- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A melegedés is úgy néz ki, hogy igaz több kártyájukra is. Ez pl 17W idle. Azért az elég durva. [link] Kíváncsi vagyok más gyártóknál milyen az idle fogyasztás. Igyekszem alacsonyan tartani a szervernél is. Teljesítménycentrikusan is csak 40W körül volt, a +17W idle egy hálókártya miatt nagyon nem jön be. Az oké, hogyha adatot továbbít, akkor annyit eszik, de szerintem gáz, hogy akkor is, ha nem csinál semmit.
-
inf3rno
nagyúr
Eléggé lutrinak néz ki az egész. Egyébként optikát akarok, nem DAC kábelt. Viszont az se biztos, hogy van BSD driver hozzá. Elvileg valamilyen Emulex ez rebrandelve, azt írták. Nem tudom, hogy adnak e hozzá DAC kábelt. Amíg szerzek optikához transceivert, addig azzal ellennék, feltéve ha működik. Utána meg aprón keresek valami olcsó HP transceivert azt kész. Belefér ezért az árért, ha csak azzal működik, bár valahol olvastam, hogy Mikrotikkel is elmegy. Olvasgatok még egy kicsit, de azt hiszem berendelem, aztán maximum elállok, ha mégsem jó. Azért nagyon nem mindegy, hogy 40-ért 1 év garaciával meg tudom oldani a 2x10Gbps-t itthon vagy 100-ért... Az utóbbi már eléggé luxus lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged