- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Neki is kényelmes lenne:
[link]Az tény, hogy ontopik is legyek, hogy a Telenornak ez az akció legalább annyi kár okozott, mint hasznot..
Még az a szerencse hogy ACE vagy ACE2 nem volt a kínálatban..
Nekem egy W kellene, ha nem lenne annyira gagyi műanyag a fogása, és azon is lenne gorilla glass- de nincsen.
A sógorom vett egyet még 55 ért, felajánlottam neki az 1:1-es cserét az ACE-emre ami szintén pár hetes csak.
Bár a belbecs miatt megérné cserélnem.
-
djculture
félisten
Eleve őrült aki 2 évet aláír ezekért a telefonokért amik már jövőre se fognak 10fillért se érni..
De hát ez kell a népnek, csak akkor meg ne sírjon senki a telefon adó miatt. Az már eltörpül amellett amennyit szerencsétlen készülékért /amelyek jó része már csak itt Balkánon eladható mivel már kinn elavultnak minősül/ kifizet 2 év alatt. Akció ide oda bármelyik másik országba tized ennyiért elhozható az összes telefon mint ezek az árak. Erről ennyit. Nem is csoda hogy kezdik szépen ezt a szektort itthon adóztatni. -
Igen ezt én sem értem. Azt a pár telefont már mindenki lefoglalta, ami tök nem korrekt szerintem, hisz az akció mától van. És ha már ma nem képesek foglalni senkinek, akkor mire fel van az akció? Megszűnt, hisz már tegnap "eladták". Bár én szerencsére végül meggondoltam magam és nem veszek telefont, de azért korrekt lett volna, ha nincs foglalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest