Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
handrash #107 üzenetére
Nem irtam, hogy magától billen. De, majd kiderül, ha meglesz a Note 8 -hoz a root metódus.
ethernith:
Erre kíváncsi vagyok, mert nálam az asztali mód alapvető elvárás. Évek óta Androidot használok otthon, asztali környezetben. Egy éve RemixOS -t. A videók alapján a DeX felülete nagyon hasonló. Mi a baj vele? -
Somatom
veterán
Ezt benéztem.
De, a vége úgy is ott lenne, mert DeX is kéne.
Kíváncsi leszek arra, hogy az előrendeléses vásárlók közül hányan "jóárasítják" az N8 -at a DeX eladásával. Anno a Telekom adott ajándékba egy Talkband B2 -t valami csúcstelóhoz. Így tudtam venni aprón egy új Talkbandet fél ár alatt. Hátha DeX is lesz olcsón -
Somatom
veterán
Egy szakmai fórumon kicsit vicces az, hogy jól van ott, és punktum. Ez nem érvelés.
Én minden telómra olyan tokot rakok, amivel asztalra tudom tenni, megdöntve. Nézd meg ezt a képet! Sztem túl mélyen ül a szenzor. Arról nem is szólva, hogy ebben a pozícióban nagyon nem mindegy, hogy szemből, a támasztás ellenében bökdösöm a telót, vagy a hátuljánál matatok. -
Somatom
veterán
válasz
thebear007 #72 üzenetére
Akkor ezt az "apróságot" se felejtsük ki a különbségek felsorolásánál!
A tiltás szerencsére nem érint, mert már régóta csak független készülékeket veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest