- Yettel topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #142 üzenetére
Nem felejtek és nem ígértem semmit. Fölösleges politizálni, én nem is hoztam fel a témát azóta. Ha viszont más így tesz, arra reagálni fogok, és nem ráförmedni, hogy ezt inkább ne. Vannak érveim, képes vagyok a kulturált beszélgetésre, ha kell, ebben a témában is, és nem játszok topikgazdát, mint egyesek...
Nem kaptam amcsi lobogót, és nem részesültem amerikai forrásokból, ha erre célozgatsz. Az érdekeimet viszont fel tudom ismerni, és ezek közé tartozik a kínai befolyás visszaszorítása is. Illetve igen, jobbnak tartom az amerikai mintát, mint a kínait, ha ez elfogultság, vállalom, elfogult vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Yettel topik
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő