- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Van máshol is 130 USD-ért Meizu M2, 2/16 GB, 4G-s (bár a B20-t szerintem nem tudja), tulajdonképpen mindenben jobb. Én is azt mondom, hogy megéri azt a 30 dollár többlet.
Ez egyénként az az árkategória, amihez a cikk is hasonlította az Oukitelt nálunk kapható készülékekhez, legalábbis azokat én 40 ezer fölött láttam és így már érdemes átgondolni, miért is rendelnek sokan Kínából. -
Csapoati
nagyúr
Az a note lesz, ami 150-160. Megneztem, az m2 kicsit valoban dragabb, 130 usd, de mas szint, mint ez az Oukitel. Igaz, szazalekosan a felar is magasabb igy. Cserebe viszont korrekt kamerat kap az ember, normalis akksit, HD kijelzot (ami allitolag szebb pl a Moto G-enel is!), stb. Utobbi ala en mar biztos nem adnam, max 4,5 coll alatt.
-
szupermacs
veterán
Én sem szeretem az 1 gombos használatot, de FxOS-nél is meg lehetett szokni. A Jiayu g2f is klassz lenne, ha legalább KitKattal jött volna ki, vagy frissítenék. Nagyon tetszik a kis mérete. Minden 4" körüli telefon amiben értelmes belső van az méregdrága (SXZ1C, stb.). Kész viccnek tartom. Hiányzik kicsit az Alcatel OT Star attól függetlenül, hogy gyenge hw volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest