- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerray
tag
Sziasztok!
Most regisztrálnék először domaint magamnak, saját felhasználásra, ebben lenne pár kérdésem, kérnék segítséget.
Csináltam otthon egy debian szervert különböző szolgáltatásokkal (FTP elsősorban), digi netem van, tehát nincs fix IP-m. A dynu.net dynDNS szolgáltatását használom jelenleg, ami jól működik, de szeretnék egy rendes .hu domainre váltani. Tudtuk jó leírást (ha van magyar pluszpont), hogy ha veszek egy domaint azt hogy fogom tudni az otthoni változó IP-hez kötni, debianon beconfigolni? Nem ma kezdtem azért és szeretném megtanulni is, de ilyet még nem csináltam.
Illetve az mindegy hol veszem? (persze ahol jó áron van) pl.: rackhost.hu néztem
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest