Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Amit írtál, az egy tény, kijelentés részedről, miszerint az Ace 4 jobb képeket lő mint ez. Semmi köze ahhoz, amit írtam, persze, most próbálod menteni a lehetetlent, mert rájöttél hogy bullshit amit írtál
A személyeskedést pedig befejezheted, mert egyszer nagyon meg fogsz lepődni
-
blueMerle
veterán
Ja értem. Mert ey Ace 4-es kamerája jobb képeket lő mint ennek a szutyoknak akkor ez jobbára biztos igaz az összes kínai telóra. Eszem megáll.
Carline: Nekem a legutóbbi két kínai telóm, egy Jiayu G4S és a jelenlegi Meizu MX3 olyan képeket lő drága barátom, hogy nem kicsit maguk mögé utasítanak olyan A+ brand európai telókat hogy csak pislognál. Miért nem lehet végre FELFOGNI, hogy léteznek kínában is olyan gyártók (Jiayu, Meizu, Oppo, Xiaomi,...) akiket nem lehet egy napon se említeni az OEM cuccok szitázásával foglalkozó dzsunkaüzemekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest