- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Na most állj le
Gondold végig amit írtál, és rájösz hogy a kérdésben a válasz, ami szimpla hülyeség. Remélem ez így egyértelmű válasz.
Részemről befejezve. Tudod, nagyon régi motoros vagyok már ezen a fórumon ahhoz, hogy nekiálljak bizonygatni hogy mit írtam mit nem. Ez legyen az újonc trollbagázs kiváltsága, amikor a saját hülyeségébe gabalyodva kezdi magyarázni a bizonyítványát.
-
blueMerle
veterán
Nem, nem így volt bíró úr
Tudsz értelmezni? Amit írt, az önmagában egy tény, amit állít, teljesen független attól bármit is írtam (Ace4 jobb képeket lő mint ez. Pont. Ez egy állítás, az előzmény hótmindegy, de a szerk előtt is nagyjából ugyanaz szerepelt ott)
Milyen érdekes dolgokat? Tényeket? Vagy a véleményem? Ez zavar? Hajrá, lapozz tovább. Dzsizösz, ez a fórum 5-6 éve egy kurvajó hely volt
De tudjátok mit? Bármin is veszekszünk, kurvára igazatok van
Kinek van ehhez kedve?
-
blueMerle
veterán
Amit írtál, az egy tény, kijelentés részedről, miszerint az Ace 4 jobb képeket lő mint ez. Semmi köze ahhoz, amit írtam, persze, most próbálod menteni a lehetetlent, mert rájöttél hogy bullshit amit írtál
A személyeskedést pedig befejezheted, mert egyszer nagyon meg fogsz lepődni
-
blueMerle
veterán
Ja értem. Mert ey Ace 4-es kamerája jobb képeket lő mint ennek a szutyoknak akkor ez jobbára biztos igaz az összes kínai telóra. Eszem megáll.
Carline: Nekem a legutóbbi két kínai telóm, egy Jiayu G4S és a jelenlegi Meizu MX3 olyan képeket lő drága barátom, hogy nem kicsit maguk mögé utasítanak olyan A+ brand európai telókat hogy csak pislognál. Miért nem lehet végre FELFOGNI, hogy léteznek kínában is olyan gyártók (Jiayu, Meizu, Oppo, Xiaomi,...) akiket nem lehet egy napon se említeni az OEM cuccok szitázásával foglalkozó dzsunkaüzemekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest