- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
válasz
fateless #345 üzenetére
Igazàból a baj ott kezdödik hogy elözö nap èrdeklōdtem kèt üzletbe màr akkor kijelentettèk hogy nincs ès nem is volt S2 söt nem is lesz(egy darab Ray volt összesen)
Így azèrt elèggè gàz àrúkèszletröl beszèlni nem?
A harmadik boltba nyitàs utàn pàr percel màr valaki vett egy S2-öt meg egy Nexus-t, nekem az egyik eladó azt mondta jön mèg dèlutàn a màsik meg azt hogy vissza se jöjjek mert 2darab S2-öt hoznak de azt is fèlretette)))
Ja hozzàteszem kèt boltba adtam meg a szàmom ha jönne teló(S2, arc, arc s, neo v, ray)
Vissza sem hívtak.Az àllvàsàrlàs csak azt a cèlt szolgàlnà hogy bebizonyítsam ha kiteszel 120at az asztalra hogy gyorsba kell egy S2 akkor èrdekes módon biztos lenne az elfogyott kèszletböl.
Engem sem az idegesít hogy vannak akik jol jàrtak (gratula nekik!) hanem azokra akik màr most adjàk el öket utànna meg nem fizetik az elöfizut ès röhōgnek a markukba.
-
nonolada1
senior tag
válasz
fateless #255 üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk és igden elvárom,hogy legyen mindenhol minden,vagy legalább elérhető távolságban.Én is kereskedelemben dolgozom és nap,mint nap tapasztalom ezen dolgokat,mi is folyamatosan nézzük a készletünket,máshogy ezt nem is lehet csinálni.Piaci verseny van,nem is kicsi!!!!
-
válasz
fateless #248 üzenetére
Azért nem teljesen így van. Meghirdetni olyat, ami már előző nap se volt és nagy reklámot csinálni abból, ami nincs... Az szerintem gáz. Ez teljesen saját vélemény.
Példa:
Bárkinek eladom akciósan Galaxy S3-am, aki felmegy a honlapomra. Jaaaa hogy nincs S3-am? Bocsi...
De az is furcsa, hogy telefonon előző nap azt mondták, hogy nincs és holnap se lesz. Ma meg azt írják hogy első pár embernek volt. Ha telefonba azt mondák volna, hogy lesz holnap pár darab de azt előző nap nem lehet lefoglalni, akkor talán más ember is elment volna sorban állni. Én ezeket találom gázosnak.
Persze tök jó hogy van ilyen akció, azért ennek örülök, még ha nem is mindenkinek jött össze. Ez is gerjesztheti a szolgáltatók közti versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest