- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1392 üzenetére
Manapsag egy Samsung TV-vel siman meg lehet sporolni egy medialejatszo arat. (-1 taviranyito, -1 kutyu/csatlakozok). En megorultem mikor lattam, hogy van a G20-ban YT kliens, mondom milyen f@sza lesz a HD videokat HD teven igy nezni szamitogep es minden extra nelkul (mivel akkoriban meg elegge szegenyes volt a HD felhozatal TV adas es filmek szintjen)... Aztan mikor kiprobaltam, nem kicsi volt a csalodas. Ezert kar volt YouTube klienst belerakni. Olyan nesze semmi fogd meg jol effekt...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1373 üzenetére
Specifikaciokban nem lattam sehol olyan kitetelt, hogy a beepitett youtube kliens HD tartalmat nem jatszik le. Egyebkent ennek az oka a hianyzo h264 tomorites kicsomagolonak a hianya. SW-el orvosolhato lenne, de gyanithatoan direkt nem tettek meg, hogy uj keszuleket vegyen az ember. Veszek is majd, de nem Panat. HTC-re is hasonloan visszataszito marketing huzas miatt ragtam be. A jovoben a pana se HTC is kerulendo markak listajara kerult fel nalam. Tudom, hosszu lesz a lista de en ilyen vagyok.
Pana helyett majd mi lesz? Elvalik ha majd eljon a vasarlas ideje es megnezzuk az aktualis felhozatalt. Addigra mar plazma gyanithatoan nem is lesz a piacon....
-
ChipKng
aktív tag
válasz
koncsik #1347 üzenetére
Szolj ha talalsz vmi hasznalhatot mert sokunkat erdekelne. Ha jol emlexem egy lengyel csoka probalkozott ezzel (talan meg be is linkeltem ide a topic-ot ahol ezzel foglalkoznak). Annyira jutottak, hogy BSD a TV oprendszere es UFS-re formaz amit le lehet olvasni PC-n. A decrypt-alas mar nehezebb kerdes ott akadt meg a dolog par eve. Nem tudom azota mi tortent...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1343 üzenetére
Meg ket eve irtam az ugyfelszolgalatnak, hogy ez a youtube lejatszo szepen hangzik, de lofaszt sem er mivel a HD tartalmakat is SD-ben tolja. Akkor azt reagaltak, hogy talan(!) egy uj firmware-ben megoldjak, de azota se volt update. Az uj panakban mar (ha jol tudom) tolja a HD-t is, szoval a G20 tulajok mar le vannak sz@rva...
Pont az ilyen hozzaallas miatt utaltam meg HTC-t is es veszek masmilyen (talan Samu) TV-t 3-4 ev mulva. -
ChipKng
aktív tag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
G20-as teven UPC HD medikartyaval nincs ilyen problema.
-
ChipKng
aktív tag
Rendelkezik valaki olyan infoval (URL is jo) ahol le van irva, mivel lehetne dekodolni a G20 altal a merevlemezre mentett adast? Elore is kosz!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #1292 üzenetére
Hogy jon ide az E vegzodes?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #1289 üzenetére
Sajnalom.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #1283 üzenetére
Hasznalj Cseh orszagbeallitast!
Nalam a sorrend ez volt:
Beallitasok reset, Cseh orszag kivalaszt, DVB-C csatornak megkeresese. Ha M2 bejon akkor m1 kivalaszt es csak ekkor kartya begud a TV-be. JO SOKAT VARSZ turelmesen (kb 10-15 perc) majd utana megjelenik a dekodolt csatorna. Kedvencekbe rendezem az erdekeseket a tobbi kuka.
G20-on igy ment. -
ChipKng
aktív tag
válasz
ChipKng #1281 üzenetére
Itt azt irjak, hogy CI+ compatible.
Link javitva.
-
ChipKng
aktív tag
Sracok! A G20-as az fogadja a UPC fele CI+ modult? Most hiaba keresem a specifikaciokat guglival, egyelore nem talalom. Szeretnem a UPC fele szemethulladek mediaboxot kikuazni ASAP, de ha a CI modul nem mukodik akkor marad a mindigTV.
-
-
ChipKng
aktív tag
Van aki MindigTV-t hasznal a G20-asan? A csatornavaltozasok ota az m1HD meg az m2HD eltunt a listamrol... Lehet azert mert "Magyarorszag" van megadva korzetnek? Milyen orszagbeallitassal birhatnam ra, hogy mukodjon minden? Tudtommal a DVB-C pl Magyarorszagnal le van tiltva ezert gondolom, hogy itt lehet a problema...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
barcaforca #1243 üzenetére
(kozben megtalaltam...)
-
ChipKng
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1241 üzenetére
Ha a TV magatol nem telepit semmit (pedig netre van kotve), akkor honnan lehet manualisan letolteni a legutolso FW-t?
A linkelt oldalon amugy ezt irjak:
"*A Panasonic VT30, GT30, ST30, DT30, G30, S30, DT35, D35, UT30 és E30 VIERA TV modelleken érhető el."
Tehat G20-ra nem elerheto. -
ChipKng
aktív tag
Skacok! A fel eves G20-on megjelent egy stuck pixel. Probaltam ilyen villogos stuck pixel kiszedo szarokat futtatni 20 percig, de nem segitett. Visszavigyem gariban a TV-t? Elegge bosszanto. Bizonyos szurke arnyalatoknal turkiz szinben villog...
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1170 üzenetére
Kb 5-6k a mediamarktban egy olyan szobaantenna amelyiknek a kozepen kerek parabola szeru van + ket fuggoleges ill konnektorba dughato az erositoje miatt. Nem tudok most tipust mondani, de biztos raismersz ha megnezed.
Valts szolgaltatot. Digi-nel kodolatlan az adas, T-Home-nal meg egy TV-be dugott CI kartyaval (10k) tudod dekodolni a musort. T-nel is ragaszkodnak meg a STBox-hoz?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1168 üzenetére
Vegyel egy szobaantennat es DVB-T -n nezd meg (m1HD, m2HD, DunaHD). Tegnap alig birtam elkapcsolni az m2 HD-rol ahol epp egy japan film ment HD-ben, szep szinekkel, eles keppel es Dolby Digital hanggal. Alig varom mar, hogy lejarjon a UPC husegnyilatkozatom es kidobhassam oket a fenebe! Gyulolom a settopboxozast!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
changbácsi #1105 üzenetére
Koszi, majd rakeresek jool!
-
ChipKng
aktív tag
Skacok! Elso beallitasnal sajnos Magyarorszagot valasztottam, igy DVB-C nem all rendelkezesemre. Hogyan es hol lehet ezt utolag modositani? Melyik orszagra erdemesebb atallni?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- KEF R7 META Hangfal eladó
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged