Hirdetés
- Google Pixel topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerray
tag
Sziasztok!
Most regisztrálnék először domaint magamnak, saját felhasználásra, ebben lenne pár kérdésem, kérnék segítséget.
Csináltam otthon egy debian szervert különböző szolgáltatásokkal (FTP elsősorban), digi netem van, tehát nincs fix IP-m. A dynu.net dynDNS szolgáltatását használom jelenleg, ami jól működik, de szeretnék egy rendes .hu domainre váltani. Tudtuk jó leírást (ha van magyar pluszpont), hogy ha veszek egy domaint azt hogy fogom tudni az otthoni változó IP-hez kötni, debianon beconfigolni? Nem ma kezdtem azért és szeretném megtanulni is, de ilyet még nem csináltam.
Illetve az mindegy hol veszem? (persze ahol jó áron van) pl.: rackhost.hu néztem
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest