- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj, rosszféle - mert ezek azok - TFT-ből tele a garázs.
7"-os Prestigiom, és 7"-os Navonom is kritikán aluli képet ad. Álló helyzetben jobbra-balra billentve szinte azonnal invertálódik a tartalom, ami azért zavaró, mert a két szemem közti távolság is rossz hatással van rá.
Igen, az a pár fok eltérés is meglátszik, olyan hatást kelt egy sötét képnél, mintha kissé kancsalítana az ember.Vízszintesen tartva már nem annyira bántó.
Hátlapnyomásra szinte mindegyik ilyen táblagép kényes, persze, mert idiótán kell minden alkotót a kijlezőre ragasztani... Ugye, kedves Navon(t gyártó)?!
A kicsi kínai kezek az akkut pl dupla oldalas ragasztó csíkokkal (véletlenül sem pont akkora darabban, mint maga az akku...
) ragasztották rá a kijelző hátára, aminek az a következménye, hogy a csíkok lenyomata lekövethető a kijelzőn keletkező foltokból, amikor hátulról, abszolút nem erősen megnyomjuk a burkolatot...
Ezt csak tetézi, hogy egymás mellé szórták a különböző magasságú elemeket, fittyet hányva, hogy valahol az a hátlaphoz ér. Így aztán minimális nyomás (röhögtem, a Prestigionál asztallapra téve a saját súlyától fogva) hatására szivárványosodik a panel.
Gáz.
Értem én, hogy olcsó, meg kell a népnek, de szerintem meg kellene húzni egy minőségi határt.
Elég lenne egy kritérium, ne hullámozzon be a kép, ha megnyomjuk a hátlapot...A leírtak alapján a tesztelt modell is ilyen kis gagyi, de már nincs kedvem akár csak kézbevenni, megnézni. Inkább hagyja a vevőjelölt a polcon, és gyűjtsön még pár hónapig!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest