- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
válasz
blueMerle #66 üzenetére
Nem kaptam konkrét választ. Megint, továbbra is terelsz. Azonban következésképpen ez is egy válasz, mégpedig - magamat tudom idézni: "kérdeztem egy egyszerűt és arra (nem pedig blabla meg stb. meg miegymás) szeretnék egy konkrét választ. Ha nem tud (nem akar) egyszerű választ adni..."
Nem kell bizonyítani semmit, nem azt írtam, hogy nem hiszem el, csak nem válaszolsz egyértelműen. Bizonyítottál.
-
-
G-Guts
aktív tag
válasz
blueMerle #58 üzenetére
Eléggé érdekes dolgokat írsz ezen cikk hozzászólásaiban, aztán pedig általában megsértődsz. Nem válaszoltál egyébként Shyciii #18-as hozzászólására sem megfelelően.
"Eredendően te azt írtad, hogy ennyi pénzért a márkásabbak sem tudnak többet (persze átszerkesztetted utólag, hogy véletlenül se lehessen most látni...) "
Ez tényleg így volt?
-
Carline
őstag
válasz
blueMerle #15 üzenetére
Drága barátom, ha figyelmesen olvasol azt írtam, hogy pár kivételtől eltekintve a kínai telefonok hulladék minőségű képeket csinálnak. Ha neked úgy tetszik a kivételeket értsd azokra a telefonokra amiket használsz, használtál vagy használni fogsz.
Az otthoni Redmi1S-t is ide sorolom, mert tényleg szép képet csinál és a GPS is nagyon jó benne (QComm S400 SoC van benne)
A Meizu MX3 Exynos 5 Octa 5410 SoC, OnePlusOne QComm s801 SoC. -
Shyciii
veterán
válasz
blueMerle #15 üzenetére
Jaj ne magyarázz már. Eredendően te azt írtad, hogy ennyi pénzért a márkásabbak sem tudnak többet (persze átszerkesztetted utólag, hogy véletlenül se lehessen most látni...), erre kapsából mondtam egy ellenpéldát, és most játszod az eszed. Bezzeg annyi vér nincs a pucádban, hogy bevalld, hogy bocs hülyeséget írtál. Tipikus nethuszár vagy.
-
-
Shyciii
veterán
Pedig de. Exem Samsung Galaxy Ace 4-es (40eFt volt) fényképező része (is) csúnyán odaver ennek. Ha nem is készít szép képeket, de fókuszálási problémák nincsenek normál körülmények között. Egyszóval annak vállalhatóak a képei, aki csak ritkán süt el egyet-egyet, de ezé konkrátan fos, hulladék, borzalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged