- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
eleje óta nem vagyok kibékülve, olyan kínai műanyaggagyi cuccnak tűnik és lám, így is lett :S kár érte, reméljük nem lesz nagy baja belőle a Palm-nak, mert az iPhone OS, Android körbe tartozna ez az oprendszer is!
I am cancer in your bones
-
nobika1
tag
Pff, szép arány.
06-70-419-1638
-
RaveForce
veterán
ha azt nézzük az amcsik eléggé elhízott társadalom, ergo a krinolin ujjukkal elhiszem h nemkönnyű becélozni a billentyüket
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
BloodRay
veterán
Szomorú. Ez az a telefon amit sajnálok, mert az árától eltekintve nagyon szimpatikus.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
plus44
veterán
Mit csodálkoznak, ilyen billentyűzettel.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
legiaap
félisten
Az, hogy kicsi szerintem az nem igaz, mert szerintem akkora, mint a Samsung i780-é.
Azt én meg hiba nélkül tudtam használni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha ez igaz az nagyon visszavetheti a Palmot. Pedig nekem is bejön a készülék bár a billentyűzet ránézésre valóban nem túl megnyerő.
Més que un club!
-
mrlujoak
veterán
Kár érte.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Reaper
őstag
Kár érte, pedig jó kis teló is lehetett volna
-
Integra
titán
ha csak 20% is, akkor is bődületesen nagy hiba arány, kár érte
az sajnos már az első hírekkor látszott, hogy hardverben nem lesz nagy durranás, mire boltokba kerül, de hogy ennyire elszámították magukat vele......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest