- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Egy szakmai fórumon kicsit vicces az, hogy jól van ott, és punktum. Ez nem érvelés.
Én minden telómra olyan tokot rakok, amivel asztalra tudom tenni, megdöntve. Nézd meg ezt a képet! Sztem túl mélyen ül a szenzor. Arról nem is szólva, hogy ebben a pozícióban nagyon nem mindegy, hogy szemből, a támasztás ellenében bökdösöm a telót, vagy a hátuljánál matatok. -
RaveForce
veterán
Az, hogy legyszi ignoralj, milyen nyelven irjam meg le? Esetleg irasos kervenyt nyujtsak be? Igen ez a velemenyem es tapasztalatom nekem es sok embernek aki hasznalja elegedetten. Sajnalom hogy ilyen eleted van, hogy ilyen gyerekes cinikus, szanalmas masok idezgeteseben kell kielned magad...
kivanom, hogy jobb legyen, de tenyleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest