Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A melegedés is úgy néz ki, hogy igaz több kártyájukra is. Ez pl 17W idle. Azért az elég durva. [link] Kíváncsi vagyok más gyártóknál milyen az idle fogyasztás. Igyekszem alacsonyan tartani a szervernél is. Teljesítménycentrikusan is csak 40W körül volt, a +17W idle egy hálókártya miatt nagyon nem jön be. Az oké, hogyha adatot továbbít, akkor annyit eszik, de szerintem gáz, hogy akkor is, ha nem csinál semmit.
-
inf3rno
nagyúr
Eléggé lutrinak néz ki az egész. Egyébként optikát akarok, nem DAC kábelt. Viszont az se biztos, hogy van BSD driver hozzá. Elvileg valamilyen Emulex ez rebrandelve, azt írták. Nem tudom, hogy adnak e hozzá DAC kábelt. Amíg szerzek optikához transceivert, addig azzal ellennék, feltéve ha működik. Utána meg aprón keresek valami olcsó HP transceivert azt kész. Belefér ezért az árért, ha csak azzal működik, bár valahol olvastam, hogy Mikrotikkel is elmegy. Olvasgatok még egy kicsit, de azt hiszem berendelem, aztán maximum elállok, ha mégsem jó. Azért nagyon nem mindegy, hogy 40-ért 1 év garaciával meg tudom oldani a 2x10Gbps-t itthon vagy 100-ért... Az utóbbi már eléggé luxus lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged