- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1331 üzenetére
A G20-as TV-hez kaptam egy kék Panaconic füzetet a magyarországi szervizek listájával a jótállási információkkal és ebben van a cserére jogosító igazolás is amit a szervíznek kell kitölteni ha bekövetkezi a javíthatatlan garanciális hiba.
A füzeten vannak a TV adatai, a forgalmazó neve címe és az hogy 24 hó garancia a páneurópai garancia füzettel érvényes.A hivatalos magyar forgalmazó a PME GmbH -SSE fióktelep 1117 Budapest Neumann J út 1.
Szerintem ilyen kék füzet igazolja minden Pana terméknél, hogy a magyar forgalmazótól származik, ha ilyen nincs akkor feltehetően nem tőlük került a boltba.
A régen vásárolt pana termékeimhez is volt ilyen kék füzet.De a szervíz gyári szám alapján leellenőrizheti szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest