópai garancia füzettel érvényes.A hivatalos magyar forgalmazó a PME GmbH -SSE fióktelep 1117 Budapest Neumann J út 1.
Szerintem ilyen kék füzet igazolja minden Pana terméknél, hogy a magyar forgalmazótól származik, ha ilyen nincs akkor feltehetően nem tőlük került a boltba.
A régen vásárolt pana termékeimhez is volt ilyen kék füzet.De a szervíz gyári szám alapján leellenőrizheti szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest