- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
Luigi-K1 #404 üzenetére
Első körben rögtön kártyacsere. A csere ingyenes, ha a te neveden van, akkor irány a legközelebbi Telenor üzlet és megcsinálják neked kb. 3 perc alatt. Ha feltöltős vagy, akkor esetleg lejárt a kártyád érvényessége (bár előbb 30 napra felfüggesztik, ilyenkor van még térerőd és ez azért csak feltűnne). Ha ezután sem változik, akkor ott már a telefonnal lesz valami.
-
Luigi-K1
csendes tag
Sziasztok!Sürgős lenne...A telefonom egyszer csak kiírta,hogy "csak segélyhívás indítható" és azóta se hívni,se hívást fogadni nem tudok!A kártya régi és Pannonos (Telenor előd) Mi a teendő??? Köszi a segítséget előre is!!!
-
Rusi
senior tag
válasz
mukibuci #402 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is, hogy van egyszer 15 nap befizetési határidő, aminek lejárta után is még kb. 30 napig nem történik semmi szankció. Most akkor ha ezek után 10 perc miatt kikapcsolják a kimenőt (és ugye mindegyik számra, tehát mindegyiknél van visszakapcsolási díj is), akkor nehogymár a szolgáltató legyen a gonosz, mert kb. 45 napig nem fizetted be a számlákat...
-
csabibmx
tag
válasz
nonolada1 #399 üzenetére
Pont az ilyen típusú "szolgáltatásból" van elegem a Telenornál.
Nálam nagyon érik a váltás.
Remélem megoldódik a helyzeted,egyébként olvastam már másik topicban is problémás készülékek eseteiről ahol az is felmerült,hogy egy-egy szolgáltató olcsóbban szerez meg gyári hibás készülékeket és azokat értékesíti akcióban.Remélem nem egy ilyenbe futottál bele bár a 4 hibás készülék... -
nonolada1
senior tag
Nem az akcióhoz tartozik,de akkor is dühös voltam és most is nagyon is az vagyok a Telenorra.Mégpedig azért,mert
2012.04.22-én a páromnak vásároltunk egy Sony Ericsson Live with walkman készüléket.A telefont 10 havi részletre vásároltuk és hogy meg tudjuk akciósan venni,tarifacsomagot is váltottunk.A helyszínen ki is fizettük az első részletet.Elhozva a készüléket hívás közbeni némítás lépett fel többszörösen is,emiatt még 72 órán belül visszavittük a készüléket,mely mivel a helyszínen nem... produkálta a hibát,szervízbe lett küldve.Bő két hetet követően a szervíz jogosnak ítélte a készülék cseréjét,így az lecserélésre került.Sajnos a cseredarab is ugyanevvel a gonddal küdtött,így az ismét a szervízben kötött ki,ahol ugyancsak bő két hetet követően jogosnak találták az ismételt cserét.A harmadik készüléket már a boltban kipróbálva ugyancsak nem tudtuk elhozni,mivel az produkálta a hibát,így az értékesítő javasolta egy nem tipusazonos készülék elhozatalát.Mi ebbe akkor nem mentünk bele,mivel majd 7000 Ft-ot kellett volna ráfizetnünk egy Nokia Lumia 610-esre.Így nem volt más megoldás,elhoztunk egy negyedik Sony Live wW-ent ,bízva,hogy az talán jó lesz,de sajnos tévedtünk,így egy napi használatot követően azt is visszavittük és akkor kiderült,hogy a múltkor felajánlott Lumia 610-es 5000 Ft-al olcsóbb lett,így azt 2000Ft ráfizetéssel el tudnánk hozni.Ez az ajánlat korrektnek bizonyult,így elfogadtuk,de sajna mégsem ment a készülékcsere,mivel azt mondták nekünk,hogy a Sony készüléket nem látja a központi rendszer,így nem tudják azt cserélni,kérik türelmünket,napokon belül vissza fognak jelezni,amikor a csere megtehető.Mindez ezen a héten kedden volt,ma,azaz pénteken felhívtam a boltot,hogy mi a helyzet,vajon most már mehet-e az a bizonyos csere,azt mondta az üzletvezető,hogy igen,rendben van,fáradjunk be és megoldják a cserét.A boltban azonban kiderült,hogy mégsem megy a csere,nem engedi a rendszer,mivel vmilyen háttérműveleti csoport elbírálására várnak.Így sajna ismét sikertelenül jártunk,természetesen közben megérkezett a második részlet is a telefonra,arra a telefonra,amit az április 22.-ei megvétel óta nem tudtunk használni! És még csak megmondani sem tudták a boltban,hogy mikor várható döntés ezügyben.Ma június 8.-ka van,azaz lassan eltelt másfél hónap és nem tudjuk használni a nagyobb tarifa nyújtotta előnyöket és feleslegesen fizetjük hónapról hónapra a részleteket a készülékre.
A párom pár éve a T-mobil egyik partnerboltjában dolgozott szervizesként és ott úgy működött,hogy ha ilyen probléma lépett fel,akkor az üzletvezetőnek joga volt lepapírozni a cserét,semmilyen háttérműveletre nem kellett várnia és nem kellett csak utólag mindezt gépre vezetnie,hisz az ügyfél kiszolgálása volt az első!!! Ebben az esetben sajnos nem ezt tapasztaljuk a párommal.Mindennek érezzük magunkat,csak sajnos ügyfeleknek nem. -
Rusi
senior tag
Az Okostarifában ugye korlátlan a net és az e-mail, illetve van egy megadott méretű "multimédia keret", aminél nincs túlforgalmazás, tehát itt igazából nem nagyon van jelentősége a dolognak, legfeljebb a keret felhasználásánál. Egyébként a 0,01 MB átváltva 10 kb, és az pont ugyanannyi, mint a mostani egység.
-
-
-
nonolada1
senior tag
A tarifákat nézte vki?Változtak?Miben módosulnak az új adó bevezetése miatt?
-
Lall
veterán
Nem tűnt el semmi. Sőt, megjelent a Galaxy SIII két színben, a Lumia 610 három színben és egész jó árban. Szerintem az akció után csináltak egy kis átalkítást (én is meglepődtem, hogy csak pár fajta telefon van fenn), igaz ezt feltűntethették volna a honlapon. Most már "mindenvan"
-
drzsoo1
aktív tag
telenor az akció után drámaian lefürészelte a vállalati készülék ajánlatát. Motorolák Lumia sorozat, prémium samu és sonyericsson középkategória eltűnt, maradt x10 mini pro és galaxy mini. Remek!
-
-
Ádám16
addikt
Én is írtam a panaszkönyvbe, mert haveromnak nem adtak oda egy elrakatott ray-t. A srácot kb. szénné aláztam, lehet, hogy ezzel magamat is, de olyan téren telibe flegmázott, hogy nem bírtam ki. Ráadásul 3 percbe telt neki kibontani egy készüléket pvc vágóval, hát majdnem átugrottam a pulton, hogy segítsek neki. Ilyen alkalmazottakat még nem láttam, mint ebben a Telenor üzletben, de mindegy. Én végül is jól jártam, hozzájutottam "álmaim készülékéhez", bár a díjcsomag a Magentánál kedvezőbb volt, de ez se rossz, főleg így, hogy 52.000Ft (kb) a zsebemben maradt. A jövőről meg szerintem kár beszélni, hogy majd a telefonadóval az egekbe fognak repülni a havidíjak, míg egyelőre fikció...
-
arni1
aktív tag
válasz
csabibmx #362 üzenetére
Én is hasonlóképp jártam. előző nap mondta a hölgy az üzletben, hogy nem lehet foglalni(ugye kizárólag személyesen). Erre pénteken a 3. üzletben közli velem a srác, hogy nincs nexus, mondom 5 perce még azt mondtad csajomnak, hogy van.. ja, igen csak az már el van téve. Az rohadt érdekes, már írtam is a panaszkönyvbe, aztán mondtam neki, hogy szerezzen nekem egyet. Felhívott egy másik üzletet, azt mondta van EGY darab. Mondtam, hogy foglalja le, vagy oda is írok egy szép kis üzenetet. Így lett telefonom..
-
djculture
félisten
válasz
littlelion21 #373 üzenetére
Mivel az adóalany nem a felhasználó hanem a szolgáltató lesz a törvény szerint így az állam fele fogalmi alapon fog elszámolni. Viszont utána hogy miként szedi be a felhasználóktól ezt az összeget arra már semmilyen szabály sincs. Már pedig érdekesen ők a fix havi összegért lobbiztak. Na mindegy én befejeztem a témát majd megtudjuk, de fogadni merrnék hogy a havidíjakat fogja emelni a voda és a telenor is. A t-mobile az más tészta, azt nem tudja senki.
-
djculture
félisten
válasz
littlelion21 #369 üzenetére
Semmi csak úgy hirtelen elkezdtek akciózni 1 héttel azután hogy "A Telenor az új perc alapú távközlési adót érvényesíteni fogja áraiban mindaddig, amíg a szektort sújtó két különadó közül az egyiket kivezetik" szöveget jelentettek meg. Neked ez nem gyanús?
-
-
Wave86
tag
Nekem az az álláspontom, hogy a mobiltelefon nem befektetésre való. Sokan úgy kezelik, mint egy értékpapírt, pedig nem az. Ha elhozza az üzletből már rögtön a felét éri.
Használt készüléket akkor sem vennék, ha új, éppen csak kipróbált. Ki tudja milyen forrásból származik.
Meg hadd legyen meg az elsőség öröme, az sem érdekel, ha 2X annyit kell fizetni érte.Úgyhogy akik mástól vettél el a lehetőséget, hogy új telefont vegyenek és most vaterán és különböző oldalakon árulják, remélem csak VESZTESÉGGEL tudják eladni! (Aki meg számlás előfizetéssel vette, az úgyis fizetni fog!
)
-
csabibmx
tag
Egy barátom akart venni Szolnokon a hivatalos üzletben S2-t.
Előző nap még hívta is őket ( a feleségének is akart venni telót és,hogy tud e),
de nem említették,hogy lehet foglalni.
Másnap már fél 8-kor elindult,hogy időben érkezzen.
Közölték van a boltban S2 (3 is) de lefoglalták őket.
Mondta,hogy az akció úgy szólt,hogy személyes vásárlás.
Erre azt mondták először nem lehetett foglalni de aztán engedélyezték.
Volt másik üzletbe is de ott meg nem volt S2 de még csak hasonló sem,Ace volt.
Megírta a panasz levelet a Telenornak amit a Fogyasztó védelemnek is elküld.
Kíváncsi leszek mit lépnek.?A Telenor rendszer sebesség eleve nevetséges:Sima hétköznap se pörög a rendszer.
Legutóbb meg is kérdeztem tőlükincs Hipernet?
-
SShadow
aktív tag
válasz
fateless #345 üzenetére
Igazàból a baj ott kezdödik hogy elözö nap èrdeklōdtem kèt üzletbe màr akkor kijelentettèk hogy nincs ès nem is volt S2 söt nem is lesz(egy darab Ray volt összesen)
Így azèrt elèggè gàz àrúkèszletröl beszèlni nem?
A harmadik boltba nyitàs utàn pàr percel màr valaki vett egy S2-öt meg egy Nexus-t, nekem az egyik eladó azt mondta jön mèg dèlutàn a màsik meg azt hogy vissza se jöjjek mert 2darab S2-öt hoznak de azt is fèlretette)))
Ja hozzàteszem kèt boltba adtam meg a szàmom ha jönne teló(S2, arc, arc s, neo v, ray)
Vissza sem hívtak.Az àllvàsàrlàs csak azt a cèlt szolgàlnà hogy bebizonyítsam ha kiteszel 120at az asztalra hogy gyorsba kell egy S2 akkor èrdekes módon biztos lenne az elfogyott kèszletböl.
Engem sem az idegesít hogy vannak akik jol jàrtak (gratula nekik!) hanem azokra akik màr most adjàk el öket utànna meg nem fizetik az elöfizut ès röhōgnek a markukba.
-
rizso
addikt
válasz
janika1988 #357 üzenetére
Persze, bármi megoldható (még ha nem is legális), viszont a garanciát mindenképpen bukod...
-
rizso
addikt
válasz
janika1988 #354 üzenetére
IMEI szám alapján. Ha jól tudom, akkor a szolgáltatóknak van egy közös adatbázisuk is, és így egyik hálózatra sem tud felcsatlakozni az adott, letiltott IMEI számú készülékkel (meg ugye a szolgáltatónál vásárolt készüléket általában csak az adott hálózaton lehet használni - kivételek persze vannak, meg különböző "okosítások" is).
-
Gengi
senior tag
válasz
janika1988 #354 üzenetére
Az IMEI-t tiltják le.
-
janika1988
tag
Szerintem csak a nem hivatalos pontok tettek félre, a hivatalos pontok (Mammut, Astoria) nem csinálták.
Amúgy lehet megköveztek, de én is túl akarom adni. Hogy miért? Mert XperiaS-t akartam. És most ennek az árából kell megvalósítsam :/ Ráadásul olcsóbb is lett volna fél áron, és nagyon megtetszett. És erre mi volt? Pont azt nem tették be akcióba.. Lehet kövezni, de van egy nexus 95ért, ha érdekel valakit! djuice csomag, 2 éve fizetem, nem fogják letiltani. Nem úgy vettem, hogy eladom és kp-t csinálok, hanem egy olcsóbb telót hagytak ki a listából, és arra cserélném 1:1ben is! üdv -
Gabi 8906
senior tag
válasz
djculture #350 üzenetére
Fateromnak Nokia 2700 Classic céges teloja van. Szinte elpusztíthatatlan, ami a munkája miatt jó is. Ha valami hiba van, simán le lehet vele fotózni. Hangszórója elég hangos, és az akkuja se rossz.
Bár már lassan csere éretté válik a telo. Kíváncsi leszek milyet fog majd venni a cég. -
rizso
addikt
válasz
ricsi0307 #344 üzenetére
Az milyen kib*szott mérges lesz, aki megveszi az "új, csak kipróbált" telefont, és 2 hónap után azt veszi észre, hogy nem tudja telefonként használni, mert a készüléket letiltották az előfizetés nem fizetése miatt. Sajnos az ilyen akciók mozgósítják a csalókat is...
Egy jó tanács azoknak, akik május 25-én vásárolt használt készülék vásárlásán gondolkodnak: alaposan gondolják át, hogy kitől vásárolnak, és alaposan járjanak utána, hogy ki és miért vette az adott telefont.
-
Gengi
senior tag
válasz
ricsi0307 #344 üzenetére
Azok ,akik máris árúlják azok .... ..... és .... . Valóban kemény dolog. De sokan csak kamuzzák ,hogy lefoglaltak és stb... Mesélte a telenoros srác ,hogy Pénteken több mint 4 álvásárlójuk volt. Nem is merték mindenhol lefoglaltani ,mert azért is megbaszták őket. Pénteken pont érkezett két Nexus hozzájuk és kértem ,hogy hívjon fel ha jön. Ő azt mondta ,ha nem ezért állnak sorba megteszi. Majd meg is tette. Ha nem a boltól 5 percre melóznék nekem se volna és nem lett volna olyan mákom ,hogy eljöhetek.
-
Kár, hogy nem fogod beküldeni a barátodat a Telenorhoz jövő héten
Nagyon érdeke lenne olvasni róla valahol, hogy pl kedden érkezik újabb készlet a boltba, majd mondjuk szerdán egy "nagyon hozzáértő egyén" álvásárlást imitálva megpróbál a fogyasztóvédelemtől jogorvoslatot kérni egy végre nem hajtott vásárlás okán.
Megértem, hogy szerettél volna egy készüléket, de hiába jártad be Veszprémet valami jó telefon után, nem lett, és ez most zavar, de azért ne csinálj bohócot a barátodból.
-
ricsi0307
senior tag
Azért az tetűség volt a telenor részéről, hogy le lehetett foglalni előző nap.Akkor mér csak 25-től volt az akció???az bizony már 24-én is élt de csak 25-én bírtad átvenni.És igen én is k**a**ott mérges vagyok azokra akik lefoglalták megvették és most árulják itt...
-
apuc
őstag
válasz
janika1988 #338 üzenetére
Igen.
-
-
Lall
veterán
En abba a szerencses taborba tartozom, hogy kaptam Ray-t is es Asha302-t is. Bár van egy jó formában levo Telenoros uzletkotom.
Amúgy a Telenor ezen kurva nagyot bukott, allitolag fel 5-kor le akartak allitani az egeszet, de aztán csak kifutattak a "megmaradt" keszlettel az egeszet. Vergodni szerintem nem érdemes, ez egy ilyen reklam akcio akart lenni. Senki nem gondolhatta komolyan, hogy felpakolva a polcokat tart karokkal varjak a tomeget, hogy mindenkinek jó legyen. Mert a Media vagy egyéb multik óriási akcioik mivel jobbak? Itt legalább volt pár darab mindenbol raktaron. A Media pofatlanul többször is megcsinalta mar, hogy egyáltalán nem volt a meghirdetett termék. Ez van itt is voltak "nyertesek" es "vesztesek". Mi akartuk a vad kapitalizmust, nem o minket
-
apuc
őstag
Neki is kényelmes lenne:
[link]Az tény, hogy ontopik is legyek, hogy a Telenornak ez az akció legalább annyi kár okozott, mint hasznot..
Még az a szerencse hogy ACE vagy ACE2 nem volt a kínálatban..
Nekem egy W kellene, ha nem lenne annyira gagyi műanyag a fogása, és azon is lenne gorilla glass- de nincsen.
A sógorom vett egyet még 55 ért, felajánlottam neki az 1:1-es cserét az ACE-emre ami szintén pár hetes csak.
Bár a belbecs miatt megérné cserélnem.
-
Gabi 8906
senior tag
Sikerült hozzá jutnom egy Sony Ericsson Arc S-hez, nagy nehezen.
De ami tegnap volt, huh. Nem gyengén lassú volt a Telenor rendszere, 1 órát biztos álltam a pultnál mire sikerült elintézni az előfizetést. Nem sokkal zárás előtt sikerült.
Előttem állók Nokiát vettek többségben, Symbianos telcsiket. Lumia 800 bent maradt a boltban. Fél áron sem vitte el senki.Ami elég érdekes...
-
Ádám16
addikt
En is boldog tulajdonosa lettem egy SGSII-nek. Nagyon nagy makom volt,utolsot hoztam el, viszont kishavernsk nem sikerult keszuleket vasarolnia mar11 orakor... Debrecen keszlete az osszes Telenorban kiurult SE-ok teren... Sot, en nyitas elott sorban alltam es ugy nyitottak ki az ajtot, hogy L800, 710, Razr, Note nincs... Hat alig voltam ideges, mert Razrre palyaztam
Apropo, valsmelyik forumtarsnak sikerult hozzajutni Razrhoz? (felrerakatas, v ismeros segitsege nelkul) -
domedee
senior tag
A telóvásárlás sikerült... A párom egy Defy+ tulajdonosa lett.
Bár a dolog nem volt zökkenőmentes. A telót részletre akartam venni (miért ne, ha már kamatmentes és féláron volt
). Ezzel nem is lett volna gond, minden papír alá lett volna, csak a számla kinyomtatása volt hátra és ekkor jött a meglepetés... Mivel elektronikus számla alapú fizetést használok, így a telefon első részletéhez a számlát nem tudták kinyomtatni, Az e-számla miatt. Úgyhogy ott álltam (ültem), aláírt papírokkal és a pénzzel a kezemben, csak fizetni nem tudtam. Mint kiderült, még sosem (?) történt olyan a Telenornál, hogy valaki e-számlával akart telefon venni részletre, személyen egy boltban. Erre ugyanis nem volt semmilyen folyamatuk a rendszerben. Konkrétan a szoftverben nem volt rá opció. Az eladó is csak nézett. Ő próbált intézkedni. A végén már a telenoros területi igazgatóval vagy kivel beszélt, hogy most mégis mi lehet tenni. Sikerült is kitalálni és elrendezni végül, az ő hathatós segítségével.
A telefonos ügyfélszolgálat meg egy kaki volt. Ők ebben az ügyben nem tudnak semmit sem tenni. Ha majd a "háttércsoport" kitalálta a tutit, akkor majd csinálhatom amit ők mondanak, de addig üljek a fenekemen. De erről még tájékoztatást sem tud adni, mivel azt a részt nem látja.
Végül sikerült elintézni, de kézileg kitöltött számlával/szállítólevéllel leadminisztrálva a dolgot.
-
csabbymtc
tag
ARC S nem sikerült, van helyette Neo V... Ezzel is nagy szerencsém volt, hogy még tudtak szerezni egyet kb fél óra alatt.
Viszont amit csináltak... Sikeresen csomagot váltottam djuice kártyásról számlásra. Kérdezi, kell-e hozzá internet, mondom persze, a netezz mobilon 100mb.
Erre aktiválja nekem a 100 megás Klikk csomagot (majdnem dupla ár...)
És ha nem kérdezek vissza, akkor nem is derül ki... de kiderült, és azt mondta, hogy átállította. 1 óra múlva jött 3 SMS: klikk aktiválva - klikkhez használjak operát - klikk inaktiválva
Viszont arról az írás se szól, hogy a netezz mobilon 100mb csomagot aktiválták-e. Annyi tuti, hogy az sms megrendelés alapján nem vagyok rá jogosult.Most akkor ezek után van a telefonomon net csomag, vagy nincs?
-
djculture
félisten
Várjuk meg mit lép a szolgáltató mondom, mert az adót befizetheti utána a döglött kutyát se érdekli a rendszert hogy miképpen szedi be /vagy nem/ a felhasználókon. Ha a felhasználó lett volna az adóalany akkor tiszta lett volna de így a szolgáltatón múlik az egész hogy mit emel és hogyan.
-
SShadow
aktív tag
válasz
Vangelis #308 üzenetére
Azt is mondhattàk volna hogy az akció az elsö x vevöre vonatkozik.
Meg mondjuk egyszerūbb lett volna megszabni hogy ūzletenkèn hàny kèszūlèk lehet egy-egy típusbol.
gusztustalannak tartom hogy azzal próbàltak takarózni hogy csak a nagyobb ūzletekbe van dràgàbb telefon.
leszarjàk aki esetleg vidèken lakik? -
Vangelis
félisten
válasz
hallerlaller #307 üzenetére
Én sem értem mi értelme volt annyi embert becsalni.
... hát ők tudják.
-
Vangelis
félisten
válasz
hallerlaller #305 üzenetére
Nagyon nagy gerinctelenség volt ez a telenortól.
Ha csinálták akkor csinálhatták volna online is.
Sokaknak nem kellett volna várakozni utazgatni.... és talán még több előfizetőjük is lett volna.
... meg persze kevesebb kellemetlenség.
Lesz még ebből gopndjuk. -
tome.jr
addikt
Én 10-20 ezer új/meghosszabbított előfizetésre tippelek, de csak azért ennyi mert baromi lassú volt a rendszer és nem volt a telefonokból választék. Ha minden optimálisan ment volna akkor akár dupla ennyi is lehetett volna. Abban a boltban ahol ma én voltam kb a 3 pultnál óránként összesen 4-6 embert tudtak kiszolgálni. Az eladó elmondta, hogy ami normál esetben 6-7 percig tart az a szerver belassulása miatt most fél óra.
-
Vangelis
félisten
Már tolong a piac!
http://hardverapro.hu/apro/defy_plus_elado_cserelheto/friss.html
-
kurtuzov
senior tag
Kiváncsi leszek ez a mai akció milyen hatással lesz a piaci részesedésükre. Mikor is lesz erről NMHH jelentés? Júliusban?
Én azóta számolgattam kicsit. Ha jóval előbb tudom a teljes céges flottát átszervezni, akkor sokkal többet spórolok néhány félárú SGS2-nél. A fő bajom a Blacberrysekkel van: arra még csak béta Viber van, csak chat funkcióval.
Mindenesetre mostantól az összes hűségidő lejártáig csak független, ill pre-paid készülékeket fogunk venni. Marha sok pénz elmegy erre a cégen belüli nulla mókára (amiben természetesen csak a beszélgetés van ingyen, az sms nem tartozik bele)A következőképpen okoskodtam: SGS2 darabonként ~60eFt-tal volt ma olcsóbb. 24 hónapra levetítve ez ~2500Ft. Pont ennyivel lesz magasabb a telekomadó miatt telefonszámonként a havidíj (ez változhat még). Persze az is számít, hogy céges, vagy magán előfizető, továbbá mennyivel tolja ki a mai hűségvállalás a korábbi szerződésekből fakadó hűségeket Apróságnak tekintem, hogy csak bő egy hónap múlva lép hatályba az adó, illetve nem érdekel az infláció/időérték sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest