Új hozzászólás Aktív témák
-
GSpecter
tag
válasz speedmetal #303 üzenetére
Nekem alapból semmi gondom nincs a Panasonic-kal, szinte egytől egyik minden elektronikai készülékem az, de ezzel most befürödtem egy kicsit. Amúgy én is használnám még a telefont, de az akkumulátor miatt nem tudom, lévén, hogy 1-2 óránál többet nem bír.
A sztori vége az lett, hogy sem a japán, sem az indiai Panasonic nem válaszolt (ne kérdezzétek, hogy miért pont nekik írtam), így nem lett meggyógyítva a telefonom.
Több, mint két évig használtam én is, nagyon szerettem, semmilyen védő izémizét (fólia, tok) soha nem használtam hozzá, a telefon a mai napig karcmentes, pedig esett már ez is, medencében és termálfürdőben is fotóztam vele (víz alatt), volt korsó sörben, meg még sok helyen, az akksin kívül semmi gondja, használtam volna még tovább egy évet szerintem.
A méretét különösen szerettem (át lehetett érni egy kézzel), a súlyát méginkább (nincs neki), a kijelzője a mai napig gyönyörű és megállja a helyét bárhol, de sajnos ennyi volt, szombaton polcra tettem és vettem egy Nexus 5-öt.
De azért még néha hiányzik.
-
GSpecter
tag
válasz speedmetal #301 üzenetére
No, hát miután bementem vagy 5-6 szervizbe és sok-sok "ilyen telefon létezik? " után megelégeltem a dolgot, még írtam vagy 8 szerviznek, ebből idáig három válaszolt, hogy nem vállalják a javítását, írtam a magyar Panasonicnak is (miután felhívtam a hivatalos szervizüket és a telefonszervizüket is), akik elhajtottak, hogy nem forgalmazták itthon és nincs hozzá támogatás. Most éppen fordíttatom a levelemet angolra egy kollégámmal, hogy elküldjem a Japán Panasonicnak. Megírom majd, hogy mi volt.
[ Szerkesztve ]
-
GSpecter
tag
válasz speedmetal #299 üzenetére
Ezt én is meglepve hallottam, a te verziód sokkal hihetőbb. Hát akksi ügyében nem sokat tehetek, mert még Ebay-en sem találtam hozzá. Arra gondoltam, hogy írok egy mailt a Panasonic-nak, hogy segítsenek, hátha...
-
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz speedmetal #275 üzenetére
pl. a vevő nem budapesti, ergo a szállítást minden esetben ki kell fizesse, ellenben rendelkezik eu-s adószámmal, és így nettóban küldik el neki? (mindenki magából indul ki. )
a magyar "boltok", az árgépen ált. vebsopok vannak fenn, nem minden esetben jó partik, tudnék pár példát, denemmondok, éld át.
egyébként igazad van, most télleg akad pár versenyképesnek tűnő eluga-ajánlat, szal, nem muszáj kűfődre menni.
[ Szerkesztve ]
cantante di sampietrini
-
consono
nagyúr
válasz speedmetal #266 üzenetére
Köszi az infókat! Nagyon nem akarok várni vele, jövő hónap elején tervezem megvenni. Remélem addig még nem tűnik el, annyira nem népszerű ez a teló... De nagyon tetszik
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
WoodrufF
tag
válasz speedmetal #262 üzenetére
Azért volt furcsa mert mióta megvan erőltettem az ECO módot,de fél napot bírt a teló max.
Kikapcsolva viszont simán kibírja egész nap,mintha a bekapcsolt ECO több energiát emésztene fel idle állapotban,mint amit megspórol.
Gyanús,hogy az aktív használathoz találták ki a módot,ismerve az akku korlátait. -
Marcelllll
csendes tag
válasz speedmetal #233 üzenetére
Azt szeretném kérdezni mióta frissítetted volt komolyabb gondod a szoftverral?
Mármint ami zavaró volt. -
wwhy
veterán
válasz speedmetal #222 üzenetére
a régi build 09.344, kernel 3.0.8+, baseband: 2012-10-03, nyomok én is 1 update-et
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
GSpecter
tag
-
GSpecter
tag
-
GSpecter
tag
válasz speedmetal #214 üzenetére
Hát csak akkor ugyanott vagy végülis, mint előtte. Nem szól a telefonod 3 csörgésig kb. Jó, mondjuk kicsit felfújom a dolgot, mert én 99%-ban rezgőre rakom, mert zavar a csörgés és a zizegés is elég. Ami jobban zavar az a kikapcsolhatatlan fotóhang. :S
Amúgy nem is értem, hogy hogyan lehet az eredeti választéktól eltérő hangokat megadni neki... !?[ Szerkesztve ]
-
1sittes
csendes tag
válasz speedmetal #171 üzenetére
Szia.vettem én is 1etmost az a kérdésem érdemes-e frissíteni?? Egyébként szép téli bár néha akad... de ez maximálisán elviselhető az akku sem rossz, inkább közepes! Nekem a kijelzö gyenge...eddig egy samu wave volt... annak kalasszisokkal jobb. Sajnos
-
GSpecter
tag
válasz speedmetal #157 üzenetére
Szervusz! Érdekelne, hogy ennyi idő után mi a tapasztalatod a telefonról. Készenléti idő, frissítések, minden. Van már rá 4.0?
-
Drachoo
senior tag
válasz speedmetal #157 üzenetére
Kinek ez, kinek az... Nem vagyunk egyformák. Nekem semmire sem lenne elég az 5.5 gb-t. De van rengeteg fajta telefon, szóval van választék.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
tothmarton89
csendes tag
válasz speedmetal #153 üzenetére
nekem most 32gigás teéóm van van benne 1 4 gigás kéártya és van olyan 3 giga szabad helyem. embere válogatja mennyi hely kell
-
Drachoo
senior tag
válasz speedmetal #153 üzenetére
Film, zene, fotók, kamera hd felvétele, stb...
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
tothmarton89
csendes tag
válasz speedmetal #151 üzenetére
én ilyet nem mondtam...
nekem is tetszik a telefon! és szerintem hardveresen jól fel is van szerelve, szóval ha 1 főzött rom rákerül simán elviszi azt is egyedül azzal nem vagyok kibékülve hogy enm léehet bővíteni, 8giga 1 telefonba manapság elég csekély már, 32-nál nem szolnék egy szótsem -
tothmarton89
csendes tag
válasz speedmetal #149 üzenetére
huhh, hát az nem olcsó. körbenéztem én is, és már 90eftért találtam újonnan, de mondjuk ha mgejelenése után vetted nem sokkal akkor úgy nem volt rosz,köszi am a infót
-
tothmarton89
csendes tag
válasz speedmetal #146 üzenetére
köszi a felvilágosítást!
azt szabad tudni te mennyiért jutottál magyar pénzben a telefonhoz? -
littlelion21
addikt
válasz speedmetal #143 üzenetére
Vélemény róla?
-
rep3at
őstag
válasz speedmetal #141 üzenetére
Galaxy 3? Na akkor meg tudlak érteni, az tényleg egy ROMhalmaz. Az én S Playerem nem ilyen vészes, engem inkább maga a rendszer "mászat" a falra
[ Szerkesztve ]
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
-
félisten
válasz speedmetal #124 üzenetére
lol..
-
Namelesske
addikt
válasz speedmetal #128 üzenetére
Galaxy 3 tulajként minden utálatodat átérzem
Most vettem egy új aksit, lagol mint az állat. De legalább kibír egy teljes napot. Nem lehet vele mit kezdeni.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
gzbotii
nagyúr
Ilyet nem hallotam meg..secondba meg elmegy, no, ejnye bejnye...de ujul. Megis mit csinalnak az Eluga dobozaval
De a galaxy 4 utan marad neked tolto, kabl es fullhalgato, akkor hol a gond?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
amanoba
őstag
ez de tré...elmennek az ilyen nagyobb boltok is ebbe az irányba, komolyan erre van igény?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #108 üzenetére
Ilyet nem hallotam oszinten..
Kerdez ra, biztos meg tudjak valaszolni, elvegre ez a dolgukWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
válasz speedmetal #108 üzenetére
az azért kemény lenne, ha tartozékok nélkül árulnák
csak nem -
félisten
válasz speedmetal #105 üzenetére
persze
én is úgy írtam az n900-ról anno -
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #105 üzenetére
Termeszetesen.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
válasz speedmetal #102 üzenetére
ha meglesz az eluga, egy szubjektív tesztet írhatnál róla logoutra, kíváncsi lennék
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #102 üzenetére
Ne felejtsd el.
Szeritem Nemetbol az a 10e ramenne a szallitasra..hacsak nem kuldik ingyen.
Es esetleges gariztatasnal meg ujra postakoltsegWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #98 üzenetére
Megertem. Foleg, ha van penzed egy komolyabb telefonra.
De kerlek, ha lessz szog benne, orvendeztes meg egy keppel rollaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #96 üzenetére
Nem tudom..akkor csak en emlekeztem ugy.
Aval lehetnek is bajokWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #71 üzenetére
Nem azt irtad, hogy Galaxy S-ed van
Ha Ace, Gio vagy Galaxy 3/5 akkor nem sozltam semmitWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #48 üzenetére
Akkor bizonyara sok a penzed, pl 40e Ft simman el tudnad adni szegenyket, abbol meg kijonne 2 reszlet vagy 2 havidij az uj keszulekre..
De, ha megis szoget versz bele, egy Logout-os cikk vagy egy kepet ide is posztolj, en is szivesen megneznemWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pszili8
aktív tag
válasz speedmetal #48 üzenetére
Megnyugodtam,hogy nem csak én érzek néha így,de az a gond,hogy túl drága volt ahhoz,hogy így végezze.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedmetal #45 üzenetére
uff
Adok en neked egy Nokia 1616-ot csak ne verj bele szogetWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest