Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
A google magának is köszönheti, hogy akkora nyűg a frissítés a gyártóknak, amekkora. Sajnos az Android úgy van megírva ahogy, nincs rá mód, hogy valami központi helyen a google által közzétett frissítéscsomagot érhessen el minden telefon. És sajnos az is igaz, hogy a gyártóknak nem érdeke a frissítés, mert csak viszi a pénzt és tolja kifelé a termék élettartamát.
-
HUNgabus
senior tag
válasz
Dare2Live #57 üzenetére
Nekem most halt be az s7em és vettem helyette egy 5xt. Nem fogadnék nagy tétben arra amit mondasz. Ebben is lagol a play áruház ami egy vicc. Jó pár game ami meg se reccent s7en itt bizony fagyogat szépen. Kamerát már írtam lejjeb hogy jóval lassabb. Akksi se bírja tovább. Kijelző is rosszabb. Oké ennyi pénzért szuper ajánlat ezért is vettem meg én is, de nem kene ez a folyamatos hype csak mert vkinek ez a nonplus ultra vagy csak erre van pénze. Egy mai csúcs telo kenterbe veri sok fronton bár igaz hogy 2-3x ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged