- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Számomra az 2X egy szimpla iPhone 4 (nem Apple, meg Apple-feeling, meg mittudomén, egy konrkét terméket mondok) fénymásolás, Androiddal. Ennyi.
azért alkalmadtán mind2t nézd meg a kezedben is körbe alaposan, mert ez elég nagy balgaság, a képek sokszor hazudnak, de h a 2X-ről egyszerse ugrott be az i4 az is tuti..
-
Cathulhu
addikt
Kb mindennel egyetertek amit az Androidrol mondasz
En a winmo igazi szellemi orokoset latom benne, a vegletekig bugos, optimalizalatlan, de az utolso csavarig atszerelheto rendszert. En pont ezert valasztottam. Egy olyan zart rendszer mint az iOS vagy a WP7 eleve nem erdekel, megha sokkal flottabbul mukodik is rajta minden. Radasul belevalasztottam a Spicaba, ami egyszemelyben testesiti meg az androidot korullengo minden nyugot es bajt
Ez mar perverzio -
Morden24
nagyúr
válasz
daniel909 #46 üzenetére
Sokszor leírtam már hosszasan, de leginkább a szegmentált szoftveres környezet és az általam egyáltalán nem használt google-ös szolgáltatások a bajom. Ráadásul még egy olyan felületet nem láttam Androidra, ami nekem kifejezetten tetszett volna, a folyamatos fórumnézős-próbálkozós-aztánanyázós-megintelőlrőlkezdős mókoláshoz nekem meg már nincsen kedvem. A rendszer maga látványosan optimalizálatlan, kétmagos masinákon is produkál furcsaságokat. És akkor még nem is beszéltem a nem éppen bizalomgerjesztő biztonsági parákról, vagy arról, hogy már WM-en is untam, hogy magam fésülgessem a gép memóriáját task killekkel - csak akor még nem igazán volt jobb.
Plusz még nem értek egyet a Google üzleti stratégiájával és cégimázsával, és mint vásárló ilyen tekintetben az egyetlen piacformáló hatalmam a bojkott, amivel kéremalássan élek is.Nagyjából ennyi.
Az iOS-el szinte semmi bajom nem volt, leszámítva egyet: az előző századi UI-t. Icon gridet néztem anno a 7650-en is, azóta is egy uncsi, fantáziálan valaminek tartom, ráadásul még widgeteket sem támogat a rendszer, tehát semmi "életet" nem tudsz lehelni belé. Ehhez társul még a kihasználatlan lock screen. Ja, és a pontot az i-re az Apple programcsomag teszi fel, az iTunes és társai, amiket - Isten látja lelkem - megpróbáltam nemcsak megszokni, de használni is; végeredményként mégis az lett, hogy undoritisszel nyitottam meg őket, ahányszor csak muszáj volt, és szinte fanfár hangzott, amikor az írmagjukat is kiirtottam a teló eladása után.
-
Prien
addikt
Hát én csak kapkodom a fejem,milyen gépek jönnek...Big,Black,3D,SGS2,Sensation...mi lesz még itt?
Formailag nincs nagy mozgástér ebben a szegmensben, de én szívesen vennék egy megnövelt, full alu GD880mini-design-t már az LG-től!)
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg igenis tetszetős. Nekem jobban tetszik a formája a Galaxynál. Ha meg tényleg nem lesz nálunk, akkor meg végülis mindegy...
-
youngboy
senior tag
Ez mos akkor mennyiben is más, mint a Black? Amit egyébként nagyon várok.
Egyébként expansys-n előrendelhetőként 123 ezer az ára a Black-nek.
-
Morden24
nagyúr
Köztünk legyen szólva, nekem is jobban tetszik az i4, SGS2, 2X formaterv, mint mondjuk a Sensation, az Xperia vonal vagy a Motorola-féle cuccok. De nyilván pont azért, mert hasonlítanak egymásra
Én ennyit mondtam, nem azt, hogy Apple, Apple überalles.Es apple termeket sem akarok, csak emrt igy nez ki. nekem android kell
Pár hónap i4 birtoklás eredménye részemről az lett, hogy bár sokszor mondtam, hogy nem váltok WP7-re addig, ameddig nem jön ki a következő hardvergeneráció, mégis segget csináltam a számból, és pánikszerűen menekültem az iOS-ről. Mondjuk nekem meg pont az Android az, ami semmiképpen sem (az iOS is ilyen most már), de ez meg egyéni preferencia kérdése természetesen
-
Cathulhu
addikt
Igen, az egyetlen dolog amivel egyetertek az apple beadvanyaban az az ikonok es a menukinezet. Az elkepeszto nyulas, mintha csak valami kinai dzsunkat latnek magam elott. De attol fuggetlenul ez a(z egyik) meghatarozo kulso amivel az erintokepernyos telefonok erkeznek. Es fejlodik. Aprosagokban, de fejlodik. Es lehet most azt mondod, pfuj, mekkora i4 koppincs, de 4 ev mulva ugyanazt fogod mondani, mint most az Etenre, hogy nem hasonlit ez semennyire se az iPhone8-ra.
az ő sikerüket lemásolva kívánja felfuttatni, populárisabbá tenni a saját termékét. Ez rohadtul nem meglepő, mert szinte egy iparágat nem tudnék mondani, ahol ez nem lenne fellelhető.
Mivel nyilvan valoan azert sikeres mert a vevok szeretik (itt nem az apple elmenyrol beszelek, csak errol a formarol). Es nyilvan mindenki arra torekszik, hogy a vevok szeressek a termekuket, akkor veszik. En pl ezt a format kedvelem, szerintem a HTC gepei rondak. Lehet egyediek, de nem szeretem oket, nem fogok olyat venni. Es apple termeket sem akarok, csak emrt igy nez ki. nekem android kell, galaxy s formatervvel.
-
SzlobiG
félisten
" Az Android 2.2 Froyo alapokon nyugvó"
Fail.
LG mikor fog 2.3-ra váltani? Hardver az van, de szoftver nincs...
-
Morden24
nagyúr
Ugyhogy szerintem az Apple semmilyen forradalmi kinezetet nem talat fel
Ez nem vitatéma, ilyet én egy szóval nem állítottam. Én azt állítom, hogy ameddig az SE, HTC, sőt - a nem androidos Samsung és LG készülékek legtöbbje nem hasonlít még annyira sem, hogy erőltetetten rá lehessen húzni ilyesmit, addig a durva hasonlóságok felfedezése nem igényel sem különösebben éles szemet, sem izzadtságszagú erőltetést. Azon meg csak simán menjünk el teljesen vakon és bedugott füllel lálálázva, hogy egyes gyártók, mint pl. az SE vagy HTC teljesen egyedivé is tett egyes termékcsaládokat (függetlenül attól, hogy nekem tetszenek-e).
Számomra az 2X egy szimpla iPhone 4 (nem Apple, meg Apple-feeling, meg mittudomén, egy konrkét terméket mondok) fénymásolás, Androiddal. Ennyi. De ők legalább tesznek widgeteket a sajtófotóra, mert a Samsung meg szoftver-, illetve felületszinten ment egészen addig, hogy iOS-lookalikeot csinált. Biztos teljesen véletlen, hogy az amúgy widget-képes készüléket egy tök statikus applauncher felülettel reklámozzák, ami kb. annyira hasonlít az Apple-megoldásra, mint két jobban sikerült tesó.
Megis igyekszik ugy beallitani, mintha ez kizarolag az o erdeme lenne. Nem az, sot...
Azt leszarom, hogy Jobs mivel tömi a fandomot. Viszont az tény, hogy több gyártó az ő sikerüket lemásolva kívánja felfuttatni, populárisabbá tenni a saját termékét. Ez rohadtul nem meglepő, mert szinte egy iparágat nem tudnék mondani, ahol ez nem lenne fellelhető. A fent említett két telefon (2X és i4) esetében a hasonlóság annyira hangsúlyos, hogy kizárólag akkor lehetett volna még szembetűnőbb, ha konkrétan leindigózzák az egészet.
Azt meg nekem senki ne mondja, hogy az érintőképernyős telefonok nem adnak lehetőséget szerteágazó dizájningra, mert a legtöbb gyártó, illetve termék esetében ez tökéletesen működik, sőt: már régen megjelentek a gyártó- vagy termékcsalád-specifikus jellemzők. Pont ezért szembetűnő a szolgai másolás. -
tjb007
nagyúr
Az kimaradt a cikkből, hogy Dél-Korea only lesz, sehol máshol nem fog megjelenni.
-
LordTech
tag
Ez az új SGS2? Szánalmas.
-
Cathulhu
addikt
Igen, szerintem a formaterv fobb jellemzoi ugyanazok, amik mar evek (evtizedek) ota folyamatasoan finomodnak. Egyszeruen nincs mas lehetoseg jo ergonomiaju keszuleket kialakitani. Tessek, meg egy evvel korabbrol:
Ugyhogy szerintem az Apple semmilyen forradalmi kinezetet nem talat fel, csak egyszeruen lemasolta az akkori letezoket, finomitotta, pontosan amit most csinal a Sama es az LG is. Megis igyekszik ugy beallitani, mintha ez kizarolag az o erdeme lenne. Nem az, sot...
En kifejezetten orulok, hogy az LG most atvette a Sama megoldasat, mivel eddig fokepp a rossz gombkiosztas volt az ellenervem az LG ellen....
A felhasznaloknak nem az allando (es jelen esetben teljesen alaptalan) pereskedesekbol van haszna, hanem hogyha a gyartok igyekeznek kielegiteni az igenyeiket.Es engem az apple es az anti-apple fanboyok mellett kb ugyanugy duhitenek azok a megnyilvanulasok, akik a fanboykodas ellen lepnek fel, de ugyanolyan szemellenzos modszerekkel.
-
plmdr
tag
Kit érdekel, hogy koppintották e, vagy sem, nem az egyediségükről szeretjük az LG-t. Ha sikerül jól beárazniuk majd a piacra, mint ahogy a GT540-et, meg az Optimus Onet, akkor egész jó kis tömegtelefon lehet ebből. Mert ugye a külsejével sincs baj.
-
Morden24
nagyúr
Nem kötözködöm, inkább feladom.
Ha szerinted ugyanannyira hasonlít egy 2X és egy i4, meg egy X500 és akármelyik szifon, akkor nincsen miről beszélni, de komolyan.Ez nem fanboyság vagy nem-fanboyság kérdése. Illetve de, mert azt látom, hogy az Apple-héterek szemét ugyanúgy ellepi a vörös köd, mint a Jobshívekét a rózsaszín.
-
Cathulhu
addikt
Oooo, te mirol is beszelsz?
Ranezek es lekerekitett sarku teglatest formaju keszuleket latok, tetejen hangszoro nyilassal, aljan kozeputt egy nagy gombbal, mig a ketto kozotti urt egy hatalmas erintokepernyo tolti ki. (Sot az Etenen a nagy kozepso gomb mellett kisebb gombok is elhelyezkednek, igy mondhatjuk, hogy a galaxy S jobban hasonlit erre mint az iPhonera.)
Felteszema kerdest, te vajon latsz e a szemedtol, hogy mennyire is rohejes ez a szituacio, vagy annyira anti-fanboy vagy, hogy csak kotoszkodsz? -
Cathulhu
addikt
LG masolja Samsungot aki masolja az Applet. De ne alljunk mar meg itt, az Apple masolja az Etent...
csinaljunk "szolancot", ki tud korabbit mondani
-
Overcome85
tag
Moto-t én sem koppintanék mivel nem is túl egyediek.:S
Defy,Atrix ugyan az a szappantartó.Véleményem szerint fantáziátlan.Persze ez csak a én véleményem.
HTC Desire/S,HD7,DHD,Incredible és Sensation.Nekem ezek is egy kaptafák.
Egyébként meg miből is állnak ezek a koppintások!?Nagy kijelző,egy fizikai gomb,hang hívás bal elutasítás/megszakítás jobb oldal + egy hátlap amin a kamera.
Én nem haragszom ha hasonlítanak egymásra csak ne vétsenek túl nagy designe hibákat lásd pl hello Kitty edition! -
Morden24
nagyúr
válasz
Overcome85 #23 üzenetére
olyan nagy koppintás hisz sok lehetőség azért nincs ebben a szegmensben.
Érdekes módon csak az LG és Samsung gyártók androidos gépeivel van ez a probléma, egyébként senkinek nem jut eszébe, hogy összekeverjen vagy koppintásnak véljen SE, Moto, HTC és satöbbi masinákat...
-
Overcome85
tag
A Black-et én is nagyon várom!
A sikere az árán fog múlni!Ha előfizuba jól belövik az árát akkor nagy sikere lehet a nagy és szép kijelző miatt.Szép is lett és hát ugye egyelőre sokan nem igénylik a 2 magos telókat.
Ha jól lesz optimalizálva és egy jó akksi kerül bele akkor akár best buy is lehet.
Persze mind ez csak akkor lesz igaz ha baráti áron jön.
Nekem ezzel a BIG-el sincs bajom.Sztem egyáltalán nem csúnya és nem is olyan nagy koppintás hisz sok lehetőség azért nincs ebben a szegmensben. -
miaoumaoi
tag
Lemaradt a hátuljáról, hogy Come with Google.
-
rep3at
őstag
A formaterv olyan, amilyen, mostanában amúgy sem különböznek túl sok mindenben külsőleg a felsőkategóriás telefonok. Az LG és Samsung készülékek viszont mindig is hasonlítottak egymásra.
-
Bathory Peti
aktív tag
nagyon csúnya.
-
Scoobyka
addikt
Az Lg-t meg az iphone
Gondoljunk csak az iphone 4-re....nem ismerős senkinek az lg paletájáról? Szép kis körforgás ez.
-
Cyberpunk
félisten
De mé nem lehet 2.3-al kiadni alapból?
De most ez mikor is jöhet 2011 második fél év valamikor. Na ez a gáz egy kissé. A 2.3-as Android meg tavalyi.
-
keIdor
titán
Mondtam en... Samsung az Apple-t masolja, az LG meg a Samsungot.
SGS2 szep, ez viszont ronda...
-
kovgab
tag
Tényleg van egy kis Samsung utóíze..., bár ez nem olyan nagy gond.
-
Morden24
nagyúr
Hmmm ez most problémásnak tűnik. A Samsung lekoppintotta az Apple-t, az LG utána lekoppintotta a Samsungot.
Csak az a baj, hogy úgy látszik olyan ez a folyamat, mint a magnószalag-másolás a hőskorban: egyre szarabb a kópia. -
Pistabaaa
aktív tag
És a Black? Az már elvileg nemsokára jön, és az lesz az első NOVA kijelzős.
Amúgy csak nekem tetszett meg annyira a Black élőben, hogy ennyire várom? -
Egyetértek az előzőekkel, kissé koppintás szagú.
-
csabibmx
tag
Nekem is ez volt az első gondolatom.
A Samu koppintja az iphonet a Samut meg az Lg...valaki szóljon már nekik,hogy az emberek nem a külseje miatt nem veszik meg a terméket hanem a belseje (tudása) miatt veszik meg!!! -
full galaxy a kinézete... ha nincs a hátulján az lg logo meg nem mondom , milyen márka.
-
AS
félisten
Lg mindig a Samsungot másolja...
-
eleminator
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, enyhén SGS formaterv, az SGS pedig Iphone, szal egész jó kis pereskedéseknek nézhetünk elébe, keresztül kasul!
-
Youri
veterán
Kicsit koppintás gyanús, emellett pedig a szuperfényes kijelző gondolom szuper aksi zabáló is.
-
Xaels
félisten
Szerintem ronda és szemből egy az egyben SGS2, egyedül a menügomb ami összébb ment... A hátulja meg no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG Optimus Big lehet a piac első nagyméretű, ultrafényes kijelzővel szerelt Android alapú okostelefonja.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest