- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A melegedés is úgy néz ki, hogy igaz több kártyájukra is. Ez pl 17W idle. Azért az elég durva. [link] Kíváncsi vagyok más gyártóknál milyen az idle fogyasztás. Igyekszem alacsonyan tartani a szervernél is. Teljesítménycentrikusan is csak 40W körül volt, a +17W idle egy hálókártya miatt nagyon nem jön be. Az oké, hogyha adatot továbbít, akkor annyit eszik, de szerintem gáz, hogy akkor is, ha nem csinál semmit.
-
inf3rno
nagyúr
Eléggé lutrinak néz ki az egész. Egyébként optikát akarok, nem DAC kábelt. Viszont az se biztos, hogy van BSD driver hozzá. Elvileg valamilyen Emulex ez rebrandelve, azt írták. Nem tudom, hogy adnak e hozzá DAC kábelt. Amíg szerzek optikához transceivert, addig azzal ellennék, feltéve ha működik. Utána meg aprón keresek valami olcsó HP transceivert azt kész. Belefér ezért az árért, ha csak azzal működik, bár valahol olvastam, hogy Mikrotikkel is elmegy. Olvasgatok még egy kicsit, de azt hiszem berendelem, aztán maximum elállok, ha mégsem jó. Azért nagyon nem mindegy, hogy 40-ért 1 év garaciával meg tudom oldani a 2x10Gbps-t itthon vagy 100-ért... Az utóbbi már eléggé luxus lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Túra és kirándulás topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest