- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A melegedés is úgy néz ki, hogy igaz több kártyájukra is. Ez pl 17W idle. Azért az elég durva. [link] Kíváncsi vagyok más gyártóknál milyen az idle fogyasztás. Igyekszem alacsonyan tartani a szervernél is. Teljesítménycentrikusan is csak 40W körül volt, a +17W idle egy hálókártya miatt nagyon nem jön be. Az oké, hogyha adatot továbbít, akkor annyit eszik, de szerintem gáz, hogy akkor is, ha nem csinál semmit.
-
inf3rno
nagyúr
Eléggé lutrinak néz ki az egész. Egyébként optikát akarok, nem DAC kábelt. Viszont az se biztos, hogy van BSD driver hozzá. Elvileg valamilyen Emulex ez rebrandelve, azt írták. Nem tudom, hogy adnak e hozzá DAC kábelt. Amíg szerzek optikához transceivert, addig azzal ellennék, feltéve ha működik. Utána meg aprón keresek valami olcsó HP transceivert azt kész. Belefér ezért az árért, ha csak azzal működik, bár valahol olvastam, hogy Mikrotikkel is elmegy. Olvasgatok még egy kicsit, de azt hiszem berendelem, aztán maximum elállok, ha mégsem jó. Azért nagyon nem mindegy, hogy 40-ért 1 év garaciával meg tudom oldani a 2x10Gbps-t itthon vagy 100-ért... Az utóbbi már eléggé luxus lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest