- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1320 üzenetére
HA olyan képességű lejátszó kell, ami a killa sample-t viszi, akkor szerintem ne a BD lejátszók között keresgélj. A tavalyi LG BD660-on elindul csak kép helyett színes foltok vannak és egy felirat, hogy figyelem nem lehet helyesen lejátszani. Az idei kétmagos processzorral szerelt Samsung ES8000-es TV is támogat MKV-t- csak éppen ezt el sem indítja, mert nem támogatott, így azt gyanítom a BD lejátszói sem vinnék.
Szerintem ha mégis BD lejátszót akarsz, akkor előtte alaposan teszteld le támogatott fájl rendszer és video formátum vonatozásában, hogy ne utólag érjen meglepetés, mert tavaly én érdekes dolgokat láttam a használati útmutatókban. Kb ilyen jellegűeket viszi az MKV-t, csak hálózatról nem, de USB-n az ntfs fájl rendszer nem támogatott.Én tavaly az LG akkori árán 33000 Ft, nem találtam jobb média lejátszó képesség DB lejátszót.
Érdemesebb lett volna egy butább de jobb minőségű BD lejátszót vennem, mert sokat nem használom akkor is inkább csak lemezekkel , azzal viszont elég hangos és kb 30 DVD-t lejátszva kezdett meghalni az olvasó fej és már csak a CD-t olvasta. a BD fejjel nem volt gond igaz 30 lemez sem ment még . Még éppen garancia időn belül voltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest