Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz daniel909 #46 üzenetére

Sokszor leírtam már hosszasan, de leginkább a szegmentált szoftveres környezet és az általam egyáltalán nem használt google-ös szolgáltatások a bajom. Ráadásul még egy olyan felületet nem láttam Androidra, ami nekem kifejezetten tetszett volna, a folyamatos fórumnézős-próbálkozós-aztánanyázós-megintelőlrőlkezdős mókoláshoz nekem meg már nincsen kedvem. A rendszer maga látványosan optimalizálatlan, kétmagos masinákon is produkál furcsaságokat. És akkor még nem is beszéltem a nem éppen bizalomgerjesztő biztonsági parákról, vagy arról, hogy már WM-en is untam, hogy magam fésülgessem a gép memóriáját task killekkel - csak akor még nem igazán volt jobb.
    Plusz még nem értek egyet a Google üzleti stratégiájával és cégimázsával, és mint vásárló ilyen tekintetben az egyetlen piacformáló hatalmam a bojkott, amivel kéremalássan élek is.

Nagyjából ennyi.

Az iOS-el szinte semmi bajom nem volt, leszámítva egyet: az előző századi UI-t. Icon gridet néztem anno a 7650-en is, azóta is egy uncsi, fantáziálan valaminek tartom, ráadásul még widgeteket sem támogat a rendszer, tehát semmi "életet" nem tudsz lehelni belé. Ehhez társul még a kihasználatlan lock screen. Ja, és a pontot az i-re az Apple programcsomag teszi fel, az iTunes és társai, amiket - Isten látja lelkem - megpróbáltam nemcsak megszokni, de használni is; végeredményként mégis az lett, hogy undoritisszel nyitottam meg őket, ahányszor csak muszáj volt, és szinte fanfár hangzott, amikor az írmagjukat is kiirtottam a teló eladása után.

Új hozzászólás Aktív témák