- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
válasz
janika1988 #354 üzenetére
Az IMEI-t tiltják le.
-
Gengi
senior tag
válasz
ricsi0307 #344 üzenetére
Azok ,akik máris árúlják azok .... ..... és .... . Valóban kemény dolog. De sokan csak kamuzzák ,hogy lefoglaltak és stb... Mesélte a telenoros srác ,hogy Pénteken több mint 4 álvásárlójuk volt. Nem is merték mindenhol lefoglaltani ,mert azért is megbaszták őket. Pénteken pont érkezett két Nexus hozzájuk és kértem ,hogy hívjon fel ha jön. Ő azt mondta ,ha nem ezért állnak sorba megteszi. Majd meg is tette. Ha nem a boltól 5 percre melóznék nekem se volna és nem lett volna olyan mákom ,hogy eljöhetek.
-
Gengi
senior tag
Telefonadót csak akkor kell fizetniük ,ha beszélsz. Ha nem beszélsz mi után fizetnék az adót ? Most nekik abba mi az üzlet,hogy nem 100 ember hanem 1000 fizet adót. Akkor lenne ez jó ,ha nem nyilvánosan lett volna áthárítva az emberekre. Az iparágat súlytó adó pedig nyereség alapján oszlik szét.
berbatov2# Más országokban ,de leginkább azokban ,ahol nem "10" milliós potencionális ügyfélbázis van esetleg megoldható. Ráadásul más országokban nem az megy egyből ,hogy megveszik és máris ütik át az imeit...
-
Gengi
senior tag
A készletkisöprési akció nem csak arra ment ,hogy ők most ügyfeleket szerezzenek. Számold már ki... Ha okostarifa 90-el is veszed egy sgs2 60K volt. Őnekik nem 50% haszon van rajta jó esetben is 10%. Ha te lekötöd magad 2 évre és bezsebelnek veled 2X12 hó X 3000 HUF-ot. Az kemény 72 ezer forint.... Persze erre még telefonálhatsz hiszen az nekik a pénz. De 132 K-ért úgy hogy ebből még nekik fizetni kell a többi szolgáltató felé ,ha hálózaton kívülre telefonálsz a hálózat üzemeltetés miatt és a többi stb.... Rájösz ,hogy tényleg nem volt ez akkora businness a cégnek.
-
Gengi
senior tag
Sikerült nekem is egy nexust beszerezni. Ismét jól jártam a telenorral.
-
Gengi
senior tag
Aki kapja marja van. Ez egy ilyen világ. Minden korrektül zajlik szerintem. Amennyi van annyi van. Azon az áron és kész. Aki szerencsés tud venni ,aki nem az nem tud venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest