- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
mukibuci #402 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is, hogy van egyszer 15 nap befizetési határidő, aminek lejárta után is még kb. 30 napig nem történik semmi szankció. Most akkor ha ezek után 10 perc miatt kikapcsolják a kimenőt (és ugye mindegyik számra, tehát mindegyiknél van visszakapcsolási díj is), akkor nehogymár a szolgáltató legyen a gonosz, mert kb. 45 napig nem fizetted be a számlákat...
-
-
válasz
mukibuci #252 üzenetére
Nem, de miért nem mondták telefonba pl, hogy van, de nem lehet foglalni? Most így nekik mínusz egy vásárló. Pedig végül volt raktáron. E helyett azt mondták tegnap, hogy nincs és nem is lesz.
Tehát én nem értem miért dolgoztak maguk ellen is?!nonolada1: Ellentéteket csak a hülye vevők szülnek egymás közt.
Most téged pl idegesít, hogy van valakinek olyan telefonja, amit neked nem sikerült megvenned? Mert ha ezért irigy az ember az gáz szerintem.
-
DoItYourself
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest