- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #28 üzenetére
Nem, ne érts félre, nem kötözködni akartam, csak általánosságban ez a több mag, jobb teljesítmény dolog egy elég populáris félreértés.
-
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #22 üzenetére
Ez viszont tetszett
-
geri005
tag
válasz
AngeloDivina #24 üzenetére
Azt hittem, hogy ha telefont tesztelsz, akkor érteni fogod mire gondolok.
Persze javítsatok ki ha tévedek és nem érthető, hogy miért veri ki a biztosítékot a
legyen legalább 8 mag.De akkor röviden: rohadtul nem az számít. Nézz egy összehasonlítást egy 8 magos MT6753 és egy pár generációval korábbi 2 magos Snapdragonnal. Vagy akár az Apple A9 megoldásával (iPhone 6s, szintén 2 magos).
Jelenlegi generációs példa:
Antutu MT6753 (8 mag): 40205
Antutu Snapdragon 821 (4 mag): ~ 135000Sajnos mivel nem értetted egyáltalán miért írtam, így nem tudom, hogy sikerült-e érthetővé tenni a gondom. Remélem sikerült. PÜ-t felesleges ezért írni, ez a fórum lényege.
-
geri005
tag
"A grafika és a processzor sosem számított nálam, talán annyi hogy legyen legalább 8 magos."
Ezt most egyszer idézem, és azzal a lendülettel el is felejtettem, hogy olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest