- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbmx
tag
najo megint pöcs ki van a telenorral!hatalmas akcio volt!1 db sensation se volt az országba!sgs2 is kb 6db
-
xxxbmx
tag
ha lenne valahol vki környékén sensation xl az szoljon létszi!
-
xxxbmx
tag
-
xxxbmx
tag
oh kiderült h mo-n kb sehol nincs sensation!felhivtam az euro centeri t is!ami azért elég nagy....nah ettöl vagy ki!akkor ne irják ODAAAAA!!!!
-
xxxbmx
tag
nah most volt 2 telenor üzletben!amik naygobbak!természetesen nincs eggyik helyen se sensation!megörülök!
-
xxxbmx
tag
tényleg a htcknél ha telenorba vásolom akkor is független?mert amit multkor vettem desiret abba bele ment t-s kártya is!lehet h igy van a sensation xl-nél is?
-
xxxbmx
tag
válasz
nonolada1 #32 üzenetére
hát jah én sem értem!mi az 1 napra?akinek van készüléka az adná el gyorsan hogy vegye!de nem lehet eladni ilyen gyorsan!leglább 3 napra hirdették volna!én multkor voltam bennt rákérdeztem 4 féle telora,2 böl volt 2böl nem!most megrohamozzák öket!2 ora mulva nem is lesz!de nagy marketing!up a cégnek
-
xxxbmx
tag
az előfizusoknak ez tényleg megéri!de én sose kötném le magam még 2 évre!utálom a telenort
igy sajna az a 20% semmi sem jo:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest