- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Én 10-20 ezer új/meghosszabbított előfizetésre tippelek, de csak azért ennyi mert baromi lassú volt a rendszer és nem volt a telefonokból választék. Ha minden optimálisan ment volna akkor akár dupla ennyi is lehetett volna. Abban a boltban ahol ma én voltam kb a 3 pultnál óránként összesen 4-6 embert tudtak kiszolgálni. Az eladó elmondta, hogy ami normál esetben 6-7 percig tart az a szerver belassulása miatt most fél óra.
-
kurtz
aktív tag
tudom h írják a one x alatt van 2vel az egyéb készülékek kategóriában.
ha a one xre a xperia s re stb nem vonatkozik az akció akkor logikus lenne h semmire sem ami az "egyéb készülékek" kategóriában van és itt van a lumia 610 is.
miégis milyen szisztéma szerint barmolták össze ezt a táblázatot ?XD(#187) nonolada1 azt szerintem már azzal elérték h elsőként vallották be h ők bizony átfogják hárítani a telefonadót./ahogy természetesen a többi szolgáltató is/
-
Rusi
senior tag
A részletvételhez 1 vagy 2 fényképes igazolvány kell és MÉG kell egy közüzemi vagy bankszámla kivonat. Az előleg összege attól függ, hogy 1 vagy 2 fényképes igazolványt tudsz bemutatni, illetve hogy melyik készüléket és milyen konstrukcióban választod. A közüzemihez és a bankszámlához semmi köze ennek.
-
Rusi
senior tag
Hidd el nekem, értékesítőként jól tudom, mikor van.
Csak részletre vásárlásnál van előleg, illetve L és XL kategóriában (ott nincs részlet), egyösszeges vásárlásnál nincs (természetesen bizonyos speciális esetekben van, pl. ha valaki túllépi a meghatározott éves vásárlási limitet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest