- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj, rosszféle - mert ezek azok - TFT-ből tele a garázs.
7"-os Prestigiom, és 7"-os Navonom is kritikán aluli képet ad. Álló helyzetben jobbra-balra billentve szinte azonnal invertálódik a tartalom, ami azért zavaró, mert a két szemem közti távolság is rossz hatással van rá.
Igen, az a pár fok eltérés is meglátszik, olyan hatást kelt egy sötét képnél, mintha kissé kancsalítana az ember.Vízszintesen tartva már nem annyira bántó.
Hátlapnyomásra szinte mindegyik ilyen táblagép kényes, persze, mert idiótán kell minden alkotót a kijlezőre ragasztani... Ugye, kedves Navon(t gyártó)?!
A kicsi kínai kezek az akkut pl dupla oldalas ragasztó csíkokkal (véletlenül sem pont akkora darabban, mint maga az akku...
) ragasztották rá a kijelző hátára, aminek az a következménye, hogy a csíkok lenyomata lekövethető a kijelzőn keletkező foltokból, amikor hátulról, abszolút nem erősen megnyomjuk a burkolatot...
Ezt csak tetézi, hogy egymás mellé szórták a különböző magasságú elemeket, fittyet hányva, hogy valahol az a hátlaphoz ér. Így aztán minimális nyomás (röhögtem, a Prestigionál asztallapra téve a saját súlyától fogva) hatására szivárványosodik a panel.
Gáz.
Értem én, hogy olcsó, meg kell a népnek, de szerintem meg kellene húzni egy minőségi határt.
Elég lenne egy kritérium, ne hullámozzon be a kép, ha megnyomjuk a hátlapot...A leírtak alapján a tesztelt modell is ilyen kis gagyi, de már nincs kedvem akár csak kézbevenni, megnézni. Inkább hagyja a vevőjelölt a polcon, és gyűjtsön még pár hónapig!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest