- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #28 üzenetére
Nem, ne érts félre, nem kötözködni akartam, csak általánosságban ez a több mag, jobb teljesítmény dolog egy elég populáris félreértés.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ha kizárólag a processzorokat tekintjük, akkor tök igazad van.
Amint a ma kapható telefonok árait nèzzük újonnan (Nem a magyar shop-ok árait!), akkor már más a helyzet. Nem hiszem, hogy 35K-èrt kapsz jobbat. Ha igen, akkor bocs ès mindent visszavonok.
A 8 magos sztorit pedig átírtam, hátha úgy több èrtelme van. -
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #22 üzenetére
Ez viszont tetszett
-
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #24 üzenetére
Azt hittem, hogy ha telefont tesztelsz, akkor érteni fogod mire gondolok.
Persze javítsatok ki ha tévedek és nem érthető, hogy miért veri ki a biztosítékot a
legyen legalább 8 mag.De akkor röviden: rohadtul nem az számít. Nézz egy összehasonlítást egy 8 magos MT6753 és egy pár generációval korábbi 2 magos Snapdragonnal. Vagy akár az Apple A9 megoldásával (iPhone 6s, szintén 2 magos).
Jelenlegi generációs példa:
Antutu MT6753 (8 mag): 40205
Antutu Snapdragon 821 (4 mag): ~ 135000Sajnos mivel nem értetted egyáltalán miért írtam, így nem tudom, hogy sikerült-e érthetővé tenni a gondom. Remélem sikerült. PÜ-t felesleges ezért írni, ez a fórum lényege.
-
AngeloDivina
aktív tag
Átírtam èrthetőbbre, ha valamit találtok mèg írjátok meg.
-
AngeloDivina
aktív tag
-
joey04
titán
válasz
AngeloDivina #22 üzenetére
Tökéletesen érthető volt miért írta azt, amit.
-
joey04
titán
válasz
AngeloDivina #16 üzenetére
A tesztben 60k-s hazai ár van megjelölve, meg hogy Kínából olcsóbb (onnan minden az). máskor fogalmazz pontosabban akkor.
Ahogy a soc esetében is, mert ott is csak egy elég vicces mondatot írtál, miszerint A grafika és a processzor sosem számított nálam, talán annyi hogy legyen legalább 8 magos. -
Viktor77
titán
válasz
AngeloDivina #16 üzenetére
Használt is ér?
Z1Compact ilyen 8 magosakat eszik reggelire.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ugye Te sem gondolod hogy bárki megveszi ezt 60 ezerèrt aki egy kicsit is konyít hozzá? Èn sem annyièrt vettem.
20 ezer ès 40 ezer között mondj egy 4 magost ami jobb bármelyik nyolcmagosnál teljesítmènyben? Sok múlik az optimalizáción ès a RAM mennyisègèn, de ezen az árszinten ritka ha minden klappol. -
joey04
titán
ez 60-ért nagyon rossz vétel, bár gondolom nem nagyon vagy képben a mobilokkal, ha a procinál az a lényeg, hogy 8 magos legyen.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
AngeloDivina #13 üzenetére
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Köszönöm az èszrevètelt! Javítottam.
-
SkyLine3000
addikt
Nem akarok kötekedni, de az a 32gb nem rom, hanem max flash memória, vagy belső tárhely! A rom, az read only memória! Tehát csak olvasható... Hülyét kapok, amikor mindenféle teszkós és egyéb újságokban is ezt látom...
-
marositech
senior tag
A belseje ez az egyben Vernee Thoréhoz megegyezik, csak +1 maggal több a GPU az Oukitelnek.
Legolcsóbb helyen 135 dollárért láttam. -
Fitzgerald
veterán
A cikket olvasva 40-re tippeltem volna az árát, és ahogy látom kínai webshopokban kb. annyi is, illetve még kevesebb. Ha van valahol EU raktárban, valószínűleg onnan sem sokkal drágább.
Mivel 70k-ért van már itthon Redmi Redmi Note 3 Pro, sok érte a 60k. 50k lenne reális ezért a készülékért hazai garival. -
geri005
tag
"A grafika és a processzor sosem számított nálam, talán annyi hogy legyen legalább 8 magos."
Ezt most egyszer idézem, és azzal a lendülettel el is felejtettem, hogy olvastam.
-
batai15
félisten
van pofa másolni még a note 3 gombokat is.
-
balazs1022
őstag
A thl w100 egy nagyon jó telefon volt. Imádom ezeket a kínai nyalánkságokat. Amúgy a képek minősége nagyban a függ a szoftvertől (ám ez a frissítésekkel nem fog javulni). Érdemes MTK-s telóknál RAW-ban fotózni. Itt egy példa:
Felső kép gyári jpg, alsó RAW
Amúgy a zene minősége milyen fülhallgatóval?
-
rdt89
addikt
Ez egy jó teszt lett, bár ahol befigyel az ágynál a testápoló, ott kicsit elmosolyodtam (
). A telefon egész pofás, használd egészséggel. Nekem is tervben van egy 60 ezer forint alatti telefon ismertető (az árát a teszt csattanója miatt nem írom be), a két ünnep között be is fejezem, mert szerintem is jó olvasgatni ezeket az olcsó megoldásokat, melyekért a nagyok 100 ezer körül kérnek el.
-
-
citkar
addikt
Jó olvasni a többé-kevésbé ismert gyártók készülékeiről, köszönöm.
A hazai forrásból 60 ezres árat én kissé (vagy nagyon) sokallom, de ahogy néztem bő 130 USD körül Eu-s raktárból is (akcióban, átmenetileg épp valahol 100 USD jelenleg) elérhető, ezek pedig nem rossz árak.
Garanciával kapcsolatban annyit, hogy vegyesek a visszajelzések, bizonyára webshop függő, de nekem teljesen korrekt, kínai garanciáztatásom volt. -
azozo
senior tag
Én is 2 hete használom ..
Eddig különösebb panasz nincs rá..Sajnos a kamerától többet vártam,kicsit elmosott..bár most nincs sok napfény,remélem javítva lesz szoftverfrissitéssel.
Már volt egy novemberi de nem sok változás...
KB 5-6 óra képernyőidő azt is kimaradt
Amúgy javítsad nem full HD, csak 1280*720.!
Egy dolog sajna nem rootolt
Igen én is 119 $ ért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest