Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
https://www.dropbox.com/sh/nr37jz2y40iiyam/AAA944nGkPhbuqqjpsk8gsaba?dl=0
-
törölt tag
Vastagodik a teteje fele.A nagyobbnàl jobban észrevehető.Ronda.A képe gyengébb mint a motoroláé.
-
törölt tag
A google store - on nézted?
( én szerintem ennyit nem ér,én elég finnyás vagyok iphone 7 plus 4 után eladtam,motorola z vel elégedett vagyok.Előtte motorola x play volt az sokkal olcsóbb 3630 mha aksi ,az is jó,vagy motorola g4 plus, motorola z play,csak azér jövök a motorolával ,mert stock android (one plus 3 nál szebb kép,komolyabb név jobb aksi ,micro sd ...) annyi módosítással,hogy telo forgatás és egyből bejőn a kamera ,fel le rázás lámpa ami nagyon hasznos,micro sd,2 sim változat is van,és jobb aksi,olcsóbb
Lg g5 pl ugyanez a felhasználói élmény mint a pixel gyengébb kép,de 2,5 db kijőn belőle
Egy iPhone 7 plus 128gb ért gondolkodás nélkül kiadtam
819 fontot tehát nem vagyok zsugori,de mit kaptam? 3000 mha aksi,nagy méret nagy káva ,gyenge hang,128 gb tárhely ami nem sok 4k videóra,a legstabilabb os de buta és unalmas.Pl kijőn belőle egy ipad meg egy moto z vagy pl egy moto z play meg egy ipad pro!.
Bocs ha fárasztalak,nagyon jó mobil (szerintem moto z jobb,világ legvékonyabbja,bumper,hátlap +battery pack mod a dobozban de csak a jhon lewis-be-amúgy 60 font) Szuper a pixel de túlárazott egyenlőre.
Mikor leveszem az + aksit csak néznek,hogy működik a teló nem értik....és még vehetek + aksit akár 2 is és tőbb nap útazás töltő nélkűl és még mindig olcsóbb és 200gb micro sim...és mindég mindig kijőn egy hasselbend mód!!!
és akkor már alázza a pixel kameráját rendesen
Moto x + battery 500 font
Hasselbend kamera mod 200
Még egy aksi + 60 font (vagy 70 font wireless töltős)
760 font + 200gb micro sim szerintem ütős kombináció
Pixel 5,5 128 gb 819 font.https://youtu.be/M8pAOtTmwLA
-
törölt tag
válasz
#11083776 #82 üzenetére
Nekem nem tűnt fel,hogy vastagodna igaz a kisebb méret volt a kezemben.Oldalát is néztem,h a vastagodik nagyon minimàlis lehet.És a képe is szép ami miatt soha nem volt nexusom.Az a pocsék színhőmérséklet ronda kép.Simán veszek fél év 1 év múlva ,mert most már fillérekért megy akár a nexus 6 p is nagyot zúhant.Addig is elvagyok a moto z-vel ami elvileg jobb,okosabb,olcsóbb csak kicsit nehéz incipó battery mod-al anélkűl meg hiába a legvékonyabb telefon jelenleg, a 2600mah használhatatlanná teszi.
-
törölt tag
Ma megcsodálhattam élőben.A legjobb mobil jelenleg szerintem.Kamera szó szerint a legjobb.Mondjuk én pár napja motorola z vettem battery moddal így simán megvan a 2 napos üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest