- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár, hogy nem fogod beküldeni a barátodat a Telenorhoz jövő héten
Nagyon érdeke lenne olvasni róla valahol, hogy pl kedden érkezik újabb készlet a boltba, majd mondjuk szerdán egy "nagyon hozzáértő egyén" álvásárlást imitálva megpróbál a fogyasztóvédelemtől jogorvoslatot kérni egy végre nem hajtott vásárlás okán.
Megértem, hogy szerettél volna egy készüléket, de hiába jártad be Veszprémet valami jó telefon után, nem lett, és ez most zavar, de azért ne csinálj bohócot a barátodból.
-
válasz
kurtuzov #266 üzenetére
Örülnék, ha így lenne, ahogy mondod, de szerintem ez inkább csak 3-4 év múlva várható, amikor már többen neteznek kis hazánkban.
Az 500-1000Ft-os alap netcsomag sok embernek akkora összegnek hangzik, hogy azt gondolja magában, azzal már ki is fizetheti a telefonálásai felét. (Persze ha viber-t használ, akkor jobban jár sok esetben).Legyen igazad és terjedjen el akár már év végére. Nem bánnám.
-
-
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy mindenféle telefonból minden Telenor boltban kell lennie
Nem azt hirdették, hogy mindenhol lesz minden telefon.
Ahogy a Sony boltban sincs mindenféle Sony TV, amit forgalmaznak és megvehetsz tőlük, vagy az általam kedvelt kerékpárboltban sincs mindegyik kerékpár, ami nekem tetszik és forgalmazzák, meg sorolhatnám hosszan.Elgondolkodtam én is azon, hogy ma elmenjek venni egy készüléket, mert jól hangzik az akció, de Nem akarok órákat sorban állni esetlegesen feleslegesen, mivel az üzletek készleteit árusítják ki, márpedig tudom, hogy az én városom túl kicsi ahhoz, hogy a Telenor partner sok drága készüléket halmozzon fel. Így inkább nem is indultam neki (Győrbe pedig nem akartam átmenni ezért).
Abban azért reménykedek, hogy nem budai kutyavásár-sűrűséggel lesz ilyen akció, hogy amikor megunom a Sensationt, ráharaphassak én is egy ilyen akcióra.
-
Érdekes volt végigolvasni a sok reakciót. Van, öröm, izgalom, irigység, bosszankodás, minden.
Nemrég leakciózták a pólóingeket egyik kedvenc boltomban. 6.000 helyett 2.000 volt csak. Bementem, de nem volt a méretemben, csak kisebb. Nem tudom, mi oka volt az akciónak, mivel nem kifutó modell volt, csak az üzletlánc hozott egy ilyen döntést.
Ez esetben szidnom kellene a boltot? Vagy visszamennem az akció után, hogy meggyőződjek róla, hogy biztosan elfogyott az én méretem? Vagy haragudjak a cégre, mert amikor én vettem korábban olyan pólóinget, akkor még a drágább ár volt?Egy történet is eszembe jutott erről az egészről:
"Hasonló a mennyek országa a gazdához, aki korán reggel kiment, hogy munkásokat fogadjon a szőlőjébe. Miután megegyezett a munkásokkal napi egy dénárban, elküldte őket a szőlőjébe. Amikor kiment kilenc óra tájban, látta, hogy mások is állnak a piacon tétlenül, és ezt mondta nekik: Menjetek ti is a szőlőbe, és ami jogos, megadom nektek. Azok pedig elmentek. Ismét kiment tizenkét óra körül és délután három óra tájban, és ugyanígy tett. Amikor pedig késő délután öt óra tájban is kiment, még mindig talált ott álldogálókat, és megkérdezte tőlük: Miért álltok itt egész nap tétlenül? Azok pedig így válaszoltak: Mert senki sem fogadott meg bennünket. Erre ezt mondta nekik: Menjetek ti is a szőlőbe! Miután pedig beesteledett, ezt mondta a szőlő gazdája a vincellérjének: Hívd elő a munkásokat, és fizesd ki a bért, az utolsókon kezdve az elsőkig. Ekkor jöttek azok, akik öt óra tájban álltak munkába, és kaptak egy-egy dénárt. Amikor azután az elsők jöttek, azt gondolták, hogy többet kapnak, de ők is csak egy-egy dénárt kaptak. Amikor átvették, zúgolódni kezdtek a gazda ellen, és ezt mondták: Ezek az utolsók egy órát dolgoztak, és egyenlővé tetted őket velünk, akik az egész nap terhét hordoztuk, és szenvedtünk a hőségtől. Ő pedig így felelt egyiküknek: Barátom, nem bánok veled igazságtalanul: Nem egy dénárban egyeztél-e meg velem? Vedd, ami a tied, és menj el. Én pedig az utolsónak is annyit akarok adni, mint neked. Hát nem szabad-e nekem azt tennem a javaimmal, amit akarok? Vagy a te szemed azért gonosz, mert én jó vagyok?"Persze a Telenor nem olyan, mint a mennyek országa, de ránk azért illik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest