- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Mondjuk az a kérdés, ki mit ért pár kivétel alatt, mert nem tartom magam fotó mániásnak, de egy kezemen nem (lehet kettőn se) tudom megszámolni, hány jó kamerás modellt ismerek, persze nem 100 USD-ért. Van bőven jó kamerás kínai készülék is, csak nem ebben az árszegmensben.
Az pedig más kérdés, hogy a kínaiak mindenféle mobilt gyártanak, a legolcsóbb gagyibbtól, a legdrágább csúcskategóriáig (ez utóbbiban is van választék bőségesen), csak körül kell nézni.Ehhez az Oukitelhez még annyit talán, hogy olcsó húsnak híg a leve, nyilván erős kompromisszumokat kell kötni egy kb 30 ezres készülék esetében, de szerintem ha valaki kifejezetten árérzékeny, kis türelemmel belefuthat egy jobb akcióba s talál ennél jobb vételt is.
-
Shyciii
veterán
Igen. Használtam, vagy használok Xiaomi Mi4-et, Oneplus One-t, és bizony szép képet készítenek. Azzal a különbséggel, hogy a Oneplus One 96eFt-omba fájt legutóbb, az azonos kategóriájú Samsung Galaxy S5, vagy HTC One M8 ugyanabban az időszakban 180-190eFt-ba került. Egyedül sötétben tudott szebb fotókat csinálni a Samu S5-öt, de ugye sötétben jó képet egyikkel sem lehet lőni.
-
b0bcat
addikt
Pont most a hétvégén teszteltem Google Útvonalak progival egy MT6582-es telefont egy MT6735-össel szemben, és mindkettő jól - nagyjából azonos eredménnyel - vizsgázott.
De ettől persze még nem lesz minden MTK procival szerelt készülék alkalmas navigációra, ahogy te is írtad.
Nálam is járt olyan MT6582-es, ami konkrétan alkalmatlan volt navigálásra, mert álló helyzetben ugyan látta a holdakat, de amint elindult az autó, elveszítette a jelet, és a szomszéd utcákba rakott, stb...
@Shyciii: Almát hasonlítod a körtéhez. Az általad írt Samsung készülék nem egy kategória a tesztben szereplővel.
A belépőszintű kínai telefonok kamerája pedig jobbára gyenge, ezt el kell fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged